מיה

mglam

New member
מיה

למה אין למיה שום רקע איפה היא למדה משחק? עבר בכלל? חיפשתי ולא מצאתי! לא פלא שהיא משחקת ג ר ו ע !!!!!!!!!!!!!!!!

mglam

New member
המשחק של מיה

מיה משחקת גרוע, אולי עכשיו הפוזה של השקטה היא בסדר מינוס, אבל בגדול היא פוזלת לנצח ומשחקת גרוע!

קליפס

New member
ועכשיו לשאלה האמיתית:

מי יודע איפה מיה משיגה את הספק מכנסיים ספק גרביונים שהיא כל הזמן לובשת? זה מגניב אחוש.

אמממ יש כל מיני סניפים או

חנויות שמייבאות בגדים שלהם אבל החנות המוכרת היא בת"א בקינג ג'ורג' (זאתי שרואים במיכאלה, במעברונים שבאים לצלם את החנות של מיקי)..אממ ונראה לי שגם "גריפ" מייבאים בגדים שלהם (אבל אני לא סגורה על זה)..

היא משחקת מדהיםםםםםםםםם

לגמרה
שששש...

Dark Force

New member
כמה דברים...../images/Emo56.gif|פגרה|

לוסי משחקת מעולה
ואמא שלך לא יודעת לשחק... דבר שני, היא למדה משחק מקצועי בבית ספר מקצועי, וגם במגמת תאטרון בבצפר. אז כולם שששששששששששששששששששששששששששששש

למה!?!?....אני אוהבת איך שמיושש

משחקתת!! בעצםם אני אוהבת את כולם איך שהם משחקיםםם..אבל לא נכון אנשנושים אתם טועים מיושש משחקתת יפה!!....אני אוהבתת!!!

unusual girl

New member
לא!!!../images/Emo46.gif

|מיה משחקת מדהים!
אין לי מושג איפה היא למדה משחק אבל היא משחקת מדהים והיא גם ממש יפה לאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1dana1

New member
היא משחקת טוב מאוד !!!!

ראית איך היא שיחקה אותה מסוממת על אקסטזי??? זה שהדמות שלה מעצבנת ומחורפנת והיא לא הכי יפה.. לא אומר שהיא לא שחקנית טובה...

hiloosholetet

New member
קראתי בכתבה באתר של E אונליין שמיה.

למדה משחק נדמה לי בניסן טביב. נ.ב- אני מבינה את הנקודה אבל זה לאו דווקא אומר, ירון ממשחק החיים, השחקן שמגלם אותו לא למד משחק!

גיא אריאלי לא למד מישחק?!?!מאיפה

הקרצת את זה?!?! גיא אריאלי למד במגמה לקולנוע ותאטרון עם דוד שלי ופגשתי אותו לא פעם אחת... לא לחרטט בבקשה!! ולסיום- גררררררררררר

מיכל1082

New member
כן, אבל הוא לא למד בבית ספר

למשחק... מסודר של שלוש שנים כמו ניסן נתיב און יורם לוינשטיין או בית צבי. הוא אמר את זה בעצמו האירוח שלו ושל לירון וייסמן בוואלה לפני שנה...

למעלה