מיואשת כבר..

מיואשת כבר..

כבר שישה חודשים בלי עבודה. עוד רגע ואני משתגעת (כבר היו הרבה פעמים קטעי בכי ודיכאון בגלל המצב) אין, פשוט אין עבודה שתתאים לי? אני הולכת לראיונות ולא הולך לי ואני לא איזו טיפשה, חסרת אחריות, חסרת מוסר עבודה ומחפשת חיים קלים. כולה עבודה. אף פעם לא חלמתי שאני אהיה במצב הזה. הדרישות של היום מאיזו פקידה פשוטה זה להיות טובה בכמה מקצועות יחד (שתהיה קלדנית מהירה כמו בבית משפט, שתדע הנהלת חשבונות, שתדע להשתמש בכל התוכנות הקיימות, שתדע לעשות גבייה, שתעמוד בלחץ, שתעשה קפה והשם יודע מה עוד..) והמבחנים הפסיכוטכניים? כאילו מקסימום נכנסים לשב"כ. עושים לך ניתוח מקיף על האישיות ובסוף כנראה שאת יוצאת כאילו יש לך מחלה נפשית קשה. ובכן יש לי מחלה נפשית. לא לעבוד כבר שישה חודשים מוטטו אותי נפשית. אני רק רוצה לעבוד. אני רשומה ב - 12 חברות כ"א לפחות ואצל כולם אין כרגע משהו שמתאים. אפילו כשהלכתי ללשכת עבודה רק חתמו לי על הכרטיס שוב, "אין לנו עבודות" זו התשובה האולטימטיבית היום. היום אתה שווה בדיוק כלום. אין עבודה והמצב רוח על הפנים. איך יכול להיות שבחורה צעירה בגילי במדינה מתקדמת כביכול לא מוצאת עבודה לעזאזל? סליחה שהשתפכתי פה ככה, הייאוש כבר לא נוח. חג שמח - למרות הכל.

המיואש

אני כבר שנה לא עובד דרך אינטרנט חברים קשרים חברות כח אדם מה לא הגעתי כבר למשרד ראש הממשלה (בשיא הרצינות ) המצב לא טוב הייתי בראיון פו בראיון שם זה הכול עניין של היצע וביקוש בכל אופן אין עבודה בלשכה כבר התייאשו מאיתנו והתחילו לחתום על הכרטיס אחרי פסח צריך להתקיים יריד תעסוקה במכללה לבניין בחולון צריך הפניה מהלשכה בכל אופן שיהיה בהצלחה
)

תודה לך על התגובה

איפה בדיוק בחולון כי לא הבנתי אם זה המכללה לבניין או בניין המכללה (המכון הטכנולוגי)? אם תוכל לכתוב כאן שוב איפה זה יוצא... תודה.

אז ככה

צריך לגשת לשרות התעסוקה ולקבל הפניה מטעם הלשכה אחרי פסח צריך להתקיים יריד תעסוקה לימודים שמה כל המכללות ייוצגו את הקורסים שלהם כמו מכללת עתיד ועוד כמה מכללות טובות את בוחרת את המכללה שאת מעוניינת בה יש מבחן כניסה רק בשביל מיון ראשוני וכמובן דמי תשלום סמלים רק עבור ההרשמה וזהו ואת בפנים ניפגש ביי

אני1

New member
מיואש יקר .

