מיהו הרקדן?

מיהו הרקדן?

שלום. חשבתי שיהיה נחמד לראות תגובות שלנו על עצמנו אז אני אתחיל, מיהו הרקדן? אוהב חופש, ועבודה קשה, אחד כזה שיקום בבוקר שכואב לו כל הגוף מאתמול וירוץ לשיעור בשביל לא לאחר לחימום, אהה, ואח"כ ילך לים. ככל שיעבוד יותר ככה יהיה לו קל... הולך ברחוב עם חברים ומתחיל לספור את הצעדים... .........................................................................................................

יפה../images/Emo8.gif זה גם נורא תלוי אבל בסוג

הבנאדם.. אז סתם
רקדן לדעתי, כן אוהב חופש (ח"ול) (ועם הוא כבר בח"ול הוא איתן קפיצה קלה לאיזה מופע מיוחד שמתקיים שם שאין אותו בארץ,
ועם אפשר.. אפילו לכמה מופעים
). אחד שמוריד מוזיקה בלי הפסקה
הוא צריך להיות מספיק טוב ומספיק ידע כדי לדעת איך שלא יתפס לא הגוף, כדי שיוכל להמשיך לרקוד, ;]

לפי דעתי...

רקדן, הוא אחד ששואף תמיד לעוד, לקפוץ גבוה יותר, למתוח חזק יותר...

Mr GK

New member
הרקדן

אוהב עבודה קשה, לכן מעריך מאוד את המנוחה, פעלתן, מחפש ריגושים וחידושים. חוצמזה, לכל רקדן יש איזשהי שריטה במוח, לכולם פשוט יש!
אני חושב שכל רקדן שונה האחר, ולכן אי-אפשר להכליל יותר מדי, אבל אני חושב שתכונות שציינתי למעלה הן משותפות.

g i l i

New member
עכשיו תורי..

רקדן= אדם שמרשה לעצמו להתבטא בדרך מסויימת אדם שיודע להגדיר למה הגוף שלו מסוגל ויודע להתפתח מעבר לכך, אדם שיודע לעבוד עם הגוף בלי לפגוע בעצמו (כמה סימנים כחולים לא נחשבים)אדם ששם לב לטעותו ומתקן אותה בלי שאחרים יאמרו לו (בתנועה כוונתי) ואדם שרוצה להוכיח עצמו לעצמו ולא לאחרים ועושה את זה בדרך היחידה הוא יודע- ריקוד!

אני מסכים איתך...יש לי גם תגובה...

לדעתי רקדן זה אחד שיודע לרקוד..אפשר להכינס לזה הרבה יותר עמוק.... גם החתימה שלי קשורה לשאלה..אין לי כוח להכינס לזה כי זה יותר שיחה לדיבור ולא לאיטרנט...

Dark Amy

New member
הרקדן הוא מזוכיסט (הסבר בפנים.)

נראה לכם שאנשים שהם לא מזוכיסטים היו עושים שיעורי בלט וסטרצ'ינג? מרצונם החופשי?

SuPeR GiRL96

New member
מי הוא באמת?../images/Emo28.gif

מישו שאוהב תזוזה, לזוז, לא עצלן, שאוהב "להתעלל" בעצמו [לא שריקוד זה התעללות, חס וחסה, אבל לפעמים החימום מתיש לאללה
] וכמו שמישו אמר- לכל אחד מהרקדנים יש שריטה במוח, מי שאין לו- מוזר!!!!

Lior Baier

New member
רקדן

רקדן הוא מישהו שנימצא בסטודיו שעה לפני שהשיעור התחיל והוא כבר מחומם. רקדן הוא מישהו שמגיע לשיעור קלאסי עם שלוש חולצות להחלפה ומגבת ולא כדי לעשות פוזות שייש לו בגדים אלה בגלל שהוא מזיע בהם. רקדן הוא אחד שגם כשאין לו דיאודורנט הוא ירקוד ושימותו כל הסובבים אותו. רקדן הוא אחד שגם כשניגמר השיעור הוא נישאר בסטודיו לחדד את הצעדים. רקדן הוא אחד שבחיים לא ייגיד על משהו במחול שהוא יפה ותמיד ימצא מקום ודרך משלו לתקן ולשפר והציע כיצד להפוך אותו ליותר טוב. רקדן ידע תמיד שזמן זה לא פונקציה ועובדים לפי רגש ולא זמן. רקדן ירקוד גם אם לא ישלמו לא על כך. רקדן הוא כל מי שהרגליים שלו במיטה חוזרות על הצעדים גם לפני השינה. רקדן הוא אחד שגם כאשר יפרוש מעולם הריקוד הוא יראה תמונה של פוינט חד ויזיל דמעה...

תוספת קטנה

יקירי אהבתי מאוד את התגובה שלך רציתי רק להוסיף שרקדן הוא אחד כזה שאם במקרה הוא לא רוקד (חג או חופש או משהו כזה) אז כשהוא ישן הוא יחלום שהוא רוקד

livlovit 4dance

New member
ואיי זה כל כך נכון

אני מזה מאושרת שנפתח מחדש פורום ממחול וזה מזה כזה די מוזר ומפתיעה שאני חויים בדיוק את מה שאני מרגישה ואיןמ אין על ריקוד ולפי דעתי רקדן הוא זה שלא מוכן לוותר ולבצע את אותו קטע כמה פעמים שצריך עד שיצליח לו לא להרים ידיים - זה שנוכן לעבוד כשה עשד שכל השרירים יכאבו על מנת שיצליח זה שלפני שהוא עולה לבמה הלב שלטו לא מפסיק לפעופ לשניה זה שנותן הופעה עם כלהאנדרנלין שייש . רקדן הוא זה שרוקד מכל הלב והנשמה ולא שם על מה שאחרים יגידו!!!!

למעלה