מיהו חרדי?

הפוך, אחד מכלי הנשק של הרבנים-עסקנים הוא

ניסיונם לשלוט הגדרת "מיהו חרדי" ולנדות אותך מהציבור החרדי אם אתה חורג מהקו שלהם. לכן הדרך הנכונה להאבק נגדם היא להרחיב את ההגדרה לכל מי שכיפה שחורה לראשו.

ואיפה זה יהיה רשום?

בת.ז. יהיה כתוב חובש כיפה שחורה? כ/ל או שיסתמכו על תצלומים אוויריים של הפגנות
(אגב, בחריגות בנייה זה עובד יופי
)

אני לא חושב שזה הרצון של הרבנים כי אז הם

יורים לעצמם ברגל. בעצם זה שהם ינדו אותך אתה כבר לא תצביע להם/לא תלך לשאול בעצתם. כל החכמה זה להמשיך לשלוט בך ואז אתה יכול ללכת לעבוד אבל רק ברשות הרב וכד' לדעתי הם היו מעדיפים לספח כמה שיותר אנשים תחת הקטגוריה הזו.

קתרזיס

New member
../images/Emo45.gif אני איתך

יש כבר יותר מדי עניינים של מעמדות, גאווה והתבדלות בציבור החרדי... הדבר האחרון שהוא צריך זה שגם האנוסים שלו יחשבו שהם יותר נחשבים או יותר חרדים מאחרים... זה מזכיר לי שכשהכרתי את בעלי אמרתי לו שאני לא מאמינה באלוהים אבל האלוהים היהודי הוא הרבה יותר משמעותי מהאלוהים המוסלמי - יש פה דבר והיפוכו. או שלא מאמינים ואז כולם טועים באותה מידה או שעושים תחרות מי יותר מוצלח... מה שמסתיר אמונה חלקית בנכונות דרכך.

מספרים על גביר שחיפש מנהל חשבונות

תוך כדי שהוא מבטיח שכר הגון למתאים. ביום שנקבע לראיונות עבודה השתרך תור ארוך של מועמדים עם תעודות מהאוניברסיטאות הכי פופלאריות, מוכנים להוכיח על התאמתם לתפקיד. כל אחד מהמועמדים נכנס לגביר לדקה ויוצא מאוכזב שלא קיבלו אותו, לקראת סוף היום בא איזה אברך מהשטיבל עדיין עם המגבת מהמקוה עליו ונכנס לגביר לדקה, כמובן שכולם בחוץ גיחכו אבל הוא בטח בהקב"ה שהכל יהיה לטובה וכאן תוך דקה מהראיון עם האברך דנן הזה הגביר מודיע לכולם בחוץ שהמשרה נתפסה. וכשהוא יצא שאלו אותו מה כ"כ הצלחת עם הגביר שרבים וטובים נכשלו, ענה האברך, הגביר שאל אותי כמה זה אחד ועוד אחד, כולם כמובן ענו שתיים אבל אני עניתי תלוי לאיזה צורך, אם לתת זה חצי אם לקבל זה שמונה, תשובה זו היא שמצאה חן בעיניי הגביר. כן הדבר בעניינינו, מספרים זה דבר גמיש כל אחד מושך את זה לכיוונו הוא, כששואלים כמה חרדים משתמטים מהצבא מגיעים בקושי לעשרות אלפים בודדים אבל כשמדובר בתקציבים פתאום מדובר בעשרה מליון. ואותו דבר בצד החילוני שמנסה להפחיד.

תרגמתי מה שכתבת בגוגול טרנסלטור

והתרגום הוא "אני שונאת לאהוב" שאלותי: מתי התחלת לשנוא לאהוב? האם את שונאת רק את הלייק הספיציפי הזה או שאת שונאת לייק בכל מצב? מה אנחנו יכולים לעשות כדי לגרום לך לאהוב לייק ובתרגום לאנגלית( to like Like)?

if you can't beat him join him

אמנם מקור המנהג לעשות לייק לכל דבר שזז הוא נכרי, אך כיון שקיבלו ישראל על עצמם לעשות כן יש לזה דין של אוגרא דמסיתורא והוא מעיקר הדין לכל דבר.

סוג ב

New member
כשהעיזה שלי תתחיל לרקוד אורה

אצטרף... מילה שלי. והיא שווה הרבה היום. (כי קמתי על רגל ימין וכל השיט...)

למעלה