בינתיים מה שהבנתי מהמעט שכתבת זה שאתה מחפש איך להעביר עוד שנה בקורסים במקום ללכת למצוא לעצמך עבודה שתכבד את הכסף שאתה שותה לקופת המדינה . אם חפצה נפשך באמת בעבודה ואתה לא חולה או נכה חס ושלום . גש לכל אתר בניה ותעלה במדרגות (להגיע עם נעלי עבודה ) ותגיד שאתה רוצה לעבוד בכל מחיר . אחרי שתלמד משהו ולא חשוב באיזה מקצוע בבניין , תגלה שישלמו לך בעין יפה . היום יש מצב שזורקים את כל הפועלים הזרים מהבניין ואין פועלים . עובד זר עולה למעסיק בין 300 ל 400 שח ליום . תגיע לשם תבקש 220 ותעשה כל שיגידו לך ,אחרי חודש כשתדע משהו מבניין תבקש 250 ואחרי חצי שנה יתנו לך לבד 300 . בתום שנה לך ללמוד בגיבוי חברת הבניה ותתקדם הלאה . בסוף יהיו לך עובדים בעצמך . אבל תתחיל מאיפה שהו .

שי העצלן

דבר ראשון לפני שאני מתחיל אני צריך לדעת לטובת מי אתה לטובת המדינה או לטובת העובד בכל אופן טובים וגדולים ממך נפלו שידעו להתת ולהטיף טוב מאוד מוסר לאחרים נכון לפני כמה שנים העבודה בארץ הייתה עבודה עברית תעשיה חקלאות ובבניה אני לא יודע מה קרה אולי היתקדמנו היתפנקנו אני לא יודע בכל אופן יש לי שאלה האם גם אתה מוכן ללכת לעבוד בבניה אם יציעו לך או שמא יש לך עבודה דבר ראשון שתדע לא משנה באיזה גיל אתה לעבוד בעבודה פיסית כל עבודה צריך להיות בנוי אליה עם כל הרצון הטוב שיש היות ואני כבר מספר לך עבדתי כבר כמעט שנה בתור מחסנאי פירקתי מכולות הכנתי הזמנות עבודה מאוד לא קלה ואף כמעט הוצאתי חוליה ולמדתי שצריך להיות בנויים לעבודה שכזאת רצון לא מספיק בוא נגיד שאין לי בעיה לעבוד בחקלאות או אפילו בתעשיה על פס ייצור כבר יצא לי לעבוד פו ושם הבעיה היא שיש אנשים מעסיקים מפונקים שאומרים לעצמם למה שאני אשלם יותר למה שאני אקח ילד או נער צעיר שרוצה לעבוד כשאני יכול לקחת עובד מבוגר נשוי שגר קרוב לבית ולהעסיק אותו ולנצל אותו כמה שאפשר כי הרי הוא נשוי הוא לא יברח לעבודה אחרת אז לפני שאתה ומנפנף עם האידאולגיה שלך (לא שיש לי בעיה רק תישאל את עצמך את מה ששאלת אותי ) תבין שזה מלחמה של המעסיקים נגד המדינה ואנחנו כמו תמיד באמצע בין הפטיש לסדן צריך להתאים את גובה המשכורת לסוג העבודה ולא ההיפך ואז תראה איך יתחילו לבוא כל מיני אנשים לעבוד בלי בעיה אגב אני כבר שלוש שנים משוחרר אני אגיד לך את האמת אין לי בעיה לעבוד אפילו בחקלאות אבל אין בן אדם שלא רוצה להגשים את שאיפותיו ורצונותיו ועל כן הוא תמיד מחפש מקום יותר טוב לעבוד להתקדם ולעבוד העבודות האלו הן זמניות ולא עבודות לעשות עליהן עתיד עתיד (לפעמים נדמה שזו רק מכללה ) שלך המיואש

