מידע

פויקה

New member
מידע

אז זה בגדול התכנון: טיסה למוסקבה רכבת טרארנס סיבירית למונגוליה מונגוליה המשך ברכבת לביג'ינג סין לרוחב טיבט וסיום של שבוע בתאילנד והביתה... לכל זה 4.5 חודשים אשמח לקבל עצות, המלצות,קיצורים ובכלל. ממש מבקש מידע על ויזות, חיסונים ומקומות שכדאי לעצור ברוסיה על תוואי הרכבת. תודה

שמתי בצד בערך 30,000

שקל כולל הכל, ציוד לפני, פיתוח תמונות אחרי וכמובן כרטיסי טיסה.

SPnage

New member
קצת מידע

זה בערך הטיול שעשיתי לפני כשנה וחצי, רק שסיימתי בהונג קונג וזה לקח לי 4 חודשים
קודם כל קח עצה חינם: טוס לסנט פיטסבורג ומשם קח רכבת למוסקווה. אם יש מקום אחד ברוסיה שהייתי צריך לבחור זה העיר הזו. על תוואי הרכבת יש חוץ מהרבה כפרים את נובוסיבירסק ואגם בייקל ליד אירקוטסק. יש עוד הרבה מקומות בדרך, לא הייתי כדאי לך אולי לקרוא קצת בספר על הרכבת או באתר הנ"ל. לגבי ויזות, אתה חייב להוציא בארץ ויזה לרוסיה, מומלץ בחום דרך סוכנות נסיעות אחרת יטרטרו אותך. למונגוליה אין צורך בויזה, ישראלים מקבלים בכניסה 30 יום ואפשר להאריך שם בעד 30 יום נוספים. ויזה לסין אפשר לעשות בארץ או במונגוליה, אני ממליץ לעשות במונגוליה כיוון ששם תוכל להוציא ויזה ל-3 חודשים בעוד שבארץ הויזה כנראה תהיה לחודש בלבד, ובטיבט לא ניתן להאריך ויזה סינית. בנוסף אתה חייב להכנס לסין תוך 3 חודשים מיום הנפקת הויזה. לגבי סין לא הבנתי מה זה לרוחב, אם אתה רוצה לשלב את טיבט רד לשם דרך גנסו וגולמוד ותחזור לצ'נגדו כדי לא לפספס את דרום סין, האזורים הכי שווים.

למעלה