אמא אוהבת ודואגת
New member
מיואשת ודואגת
שלום רב לכולם, אני חדשה בפורום וכל הכבוד לכולם יישר כוח. בני בן החמש אובחן כסובל מ-ADHDלפני כשלושה חודשים ומאז מוטפל בריטלין 20 מ"ג. החיים בלי הריטלין הם פשוט גיהנום, סיוט אחד גדול לנו ולו. יש לו בעיות התנהגות קשות ביותר שלעיתים אני חושבת שאני מגדלת ילד משוגע בבית. הוא יכול לצרוח להשתולל לזרוק חפצים בלי לשים לב פשוט באטרף באקסטזה ואני עומדת ולא יודעת איך לעזור. הוא בועט בי מרביץ לי מושך לי בשערות. הוא מתנהג כמו ילד בן שלוש עושה דברים שטותיים לא מודע בכלל למה שהוא עושה. אבל כשהוא עם הריטלין יש לי ילד אחר לגמרי שקט מדי, עם עצב בעינים שום דבר לא משמח אותו הוא כמו רובוט מה שאומרים לו עושה. אני חסרת אונים אני מרגישה שהוא כמו מסומם.בלי הריטלין הוא כמו בקריז ועם הכדור הוא כמו מסומם. למרות שהגננת אומרת לי שלדעתה הוא בסדר גמור והמינון אינו גבוה כי לעיתים הוא גם מחטיף לילדים ושהוא מאוד מרוכז ועושה מה שדורשים ממנו אך לדעתי עם הכדור הוא חסר ביטחון. מה עושים? אני כל היום בוכה לא יודעת כבר מה טוב לו דואגת לו מפחדת עליו, חוששת שבתי הקטנה בת השנה ושמונה חודשים תלמד את ההתנהגות הגרועה שלו? איך עוזרים לו????? (אציין שאני לוקחת אותו לריפוי בעיסוק ריפוי בדיבור וצריכה להתחיל טיפול אצל פסיכולוג)