מיה ארבטובה

מיה ארבטובה

היה נחמד,נראה לי שדיי הפצצנו עם הריקוד,לי אישית הלך סבבה וגם הצחיקו אותי מאחוריי הקלעים כשהייתי עם הגב לקהל אז בהמשך הריקוד תקעתי פרצופים וחיוכים יפים...על הבמה היה כיף,נהננו... לא ממש הספקתי לראות ריקודים אחרים בהופעה חוץ מאת הריקוד שרקד מוריאל דבי מהבצפר שלי (שזכה שנה שעברה במיה ארבטובה פרס ראשון),וגם את תלמה ילין(אגב,מצויינים...ריקוד יפה ,ביצוע מצויין)... התנאים בחדריי ההלבשה היו מזעזעים,אבל זה לא שאני לא רגילה לזה...שייהיה... בקיצור אני עייפה בטירוף,ישנתי אוליי 4 שעות ,והיום שוב אני נוסעת לשם ת"עבודות נבחרות" ונקווה שאנלא אתעלף מעייפות או משו בהצלחה לי צ'אוו

בהצלחה!!!!

אני מקווה שהלך טוב היום ושמחה שנהנית אתמול זה נראה כמו ערב מאוד מאוד יפה, גם הקבוצה הבוגרת של הסטודיו שלי רקדה שם!

TheBlackFairy

New member
אם איזה ריקוד הן רקדו../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

זו הקבוצה של הגיל שלי, כן
.

כן זה הם

סתיו גילי ואלו... הם רקדו את הריקוד שהם רקדו בכנס במגידו אני חושבת... היית שם בת"א?

אני

מחוף כרמל... אני לא בטוחה במאה אחוזר אבל אני חושבת שהם רקדו ריקוד קלאסי שנקרא חלום והקיץ

Mr GK

New member
אני שמח

לשמוע שהלך לך טוב. תעדכני אותנו אם תזכי או משהו, כן?

TheBlackFairy

New member
שמחה שהלך לך טוב בהופעה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אתמול בערב הופעות נבחרות, אז גם האולפן שאני רוקדת הופיעו שם, זה היה ריקוד של רביעיה שהמורה שלי לקלאסי יצרה
. שיר, בכנס מחול בבית שאן את ראית את הריקוד הזה
.

TheBlackFairy

New member
אה אוקיי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אבל איך היה הריקוד
, נכון ריקוד חמוד וגם הבנות שרקדו אותו רוקדות יפה
.

היה מדהים!!!!!

גרר במיה ארבטובה רקדנו משומה עם הריקוד הפחות יפה(לדעתי) ולא יצאנו בהרגשה הכי טובה בעולם... למחרת בערב עבודות נבחרות רקדנו עם קטע מתוך " כרמן" (שיחזור של "אלכסנדר הגדול") פתחנו עם זה את ההופעה...הצמרמורת הייתה כבר חולנית...המסכים היו סגורים ואנחנו כבר עמדנו בפוזה שהריקוד נפתח,וכבר הייתה עלינו תאורה אדומה שהבזיקה ברווח מתחת למסכים,והתחילו לנגן את ההקדמה הרגועה של הריקוד,פתחו את המסכים וכל הקהל מחא כפיים עוד לפניי שזזנו(ואזכבר היינו גמורים מפחד) התחיל הקטע המלחיץ של המוזיקה ועוד כמה שניות הכל מתחיל...בום טראח לפניי ששמנו לב נגמר הריקוד,משתחווים לקהל ונוסעים לירושלים...שמחים ומאושרים=],גרר זה ריקוד פשוט מדהים,איזה כיף לרקוד אותו ומה שיפה זה שהוא ממש מרשים,עם המוזיקה העצבנית וכל התלבושות האדומות,והתאורה...כמו קסם..
ריקודים שאהבתי: היייתה קבוצה שרקדה ריקוד עם שקיי חול (פתח תקווה נראה לי?) ריקוד יפייפיה... תיכון בליך רקדו קטע מ"זכרון דברים" של רמי באר- קטע עצום,ביצוע דיי מרשים... תלמה ילין-שלושה בנים רקדו טריו מהפנט עם ורד
-"רומאנסה"? אני לא בטוחה אם זה השם של הריקוד אבל לא משנה...זה היה תותחי,מדהים...כל הכבוד להם,הם גם ממש נחמדים=] אז בלי הקטנוניות המפורסמת של האקדמייה נגד תלמה... אני מודה שהם פשוט מצויינים...דיי זהו ,אמרתי את זה,ששש
...לא לגלות,אנחנו עדיין יותר טובים

ש ו ר ט י

New member
הריקוד עם השקי חול

זה מהמגמה שלי, תיכון "הרצוג" כפר סבא. זה מתוך "בונקר" של יורם כרמי, ואכן זה ריקוד משגע. אני הייתי צריכה להיות בקהל אתמול בערב עבודות נבחרות, אבל היו לי חזרות ליום הזיכרון. שמעתי על הריקוד שלכם ועל הריקוד של תלמה ילין (עם הבנים) שהיו שני ריקודים ממש יפים

ballet20

New member
זה מסביר

למה יורם לא לימד בשבוע האחרון בשיעורי בוגרים

למעלה