מיהו עמוס

zivsb

New member
../images/Emo127.gifודאי מודאג!!הגדשת את הסאה

החיים הפרטיים של אדם הם טאבו בשבילנו הגולשים הוא המועמד ובו אנו עוסקים אחרת זה עלול להיות מאוד לא נעים לגולשים בבקשה!אנו לא מסכימים אבל אנחנו לא חייבים להיות שונאים חזור בך למען הבריאות הכללית

אתה לודאי מודאג...ובצדק

אתה מודאג שעמוס יבחר ותפסק ותרבות הקומבינות, שמור לי ואשמור לך, הבטחות, מינויים...הכל יפסק. מה יעשו הלודאים המקורבים???

lod2003

New member
די לחרטט...עמוס=אסקטלן, מרציאנו

אסקטלן לא היה רק יועץ הוא היה ראש העיר בפועל. לא קרה שום דבר בלי הסכמה שלו, אז בבקשה לא לעצום עיניים. עמוס בחור נחמד וחיובי אבל הוא תמים ולוד לא יכולה להרשות לעצמה אחד כזה. בלוד צריך ראש עיר עם ניסיון מוכח וממשלה מאחוריו ולךעמוס אין את זה. בנוסף התמימות שלו תעלה לנו ביוקר, והתשעים מיליון שקל גירעון יהיו רק הפיצוחים במקרה הזה. מי שמנהל את העיר הזו צריך לחיות בה ולסבול את כל הסבל שסובלים כל התושבים ולא לנהל משלט רחוק. כשהילדים והאשה נמצאים ברעות אז אתה הרבה פחות דואג ואיכפתי כי להם טוב. עמוס כמו שאמרתי נחמד אבל הוא חלש והם (מרציאנו, אסקטלן, אלפסי ובוחניק) מובילים אותו באף אז בבקשה, לוד צריכה ראש עיר חזק ולא נאומים ארוכים, חסרי תכלית ומשעממים

למי שווים האחרים???

כנראה עברת איזו הפנוזה או משהו כזה....ביבי לא היה ראש העיר....אסקטלן היה. תתעורר. תפסיק לעבוד על עצמך. ולעינינו, אם עמוס = אסקטלן מה עם האחרים??? אסרף = ? גבי = ? אחרי שתמלא את השמות תבין שאסקטלן הוא ילד טוב ירושלים. אז גם לשיטתך, עמוס עדיף. ובמקום להתפס לשטויות כמו אסקטלן, מגורים בלוד וכד, תתמקד בעובדות ובעיקר. אם טובת העיר חשובה לך, הגיע הזמן להעיף את אלה שהביאו את העיר עד הלום.

lod2003

New member
מבנה לא חוקי לאחות של עמוס חג'ג'

למי שלא יודע עדיין אז בנוסף לכל הצרעות שאדון חג'ג' מתרועע איתן אז אדון שומר חוק וסדר ומביא טנקים לעיר מכיר בבנייה לא חוקית כלגיטימית. אחותו של אדון חג'ג', ואדון בוחניק שותפים בקיוס שאותו אישר מר אסקטלן בכבודו ובעצמו בגני אביב. הקיוסק לא חוקי ולא ניתן לו אפילו היתר למרות מאמצים שנעשו בנידון דרך כל מיני גורמים ואפילו דרך אסקטלן עצמו שניסה להכשיר את השרץ. עמוס עם יושר ציבורי כזה אתה הולך למכולת...? בשביל זה הם מריצים אותך בכדי לעשות עוד קומבינות...?

יש רשיון... ויש גבול לשקרים...

שוב שקר זדוני...לא יעזור לך... יש רשיון, יש אישורים יש כל מה שצריך קיוסק במדינת ישראל.

ג ו ב נ י

New member
גם ברגעים אלה ממש עכשיו

בונים ללא רישיונות מטייחים ללא תשלום אגרות 501 מקרים חייבים 142 מיליון שקל מים צורכים ללא תמורה הגיזבר נטש ונבחר למנכ"ל בקריית אונו וההסדר שהושג :ישאר עד הבחירות ואני מתנחם יש לזה סוף עוד חודש רק עוד חודש

lod2003

New member
בבקשה תראה לי רישיון...

בכל מקום שתגיד , לאן שתרצה לשלוח, אני מחכה...

lod2003

New member
נו באמת, אתה לא רציני...

בשבילך הייתי בודק שוב את דבריי... תאמין לי אני יודע על מה אני מדבר, אין רישיון ואין ואין היתרים, תשאל את ZIVSB, אפילו הוא יודע, ולו יש הרבה מקורות...

lod2003

New member
ליתר דיוק גם על 12 מטר אין...!

גם על 12 מטר אין היתר מיכוון שאסקטלן אמר לאחות של חג'ג' תחילה לא לשלם או לשלם בתשלומים מה שאסור על פי חוק. לפי החוק רק מזומן על היתר. וכשהיא באה לשלם לא על פי חוק כבר היה דוח על בנייה לא חוקית כי הם בנו לפני שניתן להם היתר, והם לא יכלו לשלם. כשמקסים נכנס לתפקיד הם ניסו להחתים אותו על היתר בדיעבד וזה לא היה מוכן לחתום אפילו שההיתר בדיעבד היה על 12 מטר בלבד. גם בני רגב לא היה מוכן לחתום והם ניסו את כל הדרכים כולל להפעיל מקורבים... זו אחת הסיבות שהם מריצים את עמוס. אגב הקיוסק עומד על שטח שעליו אמור להיבנות המתנ"ס בגני אביב...

r68

New member
בתגובה ליתר דיוק

לאחר בירור עם בחירים מאוד .צודק בכל הדברים הרשומים ולא רק זאת הדוח הוא גם על פלישה!!!!!!!!

תתרכז בעיקר

קשה לך למצוא חסרונות במועמד (כי אין) אז אתה מחפש בנרות דברים לא רלוונטיים. אני בטוח שאף מועמד לא רוצה שמשפחתו תהפוך למטרה. תניח למשפחה. אני בטוח שאתה לא היית רוצה שמישהו יתערב בחייך הפרטיים.

noigl

New member
בתגובה ליש רישיון

יש רשיון הצג אותו בפורום בבקשה .......

noigl

New member
בתגובה לי רישיון

רק נתונים אמיתיים יותר יש רישיון ל12 מטר ומה בנו ?!50מטר!!!!!אז מקסים ז"ל עצר לאחר מותו פנו לבני אבל שום דבר לא עזר!!!!ורישיון היה ונישאר ל12 מטר בלבד!!!!!!!!!!!

DANA1979

New member
תגובה!!

כולם יודעים את הסיפור על הקיוסק בגני אביב אכן היו אישורים לבניית הקיוסק על X מטרים, אבל האדון החכם....אכן חכם וגנב X מטרים נוספים ללא אישור וראש העיר מקסים לוי ז"ל עצר את הכל ולא נתן להם לפתוח את הקיוסק!!! תבדקו את זה!!!!

noigl

New member
בתגובה לתגובה...

מדוייק ביותר!!! ולא רק מטרים ספורים הרבה יותר אז בבקשה!!!!!

noigl

New member
בתגובה לעתיד טוב

על תצחיק אוצי בבקשה .אין לי ספק שלמועמד שלך יש כישורים ניפלאים ורזומה ניפלאה .אז מה ?דואג ללוד רוצה לשכנע אותי להצביע עבורו?(כן אותי על אף שחלק מחברי הפורום מקווים שאני לא לודאית אבל מה לעשות אני כן )שיקנה!!!!דירה בלוד ....שיחיה בעיר עם משפחתו.....מה יהיה עם הוא ינצח אישתו לא מוכנה לגור כאן אז מה הוא יחיה בניפרד מרעייתו?....או שפשוט יחיה ברעות וינהל לנו הלודאים את החיים!!!!מצטערת מאוד אותי הוא לא משכנע בכוונותיו שיראה לי בבקשה שיש לו מה להקריב ולא רק מה להרוויח שיילדיו יתחנכו בעיר שהוא כלכך דואג לה....

אתם בוחרים בקיוסק או בראש עיר

תתרכזי בעיקר. קשה לך למצוא חסרונות במועמד (כי אין) אז את מחפשת בנרות דברים לא רלוונטיים. אני בטוח שאף מועמד לא רוצה שמשפחתו תהפוך למטרה. תניחי למשפחה. באשר לעמוס, יש חוקים במדינה שמכתיבים שראש עיר (ומועמד ) חייב לגור בעיר ועמוס מתגורר בלוד. האם העובדה שהמועמדים האחרים גרים בלוד עזרה לנו??? תראי לאן הגענו. אני גם חושב שעיניני האישה והמשפחה של עמוס הם עיניניו הפרטיים. הוא חייב לגור כאן, וכאמור הוא גר. אני מציע שאת העינינים הפרטיים בינו לבין אישתו נשאיר להם. אני בטוח שאת לא היית רוצה שמישהו יתערב בחייך הפרטיים.

למעלה