מידת XXL יש למישהו/י מושג איפה אפשר להשיג קונדומים במידה XXL?
ח חופ שיה New member 14/6/06 #9 חחחחחחחחח.......... אתה מצחיק. ניסיתי את ה- XL שאתה פוסל אותו כך ? ניסית את דורקס אוונטי? קונדום שעשוי לטקס ויש לו יכולות טובות יותר של התרחבות לפי התאמה. רק זהירות איתו , צריך להיות עירניים שלא יהיו תקלות.
חחחחחחחחח.......... אתה מצחיק. ניסיתי את ה- XL שאתה פוסל אותו כך ? ניסית את דורקס אוונטי? קונדום שעשוי לטקס ויש לו יכולות טובות יותר של התרחבות לפי התאמה. רק זהירות איתו , צריך להיות עירניים שלא יהיו תקלות.
ח חופ שיה New member 14/6/06 #4 לדורקס יש קוראים להם דורקס גולד. ויש את CONTROL אם אני לא טועה גם במידת XL. אבל עם זה היה רק כדי לומר לנו שיש לך זין ענק , אז אשרייך. (או שלא)
לדורקס יש קוראים להם דורקס גולד. ויש את CONTROL אם אני לא טועה גם במידת XL. אבל עם זה היה רק כדי לומר לנו שיש לך זין ענק , אז אשרייך. (או שלא)
א אקרובט1 New member 14/6/06 #6 XL לא מספיק... ואין את "גולד" בשום מקום. וזה ממש לא כדי להשוויץ, זאת בעיה אמיתית !!!
ד דרדקן New member 14/6/06 #5 בכל חנות צעצועים, יש את הבלונים האלה שעושים מהם חיות, זה XXXL. זה גם בא בצבעים שונים.
ד דרדקן New member 14/6/06 #10 תשמע אח שלו, רוב הגברים כאן עם זין של 10 ס"מ, אז לי באופן אישי אין מושג. אני פשוט שם אצבעון.
מ מזקירת פורום סקס New member 15/6/06 #22 ענו לך... אז למה לא תצא ישועה? אולי אתה צריך להרחיב את החיפוש לסופר פארם\ניו פארם אחר מאלו שחיפשת בהם עד כה.
ענו לך... אז למה לא תצא ישועה? אולי אתה צריך להרחיב את החיפוש לסופר פארם\ניו פארם אחר מאלו שחיפשת בהם עד כה.
ח חופ שיה New member 15/6/06 #29 כנראה שבגדלים של זין כמו שלך לא תבוא הישועה , אם יש לך משהו יוצא דופן ברוחבו, הרי ששום קונדום לא יתאים לך, כנראה שאתה חריג.
כנראה שבגדלים של זין כמו שלך לא תבוא הישועה , אם יש לך משהו יוצא דופן ברוחבו, הרי ששום קונדום לא יתאים לך, כנראה שאתה חריג.