מידע

מידע

אודה מאוד אם משהו יסביר לי קצת על התרופה : סרוקאול והמינונים .אבי נוטל עתה 200 מיליגרם לאחר שבהדרגה המינון עולה לצערי.האם משהו מיקירכם גם נוטל אותה ומה הסיבות ההשלכות וכו'.....חן חן ושבת חמימה תרתי משמע

zs1957

New member
סרוקוול ../images/Emo184.gif

סרוקוול היא תרופה נוגדת חרדה הניתנת לחולי מאניה דיפרסיה, לחולי סכיזופרניה ,ולחולי אלצהימר הסובלים מחרדות. לגבי המינונים עלייך להוועץ ברופא המטפל..בדרך כלל ,מתחילים במינון נמוך אם זה לא עוזר הרופא מעלה את המינון. המינון ניתן בהתאם למצבו הבריאותי של החולה ובהתאם לתרופות האחרות אותן הוא נוטל. השפעת התרופה שונה מחולה לחולה. לכן מה שטוב לאחד לא תמיד טוב לאחר.כל גוף מגיב אחרת לתרופה. שבת נעימה וחמימה. זהבה

לא נוהגים להמליץ על תרופות בפורום

גיגול seroquel alzheimer's הקישור הראשון שעלה מזהיר מסיכונים http://www.ehow.com/about_4674676_risks-using-seroquel-alzheimers.html גוגל גם תרגם באופן עילג אך עדיין קריא את החלק הרלוונטי לשאלתך: "מעל 15 מחקרים קליניים ספציפיים קשישים עם דמנציה Seroquel הקישור לסיכון מוגבר של מוות מאי ספיקת לב או דלקות כגון דלקת ריאות. התרופה הוכח לגרום לכעס חמורים למשתמשים מסוימים, מצב שנקרא "כעס Seroquel." אפקט זה הוא הגרוע ביותר בחולים קשישים עם דמנציה. מחקרים הראו כי השימוש Seroquel יכול להחמיר תפקוד קוגניטיבי ותסמינים אחרים של מחלת האלצהיימר