מיהו פרץ לי

ofekgg

New member
מיהו פרץ לי ../images/Emo7.gif

הצילו!!!!!!! אני לוחם רמה 29 היה לי איזה 7 מיליון שחבר שלי הביא לי ולא נשאר לי כלום לקחו לי הכל
אם מישהו משחק בוויגל שיעזור לי בבקשה
הכינוי שלי הוא : acoson (אני חושב) תגידו לי מתי אתם מתחברים ואני גם יתחבר בבקשה תעזרו

Guardian Ang3l

New member
תגיד תודה שזה רק מה שגנבו לך

היתה לי אלפית רמה 150+ פרצו לי לקחו לי את כל הסולים בלאסים אקס ווין הכל... והכי גרוע לא יכולתי לשנות סיסמא.. הייתי עוזרת לך בכיף אבל אין לי כסף עכשיו... סורי... אבל אני ינסה להשיג לך דברים

O h a D14

New member
שמע..

אתה אמרת שזה הדמות של חבר שלך, נכון? אז לדעתי זה חבר שלך..ואם זה לא הוא אז זה חבר של חבר שלך..
בקשר לכסף-אין לי הרבה מה לעזור לך חוץ מאולי 100K..היום קניתי בלס ב-40 מיליון..מצטער אחי

Guardian Ang3l

New member
Hi u

הבנתי מההודעה שלך שגם אתה משחק בוויגל איזה דמות אתה? איזה רמה? ויש לך אולי ויין+5/6+12?

O h a D14

New member
חחח..

את כבר מכירה אותי..גלגלי קצת למטה
ולא..אין לי ויין

Guardian Ang3l

New member
חחח |מבולבלת|

יפה לך מיליונר קטן שלי.. קונה בלאסים בלאגנים חחח אם אתה רואה איזה ווין במחיר נובי (כן כן הם עושים טעויות) יאנטו +5+12 אומ +6 +12 באיזה מיליון 2 או זול כזה קנה לי אני יחזיר לך (אני קניתי נעליים+5+12 רק במאה קיי וזה שווה 20 מיליון חחח) דרך אגב שרשר לפה את הכינוי שלך.. וסורי שלא התחברתי היום נישארתי לישוןןן בבית=)

ofekgg

New member
עשיתם בלאגן......

חבר שלי בכלל פרש לגמרי מהמשחק כי אין לו אינטרנט.(עונש) הוא ממש מתעצבן שהורגים אותו וגם בגלל זה הוא פרש. אז תגידו לי מתי אתם מתחברים. תודה אופק.

O h a D14

New member
חחחחח...לעשות עסקים באמיו זה

כיף..זה כל הכיף באמיו (לדעתי) :) בקשר לויין אז סבבה..אני אקנה לך אם יהיה מחיר טוב ואני מציע לך לעשות פארטי עם נובים בדוויאס-להילחם ביטים.. הם מוציאים וין+5 ואם קצת מזל גם +12 :) בהצלחה P: הכינוי שלי במשחק:Lior1

Guardian Ang3l

New member
איזה...

נובים חושבים שאני נובית כמוהם.. אני מתארת תמחשבה שלהם שאני שמה עלייה באף הגנה "אמא היא שפכה עליי משהו ירוק" חחח אני עושה באטלנס 2 ולוסט 3 בדרך כלל=)

ofekgg

New member
אני יתחבר היום בין 3-4

בסרוור 1 בעיקר (כדי לא להרוג את מי שמעצבן אותי)

Guardian Ang3l

New member
תוסיף אותי לרשימה

הכינוי שלי מופיע בשירשור למטה אני לא בטוחה שיש לי דברים בישבילך אבל אני יעשה סיבוב בדנגן להשיג לך כמה מגינים בינתיים...

ofekgg

New member
טוב אבל אני לא מוצא את הכינוי

תכתבי אותו בבקשה

Guardian Ang3l

New member
לא נורא פעם אחרת..

נראה לי גם מחר אני יתחבר... תוסיף אותי לרשימה נדבר

Guardian Ang3l

New member
יש איזה מחתרת ישראלית שעושה את זה?

כל ישראלי שני שאני מכירה במשחק מישהו פרץ לו...=( וואי מאמי תודה על הפארטי היום היה מאאאגניב... חוץ מהחופרת^_^ ומי זה הסול מאסטר הזה? מצחיק לאללה שחכתי להוסיף אותו לחברים.. אהה.... ומתי החתונה??^^^^^^^^^^^^^^^^^

XXVirusXX

New member
פשוט נראה לי

שאנחנו עושים ססמאות קלות מדי... למרות ששלי לא היתה קלה לפי דעתי.

למעלה