מיואשתת כבר

מיואשתת כבר

שלום לכם..אני לומדת הנהלת חשבונאות סוג 1 לפני שהתחלתי ללמוד,הלכתי לפגישה עם יועצת המכללה שתמליץ לי מה הכי מתאים לי ללמוד. אחרי ראיון אישי מעמיק,היא אמרה שהכי מתאים זה הנהלת חשבונאות כמובן הסיבה היא הגמגום כי עבודה בתחום הזה רק הגמגום והמחשב. לא הלך לי בכלל עם מקצוע הזה,השבוע עשיתי מבחן קיבלתי נכשל,כל השבוע אני מתסוכלת,דווקא אוהבת את המקצוע הזה..אבל ראיתי ממנו 2 כישלונות (נכשל במבחנים). מה שאני מכירה את עצמי אני נלחמת,לא נשאר בי עוד כוח להילחם. תודה לכם על הקשבה

geashono

New member
תבדקי בכנות אם את אוהבת את המקצוע

אם כן: אל תוותרי,תעשי את המבחנים עוד פעם. אני לא מכיר אותך,אבל אני בתיכון לא הבנתי את הראש התכנותי,ונכשלתי במחשבים מבחן אחרי מבחן. עד שקלטתי את הרעיון,ומאז הכל היה קל לי. ישנם אנשים שלוקח להם זמן לקלוט את הרעיון,אבל ברגע שהם קולטים אותו הם על הסוס. אם את באמת אוהבת את זה אל תוותרי.

shuky63

New member
למה להתפשר?את אמורה להיות עם המקצוע שלך עד

גיל 67.אם תתפשרי תהיי כל חייך לא מסופקת מקצועית. ומי אמר לך שמנהלת חשבונות לא מדברת עם אנשים? נכון,מדברים קצת פחות מעובדת במוקד שרות לקוחות למשל,אבל עדיין צריך לדבר הרבה עם לקוחות וספקים. גם אם היום את חשה שאת לא מסוגלת לעבוד במשהו שדורש הרבה דיבור,זה יכול להשתנות ולהחליף מקצוע זה לא תמיד פשוט. אני פניתי לתחום של טכנאי מכשירי אלקטרוניקה כי חשבתי ששם לא אצטרך לדבר,וגיליתי שגם שם אני חיב לדבר מידי פעם. עם הבטחון זה התחיל למצוא חן בעיני ולבסוף כבר לא הספיקה לי כמות התקשורת שהיתה לי בעבודה והחלפתי מקום עבודה לתפקיד עם מרכיב גדול יותר של עבודה עם קהל. תחשבי טוב אם את רוצה במקצוע הזה.עכשיו זה הזמן להחליף למשהו שתרגישי בו באמת טוב ותצליחי בו. אם את לא לוקחת את הגמגום כמיגבלה,מה את חושבת שהיית רוצה לעשות?

orlu

New member
על בסיס מה היא התרשמה

שאת לא רוצה לשוחח עם אנשים בעבודתך..

stkachov

New member
"יועצת המכללה" זה שם נרדף לסוכנת מכירות

אני מוכן להמר על כך שהיא לא יודעת בכלל מה עושים במקצוע הזה, ואיך נראית עבודה של מנהלת חשבונות. אני עובד במשרד רואי חשבון, ואני יכול להגיד לך שהנהלת חשבונות זה ממש לא רק עבודה על מחשב, ויש הרבה תקשורת עם לקוחות. ובאשר ליאוש שלך, כן, זה קשה ומייאש, אבל מה האלטרנטיבה בדיוק? להרים ידיים? לשבת בבית ולרחם על עצמך? צריך כל פעם מחדש לאסוף כוחות, להיות חזקים וטובים יותר מאחרים, על מנת שהגמגום לא יתקע אותנו בחיים.

ligtz

New member
לא בטוח שהבנתי - הקושי בחומר הנלמד

או בהתמודדות עם הגמגום בלימודים ? אגב , סתם מעניין אותי ,כמה זמן נמשך מסלול לימודים כזה (הנהלת חשבונאות ) ?

למעלה