אני1

New member
לשי העצלן

אז אני עצמי מחזיק עסק בתחום הצנרת ולפי שאתה כותב כבר שכחתי מתי הייתי בגילך ואני לא מתבייש לעבוד עם העובדים גם כשזה פיזי (וזה תמיד פיזי). התחלתי בדיוק כמו שסיפרתי לך . למרות ואל עף כל המכשולים שהזכרת בדרך . ושוב אני אומר לך , מי שרוצה והוא בריא ,יכול ! אין שום בעיה בקטע הפיזי ראה את הסינים שהיו לנו בארץ בשנים האחרונות רזים כמו מקל וחזקים כמו ברזל והכי יפה חיים על פרוסת לחם כל היום (לא בגלל שמישהו מחסיר מהם , בגלל שזה לא בתרבות שלהם לאכול לחם כמונו ) . בקיצור יש ענף שניקרא בנין ויש בו המון עתיד . רק צריך להשקיע עבודה וכוח וללמוד אותו כראוי וכמובן להשאיר את השאיפות בצד לפחות עד גמר הבנין הראשון ( ראה את התקופה הזו כשכר לימוד). שיהיה בהצלחה . ביבי צודק מאוד . אולי כשיסגרו את ברזי ההקצבות על חשבון אלו שבאמת מרויחים אז גם העצלנים יאלצו לצאת ולעבוד .

אין לי בעיה

תראה אני בחור צעיר שמחפש עבודה במשהו שיכול להתאים לי אם זה בניקיון או בעבודה על פס ייצור או אפילו עובד כללי או בתחום שלי שאין במחשבים בכל אופן תודה על עצה ותדע שיש לנו מעסיקים קצת בעייתים במדינה שלנו שבוכים מצד אחד כי הם לא מקבלים כלום ומצד שני הם לא מוכנים לתת כלום אם הייתי יכול הייתי עובד גם בחקלאות אבל אין למה המעסיקים לא מכונים לשלם את המשכורת המתאימה אז שלא יספרו לך סיפורים

underdog30

New member
עוד סרטן מובטל..

אז ככה גם אני מובטל בדיוק חצי שנה לאחר פיטורים מעבודה מצויינת. הרווחתי יפה והיה טוב ונעים.אבל נגמר. אני מסיים הכשרה מקצועית עוד שבועים ואז אני צריך לחפש עבודה.. אני מבין אותך. למזלי לקחתי את הפיטורים ברטוח טובה. כי לא יעזור לכעוס. מה לגבי עבודה בחו"ל? או הסבה מקצועית? . כל הסרטנים הם רגשניים.. אז תזרמי.. :)

נסגר איתי ש...

סוף סוף מצאתי עבודה. כן כן, קיבלתי תשובה חיובית ממקום עבודה שלא חסך במבחנים, אבל הסתבר שעברתי ואני מאושרת עד הגג, אפילו כשהתקשרתי לאמא שלי התחלתי לבכות וכשהיא ענתה חשבה שקרה משהו רע והתבדתה. אני מצטערת לפזר ככה את שמחתי פה ואני רוצה שתדעו שאני יודעת מה זה זמנים קשים, ללא כסף להתקיים, למזלי יש לי חבר מקסים ותומך ואחות נהדרת שנתנה לי לא מעט כספים כשלא היה לי אפילו לצרכים אינטימיים, א-ב-ל מאחת שרגילה תמיד לתת לאחרים זה לא היה קל להיות נתמכת ואני מרגישה שהתמזל מזלי כי המצב בכלל לא קל שם בחוץ ואני מקווה בשביל כל מובטל ומובטלת שימצאו עבודה ומהר ושוב נוכל להרים את הראש בגאווה. אנא מכם, נסו לא להתייאש ולא להיכנס לאפתיה כי זה קל מאוד להיגרר למצב שיום הופך ללילה ולילה ליום וחוסר המעש משתלט על החיים. ובנימה אופטימית זו אני גם מציעה לכם משהו ששמעתי שמישהי עשתה: היא פשוט פתחה דפי זהב באיזור שרצתה לעבוד, חיפשה את כל אותם בתי העסק שהיתה מעוניינת לעבוד בהם ושלחה קורות חיים. מתוך אלף כאלה אפילו מספיק שלאחד זה יתאים ומצאתם עבודה. שווה לנסות. בהצלחה לכולם.

eyalozeri

New member
ח

תמיד את יכולה לרדת לאילת לחפש עבודה כמלצרית,קבטית ועוד...

למעלה