מיד לכאן...כולם.......

מיד לכאן...כולם.......

אז תקשיבו חברים... אי אפשר ככה להמשיך בלי מעשים... לכו תסתכלו בשאר החדרים... ותראו מה זה אנשים עושים... כותבים...מתבדחים...ואפילו רבים... ומה אצלנו??? מושב זקנים... רוצה קצת אקשן...סקס...ריחות... שיבואו כולם לשאול מה הניחוחות... אבל...בחיי...תזוזו קצת... תנו לנו משהו שניקח לאפרת... לילה נפלא... ויום טוב שאחריו... מכורה לאהבה.

הודעה לכולם, ובעיקר בשבילך

אה... אה... לוהט............. חם...................... חזק! יותר חזק!! הכי חזק! או................ שיט! נגמר הנייר טואלט!!

nathanlifshes

New member
שאני יבין .... מה את רוצה בדיוק ?

סקס ? - בואי אלי ויהיה לך קצת מזה (או הרבה תלוי במצב רוח) ריחות? - זה יהיה ען הרבה ריח...סמכי עלי...הרבה ריח .... כולם יבואו לשאול? - זה בסדר, עם הרעש שאנחנו נעשה, כל השכנים יבואו לשאול את מי רוצחים כאן... ואחרון:משהו שתקחי לאפרת ... המממ ... זה כבר תלוי בך - אם את רוצה לקחת את זה לאפרת או לשמור לעצמך. אני חסר דיעה בנושא - מה שתחליטי יהיה טוב. בשמחות
נתי.

nathanlifshes

New member
שאני יבין .... מה את רוצה בדיוק ?

סקס ? - בואי אלי ויהיה לך קצת מזה (או הרבה תלוי במצב רוח) ריחות? - זה יהיה ען הרבה ריח...סמכי עלי...הרבה ריח .... כולם יבואו לשאול? - זה בסדר, עם הרעש שאנחנו נעשה, כל השכנים יבואו לשאול את מי רוצחים כאן... ואחרון:משהו שתקחי לאפרת ... המממ ... זה כבר תלוי בך - אם את רוצה לקחת את זה לאפרת או לשמור לעצמך. אני חסר דיעה בנושא - מה שתחליטי יהיה טוב. בשמחות
נתי.

מחרוזת

New member
רציתי,תאמיני לי רציתי ../images/Emo25.gif לתת

אבל היא כאן צמודה אליי,חזק חזק. היא גם כבדה ענת שלי,שמנה עם בטן מתפתחת. אבל אני כולי כאן,כדי שאת לא תשארי בודדה,עצובה,גלמודה או סתם בוכיה. אתן לך את
אתן לך גם
אתן לך גם
... היתר יבוא מעצמו חמודה...
אחד גדול
כדי שלא תתחמקי ממני
אשים על ראשך...ואמליך אותך למל...
גדול אתן לך לסיום שלך רמי רם וענת גם

מחרוזתתתתתתת.......

מהיכן כל הסימנים היפים... ולי יש את הפרצופים המכוערים... בקשתי אמנם מאפרת שתדבר עם ההנהלה... אבל בנתיים היא לא בנמצא... עושה חיים...בטן גב... אולי חושבת עלינו קצת... אז..נשיקות... לבבות... ואהבות... מכורה לאהבה.

אגדה

New member
אליי ../images/Emo38.gif אותך

מכורה לאהבה
אני בסביבה, קיבלתי אישור להדליק את
ולכן הבאתי איתי
, עכשיו את מאד
אליי והנה אנחנו לים יחדיו קופצים.
הוכים לפי ה
צעד רודף צעד, וממשיכים להתקדם
, לילה טוב מלא אהבה לפרח
איריס ולמכורה בכל
. שלכן רמי רם וענת גם עם צופציק הקטן.

w1il

New member
למה ???

למה את דואגת שלא יפטרו את אפרת את מקבלת אחוזים

מכורה לאהבה, תרגיעי ...

אם מישהו היה רוצה לעשות כל מה שכתבת, תאמיני לי שהוא היהי עושה את זה מזמן. אם לא טוב לך את יכולה ללכת!!!!!

למעלה