מיואשת

מיואשת ../images/Emo10.gif

שלום. אני חדשה בפורום, גיליתי אתכן דרך הכללית. ממש מדהים שיש פורום לנושא הזה. אני לא יודעת אם יש לי אנדומטריוזיס או לא, אבל כשהתייצתי עם רופא באתר של הכללית הוא אמר שייתכן שהתסמינים שיש לי הם אולי קשורים בדרך כלשהי לאנדומטריוזיס. בכל אופן הלכתי לרופא הנשים שלי כשהשתחררתי מהצבא לפני כחודשיים והוא צחק לי בפרצוף, לא טרח לבדוק את הנושא ואמר לי שמטפלים בזה דרך גלולות, ושאין סיכוי שיש לי. הוא אמר לי ללכת לאורולוג ושאין לי בעיה גניקולוגית. הלכתי לאורולוג עקב הכאבים שיש לי בעת מתן שתן והוא עשה לי בדיקת סטטוסקופיה או משהו כזה ואמר שמבחינה אורולוגית הכל תקין. מבחינת הסתמינים של האנדומטריוזיס יש לי כמעט הכל, כולל כאבים מטורפים בזמן שאני כותבת את ההודעה בצד ימין של הבטן התחתונה, כמו דקירות כאלה. האם יש רופא נשים שאתן ממליצות עליו שאלך לבדיקה? רופא שלא יזלזל, שיתעניין במה שיש לי באמת. אני מוכנה גם דרך שר"פ, או רופא ב-100 או כל דבר אפשרי. אני באמת מיואשת.

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ממליצה מנסיוני לגשת ליעוץ במרפאת האנדו בתה"ש. עם טופס 17. אחרי זה, תראי אם יבוא לך להישאר אצל הגניקולוג הרגיל לענייני "שוטף". אם לא, יש 1000 אחרים. רופא שיצחק לך בפרצוף, תטרקי לו את הדלת בפרצוף..
בהצלחה!

מאיפה את בארץ?

יש לי רופאה מעולה שאני ממליצה עליה בגבעתיים (מהכללית), היא אבחנה אצלי את האנדו'.

galim29

New member
ברוכה הבאה

אל תהיי מיואשת. נשמע שיש לך אינסטינקטים בריאים ואת מקשיבה לגוף שלך. אם יתגלה כאנדו' זה יעזור לך בהמשך. גם רופא הנשים שלי שהייתי אצלו מגיל מאוד צעיר צחק עלי ושלח אותי לדרכי בתואנה שאין לי כלום... גם זה שאחריו. אז זו לא את שלא בסדר. לצערי, עד שמאבחנים את האנדו' בממוצע יכול לקחת אפילו 15 שנים. לא כתבת מאיזה איזור בארץ את אבל בכל מקרה, יש מרפאה מצויינת לאנדומטריוזיס בתל השומר, תחתיה יש את כל הרופאים שתצטרכי לבדוק את האנדו' ומסביב (אם יש מעורבות מעיים למשל). מציעה לך להתחיל שם. יש להם אתר עם פרטים והכי טוב להגיע עם טופס 17 מקופת החולים אליהם ולא פרטי (עולה בסביבות 100 ש"ח לביקור אבל זה רק בדיקת רופא ואם תצטרכי אולטרסאונד זה עוד כמה מאות ש"ח). איזו קופת חולים את? אולי כדאי לגשת לרופא שמבין באנדו' והוא יפנה אותך למרפאת האנדו' בתל השומר. תתחילי צעד צעד ונשמח ללוות אותך בתהליך.

אני בכללית

האורולוג שלי שלך אותי לרופא בירושלים בשם ירון חממי. הוא אמר שהם חברים טובים ושהוא מומחה בעניין.

שלום לך

ממליצה לך להגיע למרפאת תה"ש ליעוץ....שם בטוח לא יזלזלו.... את הרופא שלך תשאירי לעצמו .......את לא צריכה אותו. בהצלחה

למעלה