מרכז הסיוע באילת
אני יודעת שמרכז הסיוע נסגר לפני כמה חודשים, בגלל זה התפלאתי שאתה שולח לי מספר...
לפי מה שאני יודעת, העירייה הם אלו שסגרו את המרכז, כשהם החליטו ש"אין צורך במרכז סיוע כזה באילת".
מי שניהלה את המרכז באילת אמרה לי שכיום במקרים כאלה פונים לרווחה, הבעייה היא שהיום דיברתי איתם
והפקידה הסתומה בתור התחלה בכלל לא הבינה למה אני מתקשרת דווקא אליהם, ואמרה שיחזרו אליי.
אחרי הצהריים חזרה אליי עובדת סוציאלית שנתנה לי את הטלפון הישן של המרכז סיוע באילת.
כשאמרתי לה שהוא נסגר היא הייתה מאוד מופתעת, מה שמוכיח גם שאין שום תיאום בין הגופים פה בעיר....
כבר פניתי בעבר ל1202, והם אמרו לי שאין להם כל כך איך לעזור לי מכיוון שהם לא עובדים באילת, ושהדבר היחידי
שהם יכולים לעשות זה לדבר איתי בטלפון או להפנות אותי למסל"ן בבאר שבע. דיברתי גם איתם וגם הם באופן
לא כל כך מפתיע לא עובדים באילת. הדרך היחידה שלי כרגע לקבל איזשהי עזרה היא או דרך מל"ה שיש
להם רשימת המתנה של לפחות שנה, או לפנות למטפלים פרטיים שלוקחים לפחות 250 ש"ח לשעה,
וזה גם כסף שאין לי וגם המטפלים פה (מניסיון!!) לא משהו, וזה בלשון המעטה.......
ולשאלתך הקודמת - לא, לא נבדקתי בבית חולים אחרי המקרה, לא ראיתי בזה שום צורך גם כי ידעתי
שככה זה מהר מאוד יגיע לאמא שלי, וגם כי לא הייתה חדירה אז הם לא באמת היו עוזרים לי...
אור