מיואשת מאוד

• פותח הנושא silo
  • פורסם בתאריך
אנחנו כאן...

בשביל לתמוך... ברגעים עצובים וקשים. וגם כדי לשמוח ברגעים השמחים, אנחנו כאן בשביל להיות "יחד" סתם להקשיב או לתת עצה.. וזה נעשה מרצון ומאהבה ולא מכורח... אם תחליטי שקשה לך ולא תרצי להוסיף, אז זה כמובן בסדר. אבל אם את זקוקה לנו אנחנו כאן בשבילך... ודבר אחרון, חשבי על מה שטוב לך ומה שמרגיש לך נכון ועשי רק את זה. שולחת לך חיבוק ומחזקת אותך... עוד יבואו ימים יפים הרבה יותר האמיני בכך...

Darkmatter

New member
חמודה...

אל תפסיקי לכתוב! אני לא מרשה! חחח... באמת באמת שזה בסדר שאת כותבת. אנחנו מנסות להבין אותך ולהיות איתך. חוץ מזה, בשביל מה הפורום קיים? :) הדכאון הוא משהו קשה. מעוור. את לא יכולה לראות את האור שבסוף המנהרה. אבל זה לא אומר שהוא לא קיים... חמודה, תחזיקי מעמד!! ותמשיכי לרשום פה!!! אני כ"כ מעריכה אותך על האומץ של השיתוף שלך! את לא יודעת כמה זה מדהים! וגם ההפרעות אכילה זה חלק מזה שקשה לך להתמודד עם המצב ואת מרגישה אשמה אולי שאת מרגישה כמו שאת מרגישה. אבל באמת אין לך סיבה להרגיש ככה. ומי כמוני יודעת כמה זה קשה להפסיק עם הדבר הזה. זה גורם להרגשה זמנית טובה יותר, מעלים הכל, ממכר. אני באמת באמת מקווה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו. ואל תאבדי תקווה. יהיה יותר טוב. אנחנו כאן...

לימורי, קה פאסה?

חשבת שייאשת את לימון? לא נראה לי. נראה לי שהיא פשוט הזדהתה איתך, והביעה הבנה ואמפתיה. ומה שלומך היום?

לימור

אין צורך בהתנצלויות. את לא מייאשת אף אחת ואני חושבת שדווקא לפרוק יכול לעזור. אנחנו פה בשביל להקשיב ולחזק. את תיראי שיהיה בסדר.

למעלה