מידע

מידע

האחראי בסניף בונז'ור פנה אליי ואמר לי לא להיכנס ולקנות מהסניף בטענה שאני עושה מהומות שם (שכמובן שקר וכזב)
בכדי לחזק את "הטענה" שלו, הוא אמר לי בצורה חד-משמעית :"אני אתלונן עלייך הטרדה קבוצתית במשטרה אם את תחליטי להיכנס לסניף". השאלה שלי היא כזו:
1. הדברים שלו נאמרו טלפונית ובהודעה בנייד שלי, האם יש טעם של איום ?
2. בונז'ור הוא מקום ציבורי, האם האחראי על אותו סניף (לא זכיין אלא שותף) יכול לסלק צרכן מאותו מקום?

תודה

קיבלתי מאותו האחראי שיחה טלפונית והודעה

שאם אני אתקרב לבונז'ור, הוא והעובדים שלו התאגדו כקבוצה והתלוננו עליי במשטרה כ"מטרידה"
האם יש פה איום? ודבר שני, עד כמה שאני יודעת, בונז'ור הוא גוף ציבורי ואין לו רשות לסלק אדם מהמקום ללא עילה מוצדקת והגיונית.
האם יש מקום לערב גורמים משפטיים? תודה

ugu1211

New member
שאלה של מיליון דולר!

מעניין מה תיהיה תשובה. אם בכלל.

אילן די

New member
עסק כמו בונז׳ור הוא לא מקום ציבורי

ובאמת, מעניין לשמוע על הסיבות שבגינן הוא לא רוצה אותך שם.

אספר לכם בקצרה

כל הצוות כולל האחראי על הצוות הם חברים גם בעבודה וגם מחוצה לה.
הם מבלים ביחד ויש להם פייסבוק ששם הם מראים שהם אכן מבלים ביחד.
אחד העובדים מהצוות חיזר אחרי הבת שלי כשזו, דוחה אותו. מנהל הצוות שהוא חבר שלו, מנסה לשכנע אותי בכל דרך שהבת שלי תצא איתו, אבל בתי מסרבת.
רצה הגורל ובתי הסתכלה בפייסבוק וגילתה את חברתה מהלימודים וזו, יוצאת חברה של אותו בחור שמחזר אחרי הבת שלי. שתי הבנות רצו לחדש את הקשר בניהם.
משנודע לאותו עובד, הוא נבהל ואמר לחברתו לנתק קשר בפייסבוק.
כשאני רציתי לעשות הזמנה, ענה לי אותו עובד שאני כביכול מטרידה את החברה שלו ויגיש נגדי תלונה על הטרדה (דבר שלא היה מעולם)
כאישה דתייה באתי עם ספר תהילים ונשבעתי למנהל הצוות שיוצא החבר שלו שלא היו דברים מעולם. הוא האמין לי אבל אמר תשברי את הראש שלך איתו. אני לא מתערב.
כשרציתי לקנות קשיו מאותו עובד, הוא אמר לי אני לא נותן לך. המתנתי מספר דקות ואז הוא הכין לי את הקשיו ומסר אותה במסירה לעברי כשהקשיו נפל על הריצפה ולא היה אכפת לו והמשיך בדרכו. התכופפתי, לקחתי את הקשיו והלכתי.
זהו יחס שלא מקובל על שום לקוחה בעולם.
סיפרתי לראש הצוות את המקרה וזה אמר "טיפלתי בבעיה". לא קיבלתי שום התנצלות מאותו עובד שהרי ברור שראש הצוות שהוא חברו, מכפה עליו.
אותו עובד כל פעם שאני באה לבונז'ור, הוא משליך ארס וממלא את ראש הצוות בשקרים נגדי במטרה שזה יעיף אותי מבונז'ור והכל כדי למנוע שיהיה קשר בין חברתו לבת שלי. ראש הצוות שהוא גם חברו, בלע את הפיתיון ויצא נגדי באומרו אליי טלפונית ובהודעה שהוא והצוות שלו (מדובר שראש הצוות, העובד וחברתו - שאינה בכלל עובדת בבונז'ור ושגם היא לא יודעת את האמת מכיוון שהחבר שלה מספר לה סיפורים נגד הבת שלי) יגישו תלונה קבוצתית על הטרדה אם אני אקנה מאותו סניף.
כמובן שאני לא מוכנה להיכנע לאיומים, ראש הצוות לא רואה את האמת, אותו עובד סכסך בין שתי הבנות וזאת כדי לכפות על המעשים שלו.
יש לציין שהוא אמר ליאם יש לי בחורה חילונית להכיר לו. שאלתי אותו למה חילונית שהרי אתה דתי, אמר לי את יודעת למה

ugu1211

New member
רק חלק!? סיפור בקצרה?

רחמנות, מאדאם...

את חייבת "בונז'ור" ,אין קונדיטוריות אחרות בסביבה?
לא נראה לי שתצליחי לגרום בכוח שיכבדו אותך.

זה לא השאלה אם יכבדו אותי

אם אתה היית במקומי מבקש קשיו והעובד אומר לך : לא רוצה לתת לך. ואחרי מספר שניות חוזר מדעתו, מכין את הקשיו וזורק לך אותו במסירה והקשיו נופל על הריצפה במזיד ובכוונה ואפילו לא מזיז לו מה היית עושה?

אילן די

New member
אישית, הייתי עושה בדיוק ההיפך ממה שאת עשית

לא מבין למה את מנסה לחזור למקום שבו התייחסו אליך ככה. ממקום כזה הייתי מדיר את רגלי.

prizman

New member
אשה דתיה לא נשבעת בספר תהילים על שטויות כאלו

רק אחת שאין לה שום מושג בדת.

ugu1211

New member
אוי, כמה שאתה טועה

רבנים דגולים - יש להם מושג בדת?
ותראה כמה מהם סרחו! אז מה, הם לא דתיים אמתיים?
אפשר להיות דתי אדוק ולהתעסק בשטויות ולעשות אותם על ימין והשמול, כמו, למשל הגברת הנכבדה.

אבל!
היות והדיון על זה חורג מתחום הפורום, הסתפק במה שאמרתי עד כאן.

למעלה