מיואשת.....

מיואשת..... ../images/Emo7.gif

יש לי שני ילדים (אחים ביולוגים שאימצנו) בני בן 7.3 סובל מתסמונת טוראט בליווי ADHD. הוא נוטל 2 מ"ג ריספרדל וקונצרטה 18 מ"ג. השילוב של השניים גורם לו להיות מרוכז יותר ונוח יותר אבל הריספרדאל לבדו ממש לא עובד... מה גם שאני כל כך חוששת מכל הכימיקלים הללו. בתי (בת 8.4) סובלת רק מ-ADHD ונוטלת קונצרטה 36 מ"ג וריספרדאל 1.5 מ"ג. בהתוויה בחיפוש באינטרנט בפירוש רשום שאין ליטול ריספרדאל מתחת לגיל 15. שמעתי גם על נושא הסיינטולוגיה והדיאנטיקה והייתי בהרצאה משכנעת ביותר אך בבדיקה באינטרנט גיליתי ש... זה לא כל כך זוהר ונכון ואמין כפי שזה נשמע. אני מחפשת פתרונות טבעיים. התחלתי לתת להם אומגה 3 בתוספת מולטיויטמין אבל אין שיפור. אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי, מנסיונו האישי כיוון שהתחושה היא התקפה מכל הכיוונים מצד אחד אומרים כן ליטול תרופות כי אין ברירה אחרת ומאידך ההתקפה נגד. והמסמך של משרד הבריאות האמריקאי שמעמיד את הריטלין במקום השני כסם מסוכן אחרי הירואין, קוקאין ואקסטזי... פשוט מייאש. אנימנסה לעבור את החופשה הגדולה ללא הריטלין ואני יוצאת מדעתי אך טובתם של ילדי כל כך חשובה לי שאני מוכנה לספוג והעיקר להגיע סוף סוף לשביל הנכון. אודה על עזרתכם.

השגיא

New member
ברוכה הבאה

מקוה שנוכל לעזור לך כאן. באופן אישי אנחנו משתמשים באומגה 3 אבל בכמות מאוד מאוד גדולה. לדעתי זה עוזר ומרגיע, אבל לילד שלי אין הפרעות קשב. אם השילוב של ריספרדל וקונצרטה עובד, לכי על זה... למה לא. הריספרדל ניתן כקונטרה לקונצרטה ע"מ שלא יגביר לו את הטיקים. אני מניחה שאת התרופות לשני הילדים רשם רופא, נכון? אז למה את דואגת? אם אתם אצל רופא טוב, ותחת פיקוח, והתרופות עוזרות לילדים, אני לא הייתי משנה טיפול...

תודה. אבל ושאלה

ראשית, למרות שאנחנו מטופלים אצל פסיכיאטרית ששמה הולך לפניה, אני לא ממש בעד התרופות. כל ההתקפה של בעד ונגד מאוד מבלבלת. קראתי אינספור מאמרים ואני מנסה למצוא פתרון טבעי. ניסינו את ניו-וויס ואדליס של ערוץ הטבע והומאותפתיה... מנסה כרגע באמצעותשילוב ויטמנים כמו B1 ו-B6 עם אומגה 3. עד כמה מותר לתת ביום אומגה 3? תודה שוב

שביק

New member
אמא'לה, עצתי, התמקדי בטיפול אחד

טוב ויעיל אצל מטפל/ת טוב/ה ויעיל/ה. מרוב קריאת מאמרים יצאת מבולבלת. לא פלא. אם תירצי, את מוזמנת ליצור אתי קשר להכוונה מתאימה בהתאם לצרכים האמתיים שלכם. 09-7408478 שביק

הלנה

New member
שלום וברוכה הבאה

אני מבינה אותך, אנחנו מוצפים במידע מכל הכיוונים וקשה מאד להחליט מה הטיפול הנכון..זה לא כמו פעם שמה שרופא אמר היה קדוש. בימינו הטיפול בילדים שלנו בהחלט תלוי בשיקול הדעת שלנו. לצערי, אין לנו ברירה אלא לנסות ולראות מה הכי מתאים לילד שלנו, כך שאין לי ממש מה לייעץ. לי יש בן שעוד מעט חוגג 14. בגיל 11 אובחן כלוקה בטוראט ונטל רסיטל וריספרדל. הפסקנו את הטיפול כי הריספרל גרם לו להשמנת יתר (אבל הבנתי שעם ריטלין זה מתאזן). הוא לקח אומגה 3 כשנה וכבר כמעט שנתיים שהוא ללא תרופות. יש לו עליות ומורדות אבל הוא מסתדר. שיהיה בהצלחה!

למעלה