מיהו חאפר

מצב
הנושא נעול.

טיפ_טיפ

New member
מיהו חאפר

מיהו חאפר
פה

aas111

New member
נכון במפורש מגיע לך ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אמרת דומה???!!!!
אני יודע שזה החאפר מהפרסומת של אגד ככה שאני לא יודע למי הוא דומה כי אני יודע שזה זה מהפרסומת לא יודע מחכה לתשובה
נכון במפורש מגיע לך

ronatd

New member
הקמפיין מטעה

הקמפיין מטעה
הקמפיין של אגד בערוץ 2 קצת מטעה, לדעתי. נוצר בטעות הרושם, שהקמפיין הוא נגד כלל נהגי המוניות (גם החוקיים). אמנם בתחילת התשדיר מוקרן הגדרה של המילה "חאפר", אך הוא מוקרן מהר מדי, ואין מספיק זמן לקרוא את ההגדרה.

ronatd

New member
מוניות "אגד אישי"

הקמפיין מטעה
הקמפיין של אגד בערוץ 2 קצת מטעה, לדעתי. נוצר בטעות הרושם, שהקמפיין הוא נגד כלל נהגי המוניות (גם החוקיים). אמנם בתחילת התשדיר מוקרן הגדרה של המילה "חאפר", אך הוא מוקרן מהר מדי, ואין מספיק זמן לקרוא את ההגדרה.
מוניות "אגד אישי"
אגב, לא הבנתי, המוניות של אגד בחיפה הן מוניות שירות, או ספיישל?

ישראל ב

New member
לא חושב שהקמפיין מטעה.

הקמפיין מטעה
לא חושב שהקמפיין מטעה.

ה דרומי

New member
חבר'ס זה היה רק בהומור ותו לא

יש אולי טיפה דמיון למשהו מהפורם אבל שלילי קשר בינהם רק ככה חשבתי לפי איזו תמונה שראיתי פעם אבל רבק אנשים טיפה הומר לא כול דבר צריך ל"נתח" נכון. יאלה תנו לדמיון שלכם להשתולל.

aas111

New member
טוב קיבלתי את הו../images/Emo140.gifמור שלך

יש אולי טיפה דמיון למשהו מהפורם אבל שלילי קשר בינהם רק ככה חשבתי לפי איזו תמונה שראיתי פעם אבל רבק אנשים טיפה הומר לא כול דבר צריך ל"נתח" נכון. יאלה תנו לדמיון שלכם להשתולל.
טוב קיבלתי את הו
מור שלך

מצב
הנושא נעול.
למעלה