מיואשת :-p

מיואשת :p מה שלומך חמדתי הצחורה ? סוף שבוע קשה עבר עליי ,הלא התרגלתי לנוכחותך ופתאום את אינך התאמיני לי שהתגעגעתי אלייך וזאת למרות שלא נתקלתי בזיו פנייך ולו פעם אחת . (נכון שזה מזכיר את הסצינות בסרט ``ג`ק פלאש המקפץ) רק ששם הגבר היה חתיך והאישה מבלי להישמע גזען לא היתה צחורה כ``כ. בקיצור..... מהבוקר אני מחכה ומחכה ומי לא בא? מיכאל .......סליחה יעל למזלי אחותי בדויה שהתה עימי (היא כ``כ מתוקה) וכך הפיגה את שיעמומי. אז יעל נשיקות ממני ולהתראות בהמשך !!!!!!

המיואשת

New member
דני אהובי היקר. אתה יודע שאני התגעגעתי אליך מאוד עד שליבי הזך כאב!!!! כל פעם שאני מתנתקת מהפורום אני מרגישה שעורק ראשי נחתך בתוכי... והדם זורם וזורם... אני שמחה שאתה מרגיש משהוא מן המשהו שאני מרגישה אליך. שלך : יעל.

עוד יבוא היום........ ושנינו נפגש........ עוד יבוא היום....... ונביט זה בעיני זה.... ונרגיש את הכוח באהבה .... ונזדקן ביחד בבית על החוף B-)

הוא יבוא........... כל דבר בזמנו נסיכתי..... מה רע לנו ? בינתיים באהבה הטהורה שיש במימד הוירטואלי ללא כל התחיבויות ,ריבים ואכזבות . זה היופי של המחשב שאנחנו מדברים מבפנים מתוך הלב..... משוחררים מכל פוזות. ויבוא יום ואומר לך ``זכרתי לך חסד נעורייך לכתך אחרי בדרך לא זרועה בפורום של מורני``

למעלה