מיהו שחקן ה nba הכי פחות מוערך לדעתך ? דיון

Oxycodone

New member
מיהו שחקן ה nba הכי פחות מוערך לדעתך ? דיון

אני בוחר בטיישון פרינס , אני חושב שמדובר בשחקן נהדר , וחלק חשוב בטבעת באליפות האחרונה של הפיסטונס. http://www.youtube.com/watch?v=N5_Ovnis6eM http://www.youtube.com/watch?v=99uqjRUyx0k מקום שני , gilbert arenas , בארון דיוויס , וריפ המילטון. מיהם השחקנים שלכם ? אפשר גם להוסיף את ה overated אם רוצים , אולי בן וואלס..שדי מאכזב השנה.

the mnm factor

New member
הכי פחות מוערך? מנו ג'ינובילי

מוערך יתר על המידה? כרמלו אנטוני, אמרה סטודמייר, ג'רמיין אוניל וכל בן אדם ששם את לברון ג'יימס בחמשת השחקנים הכי טובים בNBA מעריך אותו יתר על המידה.

the mnm factor

New member
כרמלו אנטוני סופר אוברייטד

אני יכול בלי לחשוב לציין 25 שחקנים טובים ממנו בNBA. לברון ג'יימס השחקן הכי מוכשר בNBA- אבל משנה לשנה העובדה שהוא לא יודע יסודות פוגעת בו ובקבוצה שלו.

Carmelo Anthony

New member
?!?!?!?

25?!?!?!?! נסחפת חזק, הבחור הוביל את הליגה בנקודות רק לפני שנה. לברון השחקן היחיד ששוווה משהו בקליבלנד, זה לא שהוא לא יודע יסודות, הוא פשוט נאלץ לשחק לבד.

HisAirness

New member
את האמת..

הכי פחות מוערך? מנו ג'ינובילי - ללא ספק שחקן אדיר שלא מקבל הרבה קרדיט. מוערך יתר על המידה? לברון ג'יימס פשוט כי הוא לא מה שעושים ממנו, אני לא אשקר הוא טוב, אבל לא עד כדי כך אני חושב שיש הרבה שיותר טובים ממנו. השאלה אם הוא ימשיך להיות טוב או מה יקרה כשהוא יתבגר זה כבר שרשור אחר :]

תלוי באיזו רמה ואיזו הערכה

ברמת האולסטאר/פרנצייז או שחקן חמישייה משלים? וגם מי מעריך? התקשורת? הקהל? לדעתי לברון לא מוערך לגמרי, לא כפי שהוא באמת שווה, לא ע"י התקשורת ולא ע"י הקהל כולל מחוץ לכדורסל דומארס, אפרופו, שוב הוכח כגאון כששיחרר את ואלאס והחוזה המפצלתי שדרש אחרי הסבוטאג' שעשה לסונדרס בעונת האולסטארים.

king iverson

New member
יש כמה..

טיישון פרינס באמת לא מספיק מוערך. קרוופורד נותן שנה ענקית וסובל מזה שהוא שחקן ניקס. גם דרון וויליאמס עדיין לא קיבלת את ההוקרה שמגיע לו שמקבל פול.

עומר ו

New member
ג'ראלד וואלאס

הבחור השחקן הכי טוב של שארלוט כבר הרבה זמן ויש לו גם ממוצעים מדהימים. אבל בגלל שהוא בשארלוט אף אחד לא סופר אותו...

לארי יוז

סתם צוחק
. בכל מקרה, מוערך מאיזו בחינה? מבחינת המשכורת שהוא מקבל? מבחינת קרדיט? מבחינת זימון לאולסטאר? מבחינת דעת הקהל? שחקנים שהם אנדר-רייטד מרוב הבחינות שציינתי: למאר אודום, קארון באטלר, מו ויליאמס, ג'וש האוורד, חוזה קלדרון...זה מה שעולה לי לראש בינתיים. אובר-רייטד לדעתי: טוני פרקר קופץ ישר, גם זאק רנדולף ואדי קארי. על סטפון מרבורי כבר ירדו מספיק כך שהוא אובר-רייטד רק מבחינת משכורת, וזה חתיכת אובר-רייטד.

chaiel

New member
היי!

גם אני רציתי לפתוח שרשור כזה אבל לא רציתי לפתוח יותר מדי שרשורים (למרות שבכלל לא פתחתי אפילו 1) בכל מקרה, ג'וש סמית' וג'ארלד וואלאס וקרון באטלר...יש הרבה... אבל ארינס הוא ממש לא אנדרייטד!!!

ThEgReEnKiNg

New member
מוזר

מרכוס קמבי כמובן (מוזר לי שאף אחד לא הזכיר אותו) , החוסם הטוב בליגה בהפרש עצום פשוט לא יאמן מה שהוא עושה השנה (וגם שנה שעברה) , הדבר היחיד שתמיד עצר אותו זה הפציעות אבל בשנתיים האחרונים נראה שהבחור נפצע פחות , נקווה שימשיך כך
.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכים איתך לחלוטין...

למרות שהשמות האחרים שנזרקו פה מקופחים לא פחות.

../images/Emo45.gif

היחיד שעלה לי לראש שעוד לא הוזכר פה...קרן אור בקבוצה חשוכה...שם 20.8 PPG ו12.1 RBG (חמישי בליגה) בשקט בשקט.

Puskas

New member
כן אבל זה רק בגלל

שהוא כוכב יחיד.. אם הוא היה בקבוצה רצינית אז לא היו לו אותם מספרים הוא עושה מספרים מעולים כאלה כי כולם משחקים עליו ובשבילו..

Carmelo Anthony

New member
הוא לא היה כזה טוב בבוסטון

אבל במיני, עם כל הבית-קברות הזה מסביבו, אי אפשר לצפות ממנו לפחות מזה.

54וי

New member
קובי בראיינט

מדובר בשחקן הכדורסל האולטימטיבי והוא לא מקבל את הקרדיט המגיע לו על חלקו באליפויות של הלייקרס בתחילת העשור ועל מה שהוא עושה עם הקבוצה מאז. בדרך כלל חושבים על "שאקובי" כשחושבים על הדיינסטי ששלטה בליגה ללא עוררין בתחילת שנות האלפיים ודווקא שאקיל הוא זה שמקבל את רוב הקרדיט, וזה נכון שהמפלצת היה אז השחקן הכי דומיננטי בליגה כמו שהוא אהב לקרוא לעצמו אבל שאקיל לבד לא יכל לעשות שום דבר. מי שהביא במו ידיו את האליפויות ללוס אנג'לס זה קובי שהיה האיש שלקח על עצמו את המשחק ברבע הרביעי. הקבוצה הייתה משחקת כדורסל שלושה רבעים עם שאקיל בתור הדמות הדומיננטית ואז ברבע האחרון אוניל היה זז הצידה בגלל עייפות, בגלל הסיכון שישלחו אותו לקו או בגלל שחסר לו הקילר אינסטיקט ואז התפקיד של קובי היה להביא את הניצחון. וכולם חושבים שהאליפות ששאקיל לקח עם מיאמי היא הוכחה לכך שהוא היה הבכיר בצמד, אבל האליפות של ההיט מראה בדיוק את ההפך, שאקיל לא היה הדמות העיקרית באליפות הזו אלא דווין וויד ובכלל מיאמי הייתה קבוצה שנבנתה לקחת אליפות חד פעמית ולהתפרק אחר כך כמו שקורה עכשיו. הלייקרס הוא המועדון שבמשך ארבעים השנה האחרונות כמעט תמיד הוא בצמרת הליגה ויש לזה סיבה, הם יודעים להמר על השחקנים הנכונים וכשהיה צריך להכריע בין שאקיל לבין קובי גם הפעם הם בחרו באדם הנכון. כמעט בלי קבוצה לידו קובי לקח את הלייקרס לבד לפלייאוף בשנים האחרונות ועכשיו כשסוף סוף יש לידו כמה שחקנים טובים וכמה שחקנים צעירים מוכשרים יש בלייקרס את הבסיס להפוך לעוד דיינסטי בשנים הבאות. לפני הפציעה של אנדי ביינום ללייקרס היה את המאזן הכי טוב במערב, והשנה אנדי עשה קפיצת מדרגה והפך לשחקן השני הכי חשוב בקבוצה אחרי קובי. עכשיו הם צריכים להסתדר בלעדיו אבל כשאנדי ואריזה יחזרו הלייקרס ישובו לשחק ברמה שהם פתחו איתה את העונה.

למעלה