מיהו חבר אמיתי

yaely2

New member
מנהל
מיהו חבר אמיתי../images/Emo35.gif

מיהו חבר אמיתיו yaely2 √ שלום חברים טובים שלי אמי שלחה הודעה על חבר וזה חיבר אותי לשאלה מה זה חבר. יש הסוברים שחבר טוב הוא חבר שבשעה שהוא עולה לגדולה לא שוכח את חברו מן העבר. יש הסוברים שחבר טוב גם כשחברו עלה לגדולה והוא נשאר בשוליים, הוא מפרגן והוא שמח בשמחת החבר הממוזל. מה דעתכם? מה קשה יותר לבצע? האם יש לכם הגדרות או דוגמות נוספות?

emmy5

New member
יעלוש ,שוב ]פספסתי ונסגר השרשור

בקשר לחבר אמיתי , יש ממש מעט כאלה ...לי יש כמה חברים ,ממש מעט ...אני משתדלת לשמור עליהם בכל הכח .... את החבר יזו אני עוד לא מכירה..אישית ואנחנו מדברים מעט ..אבל בערך ארבע חמש שנים...יזו ,מאוד היתי רוצה להכיר אותך ואת אישתך.. גם באינטרנט אני מבקשת לשמור על חברות אמיתית...ואני חושבת שהצלחתי .

yaely2

New member
מנהל
אמי אם אנו רוצים להיות חבריים../images/Emo65.gif

שלום, כדי שהשרשור לא יסגר, אפשר אולי לפתוח הודעה חדשה כבר אחרי 26 הודעות ולא לחכות לרגע האחרון. אוהבת

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo3.gifלא נורא, בפעם הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

emmy5

New member
מצאתי בין השכנים ...

אמא הולכת לישוןו אמא ואבא צפו בטלויזיה, ואז אמא אמרה: "אני עייפה, וכבר מאוחר, אני חושבת שאלך לישון". היא הלכה למטבח להכין סנדוויצ'ים לארוחות הצהריים של מחר. שטפה את קערות הפופקורן, הוציאה בשר מהמקפיא לארוחת הערב של מחר, מילאה את צנצנת הסוכר, שמה כפיות וקערות על השולחן והכינה את קנקן הקפה לבוקר. אחר כך שמה קצת בגדים רטובים במייבש, הכניסה ערימת כביסה למכונה, גיהצה חולצה ותפרה כפתור רופף. היא הרימה כמה צעצועים שנשארו על השולחן , החזירה את הטלפון אל המטען, ואת ספר הטלפונים החזירה למגירה. היא השקתה את העציצים, רוקנה את הפח ותלתה מגבת לייבוש. היא פיהקה והתמתחה והלכה לכיוון חדר השינה.! היא עצרה ליד שולחן הכתיבה וכתבה פתק למורה, הכינה קצת כסף קטן לטיול, והרימה ספר לימוד שהתחבא מתחת לכסא. היא כתבה כרטיס ברכה ליום הולדת של חברה, כתבה את הכתובת על מעטפה והדביקה בול. רשמה פתק מהיר עם כמה דברים שצריך לקנות במכולת. את שני אלה שמה ליד התיק שלה. אמא ניקתה את הפנים עם קרם שעושה שלוש פעולות שונות באותו תכשיר, מרחה קרם לחות מעכב הזדקנות, צחצחה שיניים והשתמשה בחוט הדנטלי ואחר כך שייפה ציפורניים. אבא קרא: "חשבתי שאת הולכת לישון?!" "אני בדרך", אמרה אמא. היא מזגה קצת מים לקערה של הכלב והוציאה את החתול החוצה. אחר כך בדקה שכל דלתות הבית נעולות ושהאור במרפסת דלוק. היא בדקה כל אחד מהילדים וכיבתה את מנורות הקריאה שלהם ואת הטלויזיה, תלתה חולצה, זרקה כמה גרביים מלוכלכים לסל הכביסה, וניהלה שיחה קצרה עם הילדה שעדיין הכינה שיעורים. בחדר השינה שלה, אמא כיוונה את השעון המעורר, ובחרה לעצמה בגדים ליום המחרת. היא סדרה את ארון הנעליים, והוסיפה שישה דברים לרשימת "הדברים שהכי חשוב לעשות". בערך באותו זמן, אבא כיבה את הטלווזיה וקרא אל חלל ! האוויר: "אני הולך לישון". והלך. בלי מחשבה נוספת. אתם תוהים למה נשים חיות יותר זמן? כי אנחנו נוצרנו למסלול הארוך - (ואנחנו לא יכולות למות יותר מוקדם כי יש לנו עוד כמה דברים לעשות!)

emmy5

New member
יעלוש ,עכשיו אני יודעת ,אמא ...

החאמיתי של הבן אדם

אתמול שמעתי בחצי אוזן ראיון עם

יאיר דורי, נכה צה"ל שאיבד יד ועין ונותר צלקות וסבל גדול לאחר הפציעה הקשה. יאיר דורי מייבא לארץ טלנובלות ספרדיות וגם מפיק אותן בארגנטינה, במהלך השנים עבר עליות ומורדות ולכשנשאל בעניין חברים ענה: שהוא לא מאמין בחברויות, כשפשט רגל נעלמו לו כל "החברים" וכיום כשהוא בראש הפירמיד ומבוסס כלכלית הוא מקפיד לומר לעצמו בזמן ש"חברים" מכרכרים סביבו "זה לא אמיתי".... מנסיוני חברויות מבוססות ברובן על אינטרסים ועל "תן וקח" משהמשוואה לא מתאזנת - החברות ברוב המקרים מסתיימת - "האמת" שלי אינה גורפת שכן בכל כלל הרבה יוצאים מהכלל!!! בוקר טוב ושבוע טוב אנשים
ולא לשכוח לספור 26 הןדעות שמא חס וחלילה יסגר לכם השירשור (

מנורה

New member
חונה יקירתי זה מה שנקרה כגודל

הציפיות גודל האכזבות. הכל מתחיל מזה שאנחנו מצפים יותר מידי ולא מקבלים את החברים כמו שהם בלי לנסות לשנות אותם. מותר לנו לא להסכים לדעתם אבל לא לנסות לתקן אותם. עם חבר טוב נוח לך להיות אתה בטוב וברע. לי יש חברים נהדרים של שנים ואני מבורכת.

yaely12

New member
חונה../images/Emo51.gifשהזכרת לנו לא לסגור../images/Emo23.gif

שלום כולם,
שוב תודה לחונה על שהזכירה לנו לא לכתוב יותר מ 26 הודעות כדי שכמה מהחברים שלנו לא יקבלו שרשור סגור. 26 מדוע? כדי שאלה שרוצים להגיב בשרשור הקודם יוכלו לעשות זאת בלא חשש. אפשר לסמוך על אמי, היא עושה זאת מצויין, היא ספרנית טובה. רק אתמול בגלל השבת "התפקשש לה". גם אני כמנורה מוקפת בחברים שהוכיחו עצמם בימים קשים כלכלית, פיזית, ונפשית. התמיכה שהם נתנו לי הייתה על חשבון עצמם ומשפחתם. יש לי שלוש חברות כאלה ועוד חצי. החצי הוא משום שהיא חברה חדשה ועדיין לא אכלנו יחד שק מלח. אוהבת אתכם

למעלה