מיואשת וצריכה עזרה

@חן@

New member
מיואשת וצריכה עזרה

טוב אז ככה, אני כיום 10 ימים מההחזרה, עומדת להשתגע!! לאחר ההחזרה בבי"ח אמרו לי לבוא ב -26 לחודש שזה 14 יום מההחזרה!! כל הבנות אומרות כאן שעושים להם בדיקת דם 12 יום מההחזרה, אין לי כח להמתנה הזאת!! אני כבר חושבת לעשות ביום ראשון בדיקה ביתית (זה יהיה בדיוק 12 יום מההחזרה). בכל אופן יש לי כמה שאלות: 1. יכול להיות מצב שאני לא יהיה בהריון (חס וחלילה!!), אך לא אקבל מחזור? לפי החישוב שלי אני צריכה לקבל ביום ראשון, אני פשוט מפחדת לפתח תקוות שווא, יש לציין שהמחזור שלי מאוד סדיר. האם אסטופם ואוטרגוסטאן יכולים לעכב את המחזור? 2. יש לי לעיתים דקירות קלות בבטן התחתונה ובמפשעה, מה זה אומר? 3. החזה שלי לא כואב אך אני מרגישה שהוא קצת יותר מלא, אני פשוט מרגישה כמו בבית משוגעים, לא יודעת על מה לחשוב ומה לצפות, אני מצטערת על כל הקיטורים אבל זאת הפריה ראשונה ואין לי מושג אם כל מה שאני מרגישה טבעי או לא. אני פשוט רוצה כבר להיות אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלכן עם המון אהבה והחזקת אצבעות לכולנו. חן.

פונצית

New member
חן!

על השאלות שלך אני לא יכולה לענות כי עדין לא הגבתי לשלב הזה. מה שאני כן יכולה לעשות זה לשלוח לך
ע-נ-ק ולהתפלל יחד איתך שיהיו בשורות טובות. על כל מקרה תנסי להעביר את הזמן עם הדברים שאת הכי אוהבת ונהנית לעשות(אני יודעת שזה קשה, לי יש עוד יותר משבועיים עד לניתוח של בעלי ומרטתי כבר את כל השערות מהראש..). מחזיקה לך אצבעות! שבת שלום לכולם! פונצית.

סיגל 01

New member
ובכן....

אוטרגסון יכול לגרום לעיכוב במחזור. בעיקרון את אמורה לקבל מחזור 14 יום לאחר ההחזרה, במידה וחלילה! ההפריה לא הצליחה. אם לקחת אוטרגסון זה יכול לגרום לעיכוב של בין 3 ימים עד שבוע. את יכולה לעשות בדיקת דם ביום ה 12 אם זה יוצא יום א´, אז תעשי בבוקר, אפילו במעבדה של הקופה לה את שייכת. כאבי בטן, גודש ותחושות שונות בחזה, לצערי לא אומרות כלום, אני הרגשתי את אותם דברים, ולצערי התשובה הייתה שלילית, אני מכירה בנות שהיו להן תחושות כאלה, ולעומת זאת הבטא הייתה חיובית, לכן אין מסקנות מהתחושות האלה. בכל מקרה, מחזיקה לך אצבעות, ומקווה לשמוע ממך בשורות טובות!

הי חן../images/Emo57.gif

עוד לא בשלב אבל רק יכולה לתאר כמה איומה הצפייה מקווה שהסוף יהיה שווה את ההמתנה מחבקת מלא וגם מחזיקה אצבעות שחר

צוצית

New member
איתך...

הי לך - גם אני עכשיו 8 ימים אחרי - וכל כך כל כך מבינה! דעי לך - אין חוקים!! כמספר במחזורי טיפול - מספר התגובות והתחושות הגופניות... הדבר בכי קשה - אין לנו שליטה על העניין...הניסיון לפענח את התחושות רק מעיק יותר...הלוואי ויכולתי להיות איתך עכשיו ולדבר על זה... אני מרגישה את חוסר האונים שלך וחוששת שזה בעיקר נובע מהעובדה ששום דבר שנעשה לא ישנה כלום. מטיפולי הזרעה קודמים+IVF אחד שעשיתי - כל ]עם הרגשתי אחרת. הפרוגרסטרון+ האוטרגסטן גרמו לי לאיחור במחזור - ומכאן הייתה גם האשליה הגדולה. לי היה הצהרים גם דמם קל.. אני אשאל רת הפורום עוד מעט על כך. בנתיים - תחזיקי מעמד!!

מיכל ק-ש

New member
חן, תחזיקי מעמד רק עוד קצת

גם לי בבית החולים אמרו 14 יום, אבל את בהחלט יכולה לעשות את הבדיקה 12 יום לאחר ההחזרה, בתנאי שאת הכוריגון האחרון קיבלת לפחות 14 יום לפני בדיקת הדם. עזבי אותך מבדיקות ביתיות, רק בדיקת דם תתן לך את התשובה המדוייקת. כמו שסיגל אמרה, את לא חייבת לעשות את הבדיקה בבי"ח, אלא במקום בו טופלת קודם לכן. (לבי"ח תבואי ביום ה-14 כפי שנקבע, אבל כדי לבדוק שהבטא הכפילה...
). ועכשיו לשאלותיך: 1. המחזור יכול להתעכב בגלל האוטרוגסטן. גם המחזור שלי סדיר ואחרי ההפריה הראשונה הוא התעכב כמעט ב-5 ימים. 2. הדקירות בבטן יכולות להיות שאריות של כאב מהשאיבה. הרי הרחם עברה טראומה לא קטנה. אל תתרגשי מזה. 3. החזה יכול לכאוב ו/או להיות מלא יותר בגלל שאת בהריון (הלוואי), אבל גם בגלל כל ההורמונים שגופך מוצף בהם (שאריות של הכוריגון וכמובן - האוטרוגסטן המתעתע). אני מבינה את המתח שאת שרויה בו, גם אני כבר מטפסת על הקירות ולי יש עוד שבוע עד לבדיקת הדם
הלוואי שכל הסימנים שתיארת נובעים מההריון שמשתרש בקרבך. מיכל

@חן@

New member
ערכתי בדיקה ביתית

היום, אני נמצאת כ - 12 יום לאחר ההחזרה, הוזמנתי לבדיקת דם ביום שלישי ולא הייתה לי סבלנות לחכות, ערכתי בדיקה ביתית והתוצאה הייתה שלילית!!!!!! אלוהים, אני פשוט לא מאמינה, תעזרו לי, האם לדעתכן הערכה אמינה לחלוטין בשלב זה? האם האוטרגוסטן והאסטופם יכולים להשפיע על התוצאה? אני פשוט לא מאמינה!!!!!!!!! חן

אולה *

New member
חן יקרה.

אני מאמינה בבדיקות דם. ההריון של חנה וליאור התחיל עם בטא 41 וערכה ביתית הראה תוצאה שלילית. לכן יתכן שיש הריון, אבל הוא עוד לא מזוהה ע"י הערכה. מקווה שבדיקת הדם אכן תראה הריון. מחזיקה אצבעות. אולה.

נועם@בת

New member
בשלב הזה הבדיקה לא אמינה במאה

אחוז. בהחלט יכול להיותש רמת הבטא עדין נמוכה מכדי להתגלות בבדיקה. מה ל´שות, תוציאי את השנמה עוד יומיים
נקווה שמחרתים נשמע בשורות משמחות יותר.
נועם

למעלה