מיואשת קצת

noush29

New member
מיואשת קצת

היי לכולם ערב טוב וג שמח!
אני כרגע בחיפוש אחר כיוון בחיים שלי- אני לא מרוצה מהעבודה שלי ויודעת שעומדים לפטר אותי, רציתי מאוד להתקבל למקום מסויים אבל הם החליטו שלא לקבל אותי, ואני אשמח לקבל עצה או עזרה לגבי מה צפוי לי מבחינה תעסוקתית ומה אני עושה לא נכון בחיפוש שלי?

חיפוש עבודה

noush29 יקרה,
בכדי שתוכלי לקבל תשובה תשאלי את הקלפים שאלה בנוסח חיובי כמו מה עלי לעשות בכדי למצוא עבודה? לאחרי שתקבלי את תוצאות הפריסה (באתר: שואלים את הקלפים, tarotist.co.il), אשמח לעזור לך בפרוש.

noush29

New member
ערב טוב ותודה רבה לפני הכל!

ראיתי שיש שם מספר פריסות, באיזו פריסה עליי לבחור?
ושוב תודה ענקית על הכל

noush29

New member
תודה רבה:) הנה הפריסה:

השאלה שנשאלה:
מה עלי לעשות בכדי למצוא עבודה?

תוצאות פריסת ייעוץ:
מצב נוכחי:
- נער המטות
- תשע החרבות
הכיוון הטוב ביותר - נזיר
מה להמנע - הצדק
התוצאה האופטימלית:
- תשע המטות
- שש החרבות
תוצאה לחילופין - המאהבים

מה עלי לעשות בכדי למצוא עבודה

noush29 יקרה,
בימים אלה את נמצאת בסוג של תקופת מעבר הגורמת לבלבול. את מלאה בתוכניות חדשות ורצון להתקדם בתחום המקצועי, אבל את מאד מודאגת מהצורך, ונראה שגם מהרצון, לשנות ולהחליף כיוון. הדאגה והמחשבות רודפות אותך ומדירות שינה.
השד לא נורא כל כך...
קלף הנזיר מייעץ לך "לקחת את הזמן" ולהתנהל בסבלנות. תעצרי, תבדקי עם עצמך מה הכיוון שמתאים לך, או מה את באמת רוצה לעשות בתחום המקצועי. התחושה של חוסר וודאות תחלוף ותתחברי לבטחון העצמי שלך. אל תחששי גם לקבל עזרה מאנשים קרובים.
קלף הצדק מייעץ לך להיפרד מהסכסוכים ומחוסר התקשורת הקיימים במקום העבודה הנוכחי. תשחררי את הרגשות השליליים וכך תוכלי להתמקד בדרך החדשה. המטען הרגשי השלילי ישאיר אותך במצב של התלבטות וחוסר החלטה.
ושוב...סבלנות.

למעלה