מידע

shayl4

New member
מידע

לכל מי שהיה במופע החדש יש לי מ'ס שאלות- אודה לכם באם תוכלו לענות לי- תודה- 1.האם בסיום המופע ניתן להתקרב לקדמת הבמה- (בדומה להופעות הישנות של ריטה). 2.האם ניתן להכניס מצלמה למופע? 3.מתי אמרו שיצא הדי.וי.די של המופע? 4.האם מבין הגושים א' או ג'-איפה הכי כדאי לשבת ובאיזה שורה למטא /למעלה? 5.מתי יהיה אפשרי לרכוש כרטיסים לתחילת חודש הבא? תודה מראש!- תהנו -אחלה שבוע!.

תשובות

1. ניתן ואת יכולה לתת לה פרחים נגיד אבל אל תחכי עד לשניה האחרונה כי בשניה האחרונה היא פשוט הולכת למאחורי הלקעים... 2.ניתן להכניס ואולי תצליחי להגניב כמה תמונות יש מאבטחים שלא אמרו כלום לאלו שצילמו ויש כאלו שכן אמרו. 3. הDVD יוצא בעוד שלושה שבועות אחרי שכל ההופעות יגמרו מסתי סיבות סיבה אחת שהם מצלמים אותו בהופעות וסיבה שנייה שלא תראי לאנשים אחרים ואז הם יבואו מוכנים להופעה הם עושים שתיהיי מופתעת מהדברים... הDVD נשלח לבית של מי שקונה תוך 3-4 שבועות. 4.כמו שאמרנו פה מספר פעמיים כל הגושים טובים מכל מקום תוכלי לראות. האולם בנוי ככה שתוכלי לראות מכל מקום... 5.אף אחד עדיין לא יודע את צריכה לעקוב כל הזמן אחרי האתר של הדרן או להתקשר אליהם ולשאול כל הזמן..

Dug E

New member
בבכורה אסרו לצלם

אתמול היה אפשר לצלם בלי בעיה או שיגידו משהו..

שאלה בקשר למופע:

ההנחה ללקוחות סלקום היא 25% הנחה לבודד או לזוג לכל בעל מכשיר. ומה מחיר המופע המקורי?

ofek777

New member
תשובותי

1. לא נתנו היום בכלל להתקרב לבמה ... זה היה מעצבן 2. מבקשים אומנם לא לצלם אבל כולם מצלמים ללא הכרה 3. ה DVD נשלח תוך 3 שבועות מיום הרכישה 4. רואים טוב בכל מקום, מן הסתם עדיף גוש ב' שבוע טוב

ronen1983

New member
אני הייתי בבכורה וצילמתי פלוס וידאו

שורה רביעית!!!

Dug E

New member
אני לא הייתי מנפנף בזה במקומך..אבל

שיהיה

אני הייתי היום

אפשר להכניס מצלמה אני הכנסתי חייבת אך לציין שהיה לי חשש לצלם כי פחדתי להפריע עם הפלאש לכן אני צילמתי מעט תמונות הדי וי די , ברגע שאת מזמינה אמור להגיע תוך 3 שבועות אני אישית ישבתי היום בשורה 22 בגוש א' וראיתי בסדר גמור

בבכורה...

בבכורה כן באו לריטה ונתנו לה פרחים... ולא עצרו את אותו הבן אדם או האישה לא זוכר מי זה היה... אני בטוח שבדברים כאלו לא יעצרו אותך כי ריטה אוהבת את זה וברגע שהיא תקלוט שאת מביאה לה פרחים כמובן שזה צריך להיות בזמן מתאים ולא באמצע שהיא רוקדת... יש לה שיר שהיא שרה במופע שזה מתאים שתביאי לה פרחים... לכן אני חושב וממליץ למי שרוצה להביא פרחים שיביא... (זה מה שאני הולך לעשות בהופעה האחרונה שאני הולך)...

למעלה