מיואשת ודואגת

מיואשת ודואגת

בני לאחרונה קיבל כומתה סגולה. התגייס לצבא עם מוטיבציה גבוהה למרות שכל חבריו התגיסו למחשבים, וכו רצה חי"ר בכל מחיר . כרגע הוא שבוז, יש גניבות על ימין ועל שמאל. אין לו עם מי לדבר מבחינת המפקדים . הוא רואה איזה ברדק הולך במחלקה וקשה לו עם זה. ואני שואלת :הוא נמצא עם אנשים כאלה והצבא לא רואה שמישהו פה שבוז , לא עלינו מה יקרה במצב אמת. לשם אני שולחת את הילד שלי ?. לצבא הזה ?, לברדק הזה,? בעלי גם היה בחי"ר ועדיין במילואים, יודע מזה צבא . אני כלכך עצובה ודואגת לו.

פולי44

New member
הי, אמא תכף ל4

לא הצלחתי להבין ממך ממה נובעת השביזות שלו, האם מהגניבות שהוא רואה מסביבו? האם לו עצמו נגנבו דברים? האם הוא לא מסתדר עם האנשים? אם זו בעיה של גניבות, צריך ליידע את המפקדים באיזושהיא דרך כי זו בעיה כללית ודורשת טיפול. אם קשה לו עם האנשים, אולי אלה הם חבלי קליטה? אולי ככל שיעבור הזמן הוא יצור קשרים עם יותר ויותר אנשים? הרי אומרים שבסופו של דבר אין כמו החברים מהצבא, ואני יכולה להעיד על כך ממקור ראשון מהחייל שלי. אם תרצי לפרט יותר את יכולה גם דרך מסר

תודה על ההתיחסות.....

תודה על ההתיחסות המהירה . אני כלכך צריכה את זה. יש לו חברים שם אבל כמו בכל חברה יש גם בני אדם "חרות" סליחה על המילה. כבר באותו יום של קבלת הכומתה , זרקו אותה לשמים . שלו נשארה בשמים. גנבו אותה. גנבו לו שוב את הכומתה וציוד . הוא מספר שזה מאוד נפוץ אצלהם. הוא אומר לי : מה אני יעשה, אני יתחיל לגנוב? המפקדים אומרים תסתדרו. זאת תשובה? הוא בן בכור שלי . ממש קשה לי.

אםפי7

New member
אמא תכף ל4 יקרה יקרה

קראתי ואני כמוך מזעזעת, את מספרת דברים קשים, האם יש לך טלפונים של אחד המפקדים? המ"מ, מ"פ, ? אני הייתי מנסה ליצור קשר לא בשביל לכעוס עליהם כמו לשתף במה שעובר על הילד שלך, תראי אם יש אוזנת קשבת........... לגבי גנבות צריך לחשוב אייך שומרים על הציוד, אין לי ניסיון עם גנבות כי השריונר שלי אף פעם לא התלונן, אצלו יש בעיה שהוא מאבד דברים, אבל לרשום שמות בטושים לא מחיקים על כל דבר שרק אפשר, לנעול, פשוט לקנות מנעולים ולנעול כל מה שזז ואפשר לסגור, ולהיות במודעות של אסור להשאיר שום דבר בשום מקום כי זה יעלם. אני מקווה שאמא מתגייסת תכנס השוטר שלה עבר טירונות במקום שהיו גנבות ואולי יש לה עצות יעילות, ויש לה גם סגלגל אז אני מקווה שתוכל לסייע לך. והכי חשוב אל תתיאשי בעצמך כי אחרת למי יספר הסגלגל שלך את צרותיו, נסי להיות יצירתי ולחשוב על מה אפשר לעשות... שולחת לך חיבוק גדול. וכאן תמיד פתוח ותמיד מקשיבים, וברוכה הבאה.

סמדר בנ

New member
מה שאת מספרת

בהחלט מדאיג - אבל לא להתייאש. זו רק תחילת הדרך, ומה שקורה שם אינו משקף בהכרח את הצבא. אני מבינה שהוא מסיים טירונות. מקווה שאותם אנשים שגונבים (ומספיק שיש אחד כזה) לא יהיו איתו בהמשך.

