מיואשת ומתוסכלת

ayanusha

New member
מיואשת ומתוסכלת

אני כבר לא מצליחה לשאוב את הכמות שהוא דורש לארוחה. לא בבית, לא בעבודה, לא בבוקר ולא בצהריים. פשוט אחרי מאמצים רבים יוצא 100-120 וזה לא מספיק.. אני שואבת בשעות קבועות. מה גם שהחלב נראה מאוד מימי משום מה (אולי לא מזין מספיק??) בבית איתי הוא יונק כרגיל. אי מיואשת לא רוצה להתחיל לתת לו תוספות אבל לא יודעת מה לעשות..

Revili

New member
זה באמת לא קל...

להתמיד בשאיבות לאורך זמן זו עבודה קשה ואכן מדי פעם יש ירידות בתפוקת החלב. האם המשאבה תקינה? האם היא משאבה חשמלית חזקה? ומה לגבי מוצקים? אתם עוד מעט בני שישה חודשים.... האם נראה לך שאפשר להתחיל? האם התינוק מגלה התעיינות במה שאתם אוכלים? מה שבטוח...חלב אם, גם כאשר הוא נראה מימי\ הוא מזין וטוב עבור התינוק...בטח יותר טוב מכל חלב מלאכותי. אם אפשר, נסי להוסיף שאיבה ולאחד כמה מנות קנות יחד. שאבי כמה דקות בסוף כל שאיבה "על ריק". אם יש לך ספקות לגבי תקינות המשאבה, אולי כדאי שיבדקו אותה...לפעמים המנוע נחלש או שהאיטום אינו מושלם והוואקום שנוצר אינו מושלם. נסי לשאוב לסרוגין משד אחד ואח"כ מהשני ושוב לחזור לראשון...שתי לפני ובזמן השאיבה ונסי להרגע ולהתנתק מפעולת השאיבה.

עוד עצה

אולי תוסיפי גם כדורי חילבה? אמנם צריך לקחת כמות גדולה כדי שישפיע,(3 כדורים, 3 פעמים ביום), אבל נשים רבות מספרות שההשפעה מהירה. תוך יום עד שלושה ימים הן ראו עלייה בכמות החלב. כמובן במקביל לשאיבות והנקות. בהצלחה!

ayanusha

New member
המשאבה ידנית היא בסדר גמור

אני מסתדרת איתה יופי אז לא נראה לי שזאת הבעיה. אני שואבת המון על ריק, והמון לסירוגין.. לגבי מוצקים חשבתי להתחיל בדיוק בגיל חצי שנה שזה אוטוטו, אבל יקח גם ככה זמן עד שמרק יההי ארוחה עיקרית.. מזלי שיש לי סטוק קפוא מכובד אבל גם זה ייגמר מתישהו

Revili

New member
מותר...

אבל צריך להתייחס לכל המנה המאוחדת כאילו היא חלב שהיה קפוא והופשר עם כל המגבלות החלות על השימוש בו. היה עדיף להשאיר כל מנה בנפרד ואפשר לתת אותן אחת אחרי השניה ולמנוע בזבוז.

למעלה