מיואשת.

crimson star

New member
מיואשת. ../images/Emo10.gif

כבר כמה חודשים כואב לי ממש כשאני וחבר שלי שוכבים. הייתה פטרייה, הלכתי לרופא, טיפלתי בזה (ואני שמה לב כשהיא חוזרתף וכרגע אין לי פטרייה), ועדיין ממש ממש כואב, מין צריבה ממש ממש חזקה כזאת בזמן החדירה. זה מתסל ממש אותי ואת החבר שלי, שנינו רוצים כבר לחזור לסקס ללא שום כאבים שהיה פעם... הוא מתוסכל, שונא לראות שכואב לי, מרגיש כאילו אני לא נמשכת אליו. פעם היינו שוכבים כמה פעמים ביום כשהיינו ביחד, היום אם אנחנו שוכבים פעם ביומיים זה סוג של מזל. הייתי אצל הרופא כל כך הרבה פעמים, וכל פעם הוא אומר שזו פטרייה. אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות. מישהי אולי יודעת מה הכאבים האלה יכולים להיות?

brur

New member
גם אני מיואשת...

כולי הזדהות... גם לי בזמן האחרון (במשך כמה חודשים) יש כאבים בזמן קיום מחזור... לאחר שהלכתי למספר (לא מועט) של גניקולוגים וגניקולוגיות, הגניקולוגית האחרונה אבחנה זאת כרגישות של אברי המין החיצוניים. מה שקורה עם מצב שכזה זה שהוא מוכר לרופאי ורופאות נשים (התופעה) ויש מספר תיאוריות שמסבירות אותה - מה שאומר שלרפואה אין מושג איך פותרים את הבעיה ואז מתחילים עם כל מיני נסיונות שונים... אז התחלתי טיפול עם קרמים שונים, שהאמת עזרו ושיפרו - אך עדיין כואב... אז גם אני מיואשת וכעת מחפשת טיפול הוליסטי שאולי יפתור את הבעיה... אז לך למיואשת - אני יכולה להמליץ על רופאת הנשים שלפחות איתרה אצלי את הבעיה (אם תרצי - אשלח לך במסר את שמה - לדעתי היא עובדת עם כל קופות החולים) ולכל השאר - אם יש לכן המלצה של טיפול אלטרנטיבי/טיפול גוף ונפש/טיפול הוליסטי שיכול אולי במקרה לעזור - אודה לכן מאד על כל עצה או איזשהו כיוון כלשהו...

שלכת25

New member
אין לך מה להיות מיואשת

יש מחשה ממש ממש טובה לפטריות האלה בשם טבעדרם והיא מעולה כמובן שהרופא נשים צריך לרשום לך נרות לנרתיק וביחד עם המשחה הזו הכל יעלם כלא היה ואני מדברת מנסיון.... לדעתי תמליצי גם לחבר שלך להיבדק כי יכול להיות שהפטריה היא בגללו אם הוא חודר אלייך כשהו לא נקי או משהו כזה ובטח ובטח אם התדירות של הפטריה ממש גבוהה שייבדק אצל רופא גם לגברים יש משחרות ותרופות לדברים האלה יכול להיות שמשהו מההפרשות שלו מדביק אותך בפטריה ולהלן פתרון אולטימטיבי לזמן שיש לך פטריה : סקס אנאלי מאוד פשוט וקל...... יום טוב

למעלה