משהו שכתבתי לירוק שלי../images/Emo195.gif

רק אתמול נולדתה ילדי הקט כבר מגיל הגן הייתה עצמאי לעצמך הייתה ילד עם חיוך שובבי כזה קראו לך דני שובבני עברתה כל כך הרבה בחייך והנה לפני חודשיים חגגנו 18 אביבים והיום עשתה יחד עימי צעד משמעותי עבורך החלטתה לשרת את המדינה בנאמנה וללכת להיות קרבי וכמו כל אמא ניסיתי לשכנע אותך לבחור משהו עם עתיד אבל אתה התעקשתה לקרבי והיום אחרי הצעד החשוב עבורך מאחלת לך שתשרת המדינה נאמנה ורק בקשה קטנה מאמא אלייך בן יקר שלי שמור על עצמך אוהבת אותך אמא

שושנה ו

New member
אמא תכף בוקר טוב ....

לצערנו הרב, הגניבות רווחות בצה"ל ובכל מקום אחר .... אבל אני לא מבינה למה זה צריך לגרום לו לשביזות .... הבן שלי לא טירון.....הבן שלי מ"מ ולפני עצמאות גנבו לו את האייפון החדש .... קנה אותו ב- 400 ,3 ש"ח בחו"מ פסח .... מכשיר חדש עם ג'י.פי.אס וכל השיכלולים ..... והנה, גנבו לו ....שם אותו בעמדת החיילים לטעינה, ומאז נעלמו עקבותיו .... כעס....רתח ....וגם אני....אבל האייפון איננו ..... עכשיו שילם 500 ש"ח, וצריך לקבל אחר במקומו .... לפי דעתי גניבות אינן צריכות לגרום לשביזות ..... גניבות לצערי ישנן ויהיו....האמת- זה מרגיז שיש את זה בצה"ל .... אבל בצה"ל יש מכלול של אנשים ....ומסוגים שונים.... גם בקייטנות, בטיולים....במקומות עבודה .......בבתי ספר ישנן גניבות ....(גם לכלתי נלקח כרטיס האשראי שלה מהתיק ע"י בת- שירות בביה"ס, וניסו לשלם בעזרתו חוב של 000 ,6 ש"ח עבור חשבון חוב של הנ"ל....המזל שעלו עליה) לצערנו זה לא טוב.....אבל, כך בנוי עולמנו ....ובגלל זה לא צריכים להכנס לשביויות .....

עפרה ד

New member
בוקר טוב וברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני מצטטת לך את מה שאמר מפקד הבסיס של הבן שלי להורים לפני ההשבעה, ומציעה שתאמצי את דבריו, גם אם מדובר במקום אחר (כי הם נכונים בעיני בכלל). "תפנו אלינו בכל בעיה, תפנו מדרגת מ"פ ומעלה, המכים והממים הם ילדים כמו הילדים שלכם, ילדים נהדרים אבל ילדים. תפנו למ"פ ואם לא עוזר, תפנו אלי. בלשכה שלי יושבות חיילות שיקבלו את הפניות שלכם, ואני מבטיח שכל דבר יטופל. לא מבטיח לחזור אליכם אבל כן מבטיח לטפל". אז, טלפון למ"פ, שיספר מה קורה וגם איך מרגיש הילד - מומלץ ביותר. לבן שלי נלקחו הבגדים שהיו תלויים ליד המקלחת בזמן שהתקלח, אני בכוונה כותבת נלקחו ולא נגנבו, כי הם כל כך לחוצים בזמן, וחלקם גם כל כך מבולבלים שהכל סביר... נעלם לו בסוף השבוע שעבר תיק עם כל הציוד האזרחי וגם לא מעט ציוד צבאי, לא יודעת מי היה אחראי לדאוג שיגיע אליו (הוא נשלח לתורנות מטבח מהשטח ואמרו שידאגו לציוד) וגם לא בטוחה שאכן נעשה הכל למצוא אותו, אבל מזכירה לעצמי כל הזמן שלהשבעה זכרו להביא רק לו במיוחד כריך צמחוני, וכמה זה עשה לי טוב שידעתי שמישהו חשב על הילד שלי. אז - מצד אחד לדבר ולטפל, ומצד שני לחפש נקודות אור, ולקוות שישתפר בהמשך

למעלה