מיהם אנשי הימין בפורום

אור ירח

New member
מיהם אנשי הימין בפורום

לאחר שקראתי את הודעותיהם של אנשי הימין בפורום זה יצאתי בתחושה קשה ביותר על מהותו ואופיו של הימין בישראל. אני נוכח לדעת שאנשי הימין בישראל הינם מטורפים לחלוטין ונגועים בשינאה עזה לכל מי שאינו יהודי או לכל מי שאינו מסכים להשקפת עולמם. אני נוכח לדעת שאכן הכיבוש שנמשך כ 34 שנים אכן הצליח להשחית ולעוות כל חלקה טובה בחברה הישראלית. מאז הכיבוש הממאיר של 67 חוסר הסובלנות והאלימות הגואה בחברה שלנו הגיעה למימדים מדאיגים ביותר. אני רק רוצה להזכיר לכולכם את רצח מפגין ``שלום עכשיו`` אמיל גרינצוויג הי``ד ב 1982 בידי יונה אברושמי ימ``ש וזכרו, באמצעות השלכת רימון רסס אל עבר קבוצת מפגיני ``שלום עכשיו`` ברחבה שלפני גן הוורדים לפני משרדי הממשלה. גם אז ב 1982 הסיתו נגד השמאל כמו שכיום מסיתים פה נגד השמאל. גם אז קראו לאנשים כמוני ``עוכרי ישראל`` ``בוגדים`` ואיחלו להם שיהיו 6 אמות מתחת לאדמה, שיהרגו בעצמם בפיגועים. אני רוצה להזכיר לכולכם את רצח רבין הי``ד בנובמבר 1995 בידי הרוצח השפל והנקלה ביותר בתולדות עם ישראל יגאל עמיר ימ``ש וזכרו. גם אז הסיתו נגד רבין באותם קריאות של ``בוגד`` ``עוכר ישראל``. גם אז ב 1995 היה מישהו שהציג תמונה של רבין במדי ה ס.ס. הנאצים בהפגנה הפרועה משולחת הרסן נגדו בכיכר ציון, זמן קצר מאוד לפני הרצחו. אני רוצה להזכיר פה לכולכם את הזעזוע העמוק שעבר על עמנו בעקבות רצח חסר תקדים זה של ראש ממשלה בישראל. אני רוצה לשאול את אנשי הימין פה דבר אחד: האם אתם באמת רוצים להביא לחורבן בית שלישי? גם חורבן בית שני שהביא לחורבן בית המקדש עליו אנו מתאבלים כל ט` באב היה בגלל שינאת חינם. אני רוצה לקרוא לאנשי הימין פה להוריד את הטונים ולעבור לתרבות דיון פחות מתלהמת. בוודאי שאתם יכולים להציג את דעותיכם והשקפותיכם כפי שאני וחברי מן השמאל זכאים לעשות כן. אני קורא לכל מי שעיניו בראשו להיענות לקריאתי ולהשתדל לנהוג בכבוד ובסובלנות כלפי הזולת גם כאשר אין מסכימים לדעתו. אין לנו ארץ אחרת וחבל שמדינתנו תיחרב רק בגלל שינאת חינם בתוכנו אנו.

טעות באיבחון!!!!!!!

לא מדובר בימין, רוב אלו שכאן ואשר נוהגים לקלל ולחרף שייכים לשונאי ישראל מן הימין הקיצוני, שרק מצוקת האישפוז בישראל, מאפשרת להם לשוטט בפורומים השונים!

אור ירח

New member
אני מקווה שאתה צודק כובש

אולי אני אוכל להיות רגוע יותר במידה ואדע שיש אנשים שפויים בימין הישראלי איתם אוכל לנהל דיאלוג אמנם נוקב אך פורה. אבל האנשים שנתקלתי פה רק לפני מספר ימים הינם מטורפים ומוטרפים לגמרי. בהחלט לא הייתי רוצה להיתקל עם אף אחד מהם ברחוב.

אבו-דני

New member
הלך הירח אצל הכובש...האחרון

מהם מכיר את ביח` מקרוב.... ;-) עכשו מששחרר את כל המחלקה...נצפה לבלאגנים

אבו-דני

New member
האם המשהו ירח יראה לנו דוגמא בכך

שיחזור בו מהמושג המשוקץ - מתנחבלים? או שמה אחד בפה ואחד בלב? שלך האבו...מת לדעת..... שתיים

אור ירח

New member
הבהרה לאבו

במושג ``מתנחבלים`` אשר בו עשיתי שימוש התכוונתי לאותו קומץ של מתנחלים קיצוניים אשר מרוכזים בהתנחלויות כמו חברון, יצהר, תפוח ועוד מספר התנחלויות אשר ידועות בציבור הישראלי כהתנחלויות קיצוניות. לא הייתה לי מלתחילה כל כוונה להכליל את כל ציבור המתנחלים שיושבים מעבר לקו הירוק. אם מישהו הבין לא נכון את דברי ונפגע מכך אני מתנצל מראש על כך. ברור לי שישנם ישובים מתונים יחסית בשטחים כמו תקוע, עופרה אריאל וכו... אני באופן אישי הייתי שמח שישובים אלו ישארו בשליטת ישראל במסגרת הסכם הקבע עם הפלשתינאים. כמו כן ברור לי שישנם מנהיגים מתונים בקרב ציבור המתיישבים ביש``ע, אשר בוודאי התנהגותם של אותם קומץ קיצונים מטורפים בתוך הציבור שלהם מדירה שינה מעיניהם לא פחות מאשר מעיני אם לא יותר. אני רוצה לציין לשבח מספר מנהיגים מתונים אלו: אהרון דומב ``דומפה`` למשל הינו דוגמה טובה למנהיג שקול ומתון שהיה לציבור המתנחלים. בתפקידו כראש מועצת יש``ע הוא פעל רבות למען מפעל ההתיישבות בשטחים. לדעתי, תרומתו העיקרית למפעל ההתיישבות בשטחים הייתה בראש ובראשונה ביצירת דעת קהל אוהדת בציבור הישראלי לדבר זה. אמנם לא הסכמתי עם דרכו אך אני אישית מכבד אותו מאוד. אני גם רוצה להזכיר לך שאותו דומפה, שנעצר בשעתו על ידי המשטרה בזמן העליה לסבסטיה, היה עצמו פעם נתון באיומים על חייו מצד מתנחלים קיצוניים, אשר זעמו על כך שהוא גינה את הטבח במערת המכפלה שביצע ברוך גולשטיין. אותו דומפה דיבר על ``עשבים שוטים`` אשר עושים נזק למפעל ההתיישבות כולו ביש``ע. על דבריו האמיצים הללו הוא עצמו כונה ``בוגד`` והיה כאמור נתון באיומים על חייו. בסוף נאלץ דומפה לפרוש מתפקידו כראש מועצת יש``ע עם תחושת כישלון אישית קשה וחשבון נפש נוקב אישי עם עצמו. מעניין היה שאחד הדברים שהוא היכה על חטא היה בכך שהנהגת יש``ע בראשותו אפשרה לאותם קומץ פעילי ``כך`` להתיישב בחברון וישובים אחרים, ובכך לגרום נזק בלתי הפיך למפעל ההתיישבות ביש``ע כולו. למרות שאני אישית נגד מפעל ההתיישבות בשטחים אני בהחלט חש בעומק ליבי את הטרגדיה של מפעל זה אשר איבד מנהיג מסוגו של דומפה. מנהיג נוסף שציבור המתנחלים איבד היה הרב יואל בן נון מעופרה. אדם זה נודע במתינותו הרבה. חבל שהוא לא זכה לתמיכה גורפת יותר מצד ציבור המתנחלים. גם הוא כמו דומפה עזב את ישובו בעופרה וחזר לגוש עציון בתחושת כישלון אישי צורבת. עוד מתנחל אשר אני מעריך אותו במיוחד הינו הרב מנחם פרומן מתקוע. אדם זה אשר דוגל באמת ובתמים בהידברות עם שכניו הערבים הינו דוגמה ומופת לאיך שכל יהודי צריך להתנהג. אומר לך עוד יותר מזה אבו-דני. גם אם יוחלט בהחלטה של ממשלה לפנות חלק מן הישובים ביש``ע הרב פרומן, לדעתי, יוכל בהחלט להישאר בשטח. אדם שמנהל מערכת יחסים כל כך טובה עם שכניו הערבים ראוי להישאר על אדמתו לעד. חבל שרובם הגדול של המתנחלים לא השכילו ללכת בדרכם של אהרון דומב, הרב יואל בן נון והרב מנחם פרומן מתקוע. אילו היה קורה דבר זה הייתי בהחלט מגלה הבנה ואולי אף הזדהות מסויימת עם מפעל ההתיישבות ביש``ע, למרות שמבחינה רעיונית אני מתנגד לה. אבל כפי שאתה רואה בעצמך מי שנותן את הטון בקרב המתנחלים, הינם אנשים כמו הרב משה לוינגר הידוע לשימצה בהתנהגותו הקיצונית ושלוחת הרסן כנגד הן התושבים הערבים והן כנגד חיילי צה``ל, הממלאים תפקידם נאמנה כדי להגן על בטחונם של המתיישבים. לצערי ראיתי בטלויזיה את ההתנהגותם הפרועה של מתנחלי חברון, המציקים לערבים וממש יורדים לחייהם כל אימת שהם יכולים. אני ראיתי בטלויזיה את התנהגותם הבלתי אחראית באי מילוי הוראות קציני צה``ל אשר אמונים בשמירה על חייהם וביטחונם. התנהגותם זו העמידה לא אחת את חיילי צה``ל בשטח בסכנת חיים של ממש, וכל זאת רק הודות להתנהגות קומץ מופרעים אשר ההנהגה בישובם מגלה אוזלת יד בריסונם. דרך אגב, יצא לי לקרא את טורו של חיים ברעם בעיתון ``כל העיר`` הירושלמי. כותב זה הינו באמת שייך לשמאל הרדיקלי (לא רק במובן הלאומי כי אם במובן החברתי הטהור של המילה במשמעות של סוציאליזם חברתי וכו...). אני זוכר שאותו חיים ברעם הביע שמחה על כך שבקרב ציבור המתנחלים יש את הגרעין הקיצוני אשר למעשה יוצר דה-לגטימציה של מפעל ההתיישבות ביש``ע בקרב דעת הקהל הישראלית. לדעתו תהליך זה יביא לדבר אליו הוא שואף וזה חיסול מפעל ההתיישבות כולו מעבר לקו הירוק. אני כמובן אינני שותף כלל לדעתו זה. אז זהו אבו-דני. אני מקווה שהבנת את דברי ואולי אף תסכים לחלק מהם. מצפה לתגובה ממך שלך האור

אבו-דני

New member
ירח בהיר מחיוורון...יקר,

הבהרות אני מקבל לא פחות מ 250 דפים בכריכה עבה.. ממולץ שהמו`ל יהיה אלוני.. שלך האבו...שמקווה שלא קיבלת חבטה עזה בנחיתה....אגב מי ניצח בסטנגה?

רק כך

New member
למה אתה מתעקש על קטנות?

אם יחזור בו מהמילה מתנחבלים, יהפוך פתאום לאדם תרבותי ובעל הבנה? בינתיים הוא קורא לנו מטורפים ושואב את כוחו מכובש ההרים.

שרוף

New member
מוכה ירח תתעורר.

אין כבר יותר כיבוש. זוכר את הסכם אוסלו? הוא הביא להפסקת הכיבוש יצאנו מעזה משכם מחברון מטול כרם ומעוד הרבה ערים וישובים של ערביי השטחים. כבר מזמן שאין ממשל צבאי בשטחים. נתנו להם רובים בניינים כלי רכב ובעיקר הרבה מיליארדים של דולרים מכספו של משלם המיסים הישראלי לא מכספם האישי של מטורפי אוסלו אלא מקופת האוצר. הכסף הזה ניתן למשטר מושחת עיי משטר המושחת כדי לשמן אותם ולהטות אותם לדרך הפסקת הטירור והשנאה. אבל האם הנמר ישנה חברבורותיו? לא ולא הם ממשיכים להיות טירוריסטים הם רוצים גם את זכות השיבה קרי פלשתין מן הים ועד לנהר. ובתווך עומדים אנשים מסכנים כמוך עלובי נפש חולי רוח שמקומם במחלקה הסגורה ועדיין מפליצים את המנטרות העלובות האלה שאפילו הרבה סמולנים חדלו להאמין בהם.

רק כך

New member
מיהם אנשי השמאל בפורום

לאחר קריאת הודעות של אנשי שמאל בפורום הגעתי למסקנות הבאות: 1. אנשי השמאל שקועים בהזיות קשות. הם באמת ובתמים משוכנעים שהחזרת שטחים מסויימים יגרמו לערבים לוותר על החלום למגר את היהודים מהמזרח התיכון. כמו כן הם מאמינים שהמצב הקשה שממשלת ישראל הביאה על הערבים היא הגורם להיווצרות מתאבדים מטורפים, בלי להתחשב בעובדה שחברה תיקנית, אפילו כזאת שסובלת ממשברים כלכלים, לא מוציאה מחיקה אנשים כל כך רבים שמוכנים למות רק כדי לרצוח חפים מפשע שאינם חלק מהמלחמה. 2. לאנשי השמאל אין הבנה בהסטוריה. הם שכחו את כל ההצעות הנפלאות שהציעו הבריטים לפני קום המדינה לערבים, שכללו בתוכם הקמת מדינה ערבית גדולה פי 3 (בחישוב גס) ממדינת ישראל, עם כל השטחים שהם רק רוצים, ושכחו שהערבים שללו כל הצעה וסירבו לכל צורה שהיא של דו קיום עם היהודים. המוטו שלהם: עד שלא מפסיקים את בניית הבית הלאומי ומפסיקים את העלייה אנחנו לא מרוצים! הם גם לא טרחו לחקור ולבדוק למה הערבים רוצים את ירושלים. ירושלים מעולם לא הייתה מרכז דתי לערבים, לא מוזכרת בקוראן ומוחמד מעולם לא היה בה. בתפילתם הם מתפללים עם הגב אליה. אז למה בעצם הם רוצים אותה? כי היא שלנו! 3. אנשי השמאל לא חקרו וגילו איזה שיפור וקידום החדירה מדינת ישראל בערביי ישראל: חוק חינוך חובה שהגדיל את מספר המשכילים הערבים, חוקים להגנת האישה שהעלו את מעמדה של האישה הערבייה, בתי משפט שצימצמו את יכולתם של הערבים לנקום ולרצוח כרצונם לפי חוקיהם, תעשייה שהחליפה את החקלאות הערבית המפגרת וגרמה לתהליכי עיור. היכן היו הערבים ללא מדינת ישראל? חיים בכפרים שלהם, בחמולות שלהם, עובדים את אדמתם כמו פלאחים מפגרים מהעולם השלישי. 4. אנשי השמאל לא מבינים את המנטאליות הערבית. ממעקב אחר התקשורת הפלשתינאית, אפשר להתפלץ מהשקרים שמפיצים הערבים על ``הכובשים`` החיילים הישראלים (שאונסים את הבנות ורוצחים את הבנים), מהקליפים ומשירי הילדים שקוראים לילדים לצאת למלחמה ולהורים לשלוח את הילדים להקריב את חייהם במלחמה נגד ה``כובשים האכזרים``. מקריאה באמנה ניתן ללמוד שהערבים רואים ברציחת היהודים מטרה מקודשת, שאין להפסיקה עד שמדינת ישראל תיעלם מהמפה. הרי לרוצחי יהודים מובטח גן עדן ו70 בתולות. הערבים רוצחים את בנותיהם על כבוד המשפחה ודוגלים בנקמת דם. האם זוהי חברה מתוקנת? האם אלו אנשים שירצו בשלום? אנשים שדוגלים ברצח ובנקמה? 5. אנשי השמאל מאמינים לכל מה שהערבים מאכילים אותם. הם מאמינים לדבריהם של ג`יבריל רג`וב וערפאת שטוענים שהם עושים הכל כדי למנוע טרור. הם מאמינים שהממשלה הישראלית מתעללת בערבים וגורמת למצבם הקשה. הם משתתפים בהתלהבות בהסתה נגד מתנחלים, כשהם שוכחים עד כמה גדולה הייתה תרומתם של הגברת ההתיישבות- ``ההתנחלויות``- בעצירת הטרור הערבי לפני קום המדינה, ועד כמה חיזקה את האחיזה של היהודים בארץ, אחיזה שגרמה בסופו של דבר לכך שהעולם כולו השתכנע שיש ליהודים זכות להיות כאן. בנוסף שכחו גם שכמעט כל השטחים של מדינת ישראל היו מיושבים בערבים ונלקחו על ידי היהודים. כולל רמת אביב ג` שלכם, צפונציקים יקרים, ועוד ערים רבות מרכזיות בארץ. אם כך כל מדינת ישראל היא בעצם התנחלות אחת גדולה, חלק מההתנחלויות קיבלו תוקף רשמי וחלק לא. אז מדוע שלא יבקשו הערבים מחר את תל-אביב? מסקנה: טירוף, הזיות, טיפשות, או אולי סתם הנאה מרובה לשקוע בחלומות ורודים. ככל הנראה שנאה עצמית ואהבת ערבים יתרה. ואם שכחתי משהו, עימכם הסליחה!

למעלה