מיה בת 16

שוני...

New member
מיה בת 16

מיה בת 16. היא טוענת שהחיים שלה בזבל. היא גרה בוילה מדהימה על הים, עם יאכטה וג`יפ בחנייה. לובשת את הבגדים הנכונים, שאמא קנתה לה שלשום. היא נוסעת לחו``ל, לפחות פעמיים בשנה. יש לה מליון חברים, ויזה ופלאפון על חשבון אבא. יש לה אהבה, רומן סודי עם אחד הבנים הגדולים. היא יוצאת, מבלה, קונה,מטיילת, לא נחה לרגע. היא שונאת את העולם. שונאת את החיים. שונאת את אמא, ``בת זונה`` היא קוראת לה. שונאת את אבא, שתמיד לא בבית, תמיד עובד. שונאת את החברים, ``צבועים`` היא קוראת להם. שונאת את החבר שלה, שגורם לה להתלבט כל כך. שונאת את העולם, שגורם לה לבכות כל לילה לכרית. לא רוצה וילה, לא רוצה ים, לא רוצה יאכטה וג`יפ, לא בגדים יקרים,ופלאפון וויזה. לא חו``ל ולא הורים עובדים. פעם היא רצתה למות. רק רוצה אושר.

Enni

New member
קלישאות

אני יכולה להגיד שאני מרגישה ממש אותו הדבר-כי זה נכון. אם אני אגיד שצריך לקחת הכל בפרופורציות הנכונות-זו עוד קלישאה. אולי בעצם מה שהיא באמת מחפשת זה מישהו או משהו שיכניס תוכן לחייה ויגרום לה להרגיש הכי מיוחדת בעולם. אולי-כי זה גם מה שאני מחפשת. ואולי בכל זאת צריך לדעת לקחת הכל בפרופורציות הנכונות... מקווה לטובות. אנני :cool:

רותי ב.

New member
מיה מתבגרת

מיה קצת ילדה והרבה כבר גדולה, או להיפך, היא שואלת את כל השאלות הנכונות על מהם הדברים שגורמים לה באמת אושר, ובטוח שיום אחד, אולי קצת קרוב אולי קצת רחוק גם תמצא את התשובות שיתאימו לה, ותדע לאזן בין היש ובין מה שעוד צריך לה בשביל להיות מאושרת. ובינתיים, חיים, כי איך נמצא את התשובות אחרת??

luckdragon

New member
מבין את מיה

מבין שלמיה יש רצונות אחרות,היא רוצה דרך אחרת. דרך יפה ומאושרת.

למעלה