מיואשת!!

מיואשת!!../images/Emo7.gif

מחפשת עבודה כבר מספר חודשים, וכלום !! פשוט כלום. שולחת קורות חיים ואין שום תגובה. לפחות שייזמנו לראיונות עבודה, אבל גם זה לא. אולי מי מכן \ מכם יודע על עבודה באזור חיפה? תודה על כל עזרה. במעון וויצו מקבלים הנחה רק אמהות עובדות כדי לעודד יציאה לעבודה.... אין לי צורך בעידוד.... רק בעבודה....

e t i z

New member
אם האנגלית שלך ברמה גבוהה

צרי עימי קשר ואפנה אותך לבחורה בחיפה שיש לה מרכז לימוד של "הלן דורון" ככה אני פתרתי את בעיית האבטלה שלי - אני מורה עצמאית של חברת הלן דורון ומרוויחה
יפה מאוד אומנם העבודה חלקה אחה"צ אבל שווה בהחלט.

m i c h a l i

New member
נסי לפנות

ליחידה להכוונת חיילים משוחררים (כן, כן) - לי זה עזר בתקופה בה לא עבדתי... נתנו לי שם עבודה "זמנית" שהפכה אחר כך לקבועה במקום אחר... שווה לנסות ובכל זאת ,
לעידוד כי גם אני הייתי שם...

סיוולה

New member
תנסי דרך חברות כח אדם זמניות,

לפעמים שולחים אותך אפילו לעבודה זמנית, ומישהו נדלק עליך ולוקח אותך לקביעות. לי זה כבר קרה מספר פעמים. וגם בפעם הקודמת וגם הפעם. אחרי תקופה של שנה שהייתי מיואשת עד אימה, כי המצב הכלכלי שלי רק הלך והתדרדר. ניגשתי לחברת כח אדם, אחרי שנמאס לי לשלוח קורות חיים או ללכת לראיונות בלי תכלית, הם שלחו אותי לעבודה זמנית, ובאחת רצו שאשאר קבוע, אני ברחתי מסיבותיי שלי. ובשניה אני כבר עוד מעט שנה (ואינשללה שהם ימשיכו להחזיק אותי יותר...ועוד שנה ועוד שנה...), עובדת של אותו מקום, לאחר שחברת כח האדם (מנפאואר במקרה שלי... אבל יש לי גם המון חום ואהבה ל"חבר") העבירה אותי כעובדת של מקום העבודה הנוכחי שלי. ראשית, שיהיה בהצלחה, ואל תתייאשי. מי שרוצה לעבוד - תמיד ימצא עבודה. ורק הצלחה ובריאות ורד

Bavmorda

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת להצעה לשלוח CV לחברות

כ"א, ולהתקשר אח"כ לשאול אם קבלו ולבקש לבוא לראיון. כשאת מחפשת עבודה את פשוטת צריכה למכור את עצמך, להיות אשת המכירות של עצמך. תרשימי בגדול אך גם בצניעות, ותעברי חברה חברה בספר הטלפונים. שווה כל מאמץ. גם אני בזמנו התחלתי ככה. בהצלחה
BAV.

תודה לכולכן. איישם את עצותכן .

מקווה שבקרוב אוכל לעדכן אתכן בבשורות טובות.
תודה על התייחסותכן. שבוע טוב לכולם. ושנת למודים מוצלחת.

למעלה