מיואשת!!!!

מור224

New member
מיואשת!!!!

היי, העצה שנתת לי בעצם היא לשאול את עצמי איך אני יכולה לקדם את עצמי? איך לא להתייאש? בזמן האחרון הבנתי מה יש לי ויש לי בולמיה! (למרות שזה לא מרצון אלא מדיכאון ושהפסקתי לאכול לאיזו תקופה של שבועיים שלושה ) כפי שציינתי אני ילדה יחסית קטנה ואין לי ניסיון בחיים אבל בזמן האחרון הבנתי כמה ניסיון יש לי באמת! המון! אמרתי כבר שביני לבין הוריי אין תקשורת טובה ואני לא יודעת מה לעשות! אני אובדת עצות! אני רוצה לצאת מזה כ''כ כי אני לא זוכרת מהי שיגרה, מהי נורמה מתי באמת התנהגתי כמו נערה בגילי!!! אני רוצה לצאת אני לא יודעת איך!!! אשמח לקבל עצות!!!

שואלת שוב: איך את יכולה לקדם את עצמך?

מור שלום רב, אני מזמינה אותך להרים את הכפפה. להיות מעשית חוזרת על הצעתי. עית גבע. הרצון הוא המפתח לקדם את עצמךו עינת גבע ו 09:00 | 24/03/10 שלום רב מור, אני מאמינה שאדם שרוצה לקדם את עצמו ואת רוצה!!! יש לו עמוק בפנים רעיונות טובים איך לעשות זאת . האדם הוא ייצור המבורך על ידי כוח היצירתיות . את יכולה להפתיע אפילו את עצמך. יש לך יעד . המדריך הכי טוב למצוא את הדרך להשגת היעד הוא את עצמך. הבחירה באחריות ומחויבות לעצמך היא המפתח לפתרון. . פעם שמעתי משפט יפה שאמר שכל אדם שניתנת לו או שנטל על עצמו משימה ולקח על עצמו אחריות להשיג אותה סימן שיש בידיו את הפתרונות. אני מזמינה אותך לא להתעצל ולא להתייאש. לעצור ולחשוב: מה יכול לקדם אותך? עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

שואלת שוב: איך את יכולה לקדם את עצמך?

מור שלום רב, אני מזמינה אותך להרים את הכפפה. להיות מעשית חוזרת על הצעתי. עית גבע. הרצון הוא המפתח לקדם את עצמךו עינת גבע ו 09:00 | 24/03/10 שלום רב מור, אני מאמינה שאדם שרוצה לקדם את עצמו ואת רוצה!!! יש לו עמוק בפנים רעיונות טובים איך לעשות זאת . האדם הוא ייצור המבורך על ידי כוח היצירתיות . את יכולה להפתיע אפילו את עצמך. יש לך יעד . המדריך הכי טוב למצוא את הדרך להשגת היעד הוא את עצמך. הבחירה באחריות ומחויבות לעצמך היא המפתח לפתרון. . פעם שמעתי משפט יפה שאמר שכל אדם שניתנת לו או שנטל על עצמו משימה ולקח על עצמו אחריות להשיג אותה סימן שיש בידיו את הפתרונות. אני מזמינה אותך לא להתעצל ולא להתייאש. לעצור ולחשוב: מה יכול לקדם אותך? עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

מור224

New member
איך אני יכולה לקדם את עצמי?

היי, אני רוצה לקדם את עצמי אבל אני לא יודעת איך!!! שאלת אותי מה יכול לקדם את עצמי אבל אני לא יודעת מה, אני לא יודעת איך!? אשמח לקבל עצות איך לקדם את עצמי ואני ינסה אותם! יכול להיות שזה מה שיקדם אותי!?

הצעות מעשיות

מור שלום רב, אני מציעה לך לשוחח עם חברותייך הטובות, עם המורות שלך עם יועצת בית הספר ופסיכולוגית בית הספר. במקביל תוכלי לפנות ל"קו חם" של ערן. אפשרות נוספת היא לפנות למחלקת הרווחה בעירייה ולבקש לדבר עם עובדת סוציאלית. עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה