מיהו האוייב הבא של ה PPC?

e-magine

New member
מיהו האוייב הבא של ה PPC?

כתבה על מחשב אולטרא אישי שפירסמתי בבלוג שלי. הכירו את ה OQO.

gabimaor

New member
אתה חי בסרט

מכשיר שעולה בחו"ל 2000 דולר יחליף את מחשבי הכף יד? זה נראה לך סביר?עדיף כבר לקנות נייד עם מסך 11" ולא את ההכלאה הזו שלא מתאימה לכלום.

e-magine

New member
../images/Emo51.gif על האבחנה הדקה ../images/Emo3.gif

א' זה מוצר חדש שיצא לשוק ב 14/10 וניו יורק טיימס דיווח עליו. ב' אם אני חי בסרט, תסביר לי למה אנשים בארה"ב קונים סוני ואיו U70 שעולה 2500$ ואחרי זה תספר לי איפה אתה חי.

gabimaor

New member
תחשוב

מי בעיקר קונה כאן מחשבי כף יד. האם אותו קהל יעד יוציא 10-12 אלף ש"ח על מכשיר כזה?זה נשמע לך משהו שיקרה? הרבה יותר סביר שההמשך (לא האויב) של מחשבי הכף יד הוא מכשיר משולב עם יכולות סלולאר כמו I-MTAE אן אחרים.גם המחיר בהתאם.בעתיד באמת לא נסתובב עם 2 מכשירים אלא עם 1 שיעשה הכל,אבל הוא לא יהיה המכשיר הזה.

kill bill

New member
אני חושב שאתה טועה...

נכון שהמכשיר כרגע הוא במחיר לא סביר לקניה לרוב הגדול, אבל תחשוב זה מחשב נייד הרבה יותר קל,קטן ונייד... אין לו את מגבלת הפלטפורמה של הפוקט, והוא למעשה מסוגל להריץ כל יישום.. אני חושב שכזה דבר עם יכולת סלולרית דווקא יהיה המכשיר המושלם... ועוד כמה שנים אני מניח.. המחיר יהיה אפילו סביר... תראו את הסרטון באתר שלהם , אני פשוט הזלתי ריר...

AYELET1

New member
האמת המכשיר באמת נראה מדהים

(גם אני הזלתי ריר... כמו חבורת חיות
) אבל המכיר דמיוני נראה לי שזה ישאר (בינתיים) בגדר נרות חנוכה בלבד...

gabimaor

New member
גם שראיתי

את הפרומו ל"לוחש לסוסים" הזלתי ריר.....
גם אם נוסיף לו יכולות של פלאפון הוא יותר מדי גדול ולא נוכל באמת להשתמש בו כטלפון.מבחינת מחשב הוא לא מספיק חזק להרצת הרבה יישומים,אותו כנ"ל על משחקים שהיום בקושי רצים על פנטיום 4 עם כרטיס מסך טוב.לדעתי מדובר במוצר שעיקרו יוקרה ופוזה.מי שרוצה לשרוף 10 אלף ש"ח על זה בכיף. לא רואה איך זה הופך למוצר של המונים,אבל רק זמנים יגידו.

e-magine

New member
שתי נקודות להוסיף

1. יוקר המחיה וגם ההכנסות בשוק האמריקאי שונות מאצלנו. יש שם הרבה אנשים שנמצאים המון זמן בתנועה ועוברים מרחקים עצומים לצרכי עבודה. אתה צודק בכך שהמחשב הזה ודומיו, אם בכלל יצליחו, יתכן יונגסו דווקא משוק הנוטבוקס והטאבלטס ולא ממחשבי כף היד. מצד שני, לא ניתן לשלול שיותר אנשים ירצו יותר יכולת וכח, ממה שמחשבי כף היד מסוגלים היום להציע. אני לא אומר שפאלמים ופוקטים יעלמו מהשוק תוך 5 שנים, אני אומר שפיתוח נישה חדשה בין מחשבים נישאים גדולים לבין מחשבי כף היד עשוי לנגוס בשוק כף היד. (אגב, אין לי שום אינטרס, זולת האינטרס שכולנו נקבל כלים כמה שיותר חזקים, כמה שיותר אמינים, כמה שיותר קומפקטיים וכמה שיותר זולים). 2. ציינתי קודם את היבט הסמל סטאטוס. זה דבר שאיננו יכולים לצפות או להעריך. אל תשכח שיש אנשים שקונים מרצדס, פורשה, יאגואר וכד', בסכומים שאפשר לקנות בהם כמה מכוניות מנהלים לא רעות. חוץ מזה, לי נראה די מדהים שמישהו "שורף" 4,500 ש"ח על מנת לקנות פוקט, וזו רק ההתחלה, כי צריך גם כרטיס הרחבה רציני ובטח שפוקט כל כך יקר יבקש שילבישו אותו במגן יוקרתי, וכד'.

gabimaor

New member
תגובה

מי בדיוק שורף 4500 ש"ח על פוקט בימינו? אפילו ה-4700 שהוא היקר מהמכשירים עולה פחות מ-4000 וחלק גדול מהאנשים רכשו אותו בחו"ל ב-600$. גם המכשיר הזה יצריך בוודאי תוספות זה לא קשור. אגב,קרא סקירה על המכשיר שמצאתי באתר פוקט ותראה שגם באתר ציינו דברים שאמרתי. בקיצור,זה מכשיר שרחוק מאוד מלהבשיל.

e-magine

New member
עכשיו אני באמת לא מבין על מה אתה

מתווכח, יש אנשים שקונים אותו ב 4,700. מן הסתם יש אנשים שקונים את זה. לגבי אתר פוקט, הכתב שם ממליץ להמתין, לא זכור לי ששלחתי אותך לקנות. גם אני אמרתי כבר פעמיים שבוודאי תהיה מתישהו ירידת מחירים. מעבר לכך, הוא מסיים את הסקירה שלו בהערה הומוריסטית, "יש למישהו להלוות לי 2000 דולר?" שאני חושב שאינה דורשת פרשנות.

למעלה