מיהו לופוס הרשע?

גנגי

New member
אתה מחפש באמת תשובה?

כי אני מכירה מישהו שיוכל לאתר כזאת ללא ספק, אם צריך.

אולי זה...

קאניס לופוס, שמו המדעי של הזאב ואז זה מן הסתם זאב אבן שושן (אבן ורד לא מצלצל טוב) שיוסגר בקרוב לארה"ב. ואלי פרופסוטר לופין מ"הארי פוטר והאסיר מאזקבן"? ואולי נכפיל את הלופוס ונקבל את הרב זאב וולף מסטריקוב, המפורסם בציטוט "אדם שאינו יהודי, אינו יוצא מכלל אדם. יהודי שאינו אדם, אף יהודי אינו".

טופז2

New member
אסוסיאציה ל"אדון הרשע"

מזכיר לי את הדמויות מהארי פוטר = וולדמורט שהוא נגזר משמו של הקוסם הרשע "וולדרמורטיס" שבשפה אחרת משמעותו "אדון הרשע" ...בצורה הפשוטה עקב הקרבה לשם הלטיני לופוס - Lupus שפרושו (כצפוי איך לא) זאב .. איזו השואה נתנו לאיש, אמ?

פיספסתם את ההקשר

בתלמוד נזכר טוּרנוּס רוּפֿוֹס הרשע - נציב רומי שעריצותו הביאה למרד בר כוכבא. לכן השימוש בכינוי לופוס הרשע לראש העיר לופליאניסקי , מעורר אצל קוראי הפשקווילים אסוסיאציות ברורות ואף קשות

אם זכור לי נכון

שמו של הנציב הנ"ל היה טיניוס רופוס. בכל מקרהף האם מישהו יודע מה עלה בגורלו של המצביא הנודע ביגוס דיקוס ושל אשתו אינקונטיננטיה באטוקס?

גנגי

New member
במקרה שלו לא נראה לי

שהיה מה להוכיח, אז חבל לבזבז טיעונים.

נראה לי שבמסגרת הטרנד

שמוביל "הר ברוקבק" ביגוס דיקוס עזב את אינקונטיננטה (בגלל קשיי נזילות) ומצא את נחמתו בחיקו של גלוטיאוס מקסימוס.

גנגי

New member
אופס, זה טרנד כזה?

יש משהו שאתם (
) רוצים להגיד לנו (
) ולא העזתם עד עכשיו?

אטיוד5

Active member
מענין

ש-מה הכי מציק הוא שהתועבה תתרחש "חינם אין כסף". ויש לי גם שאלה - מהן משרפות זימה ותועבה? נשמע כמו מקום נחמד.

למעלה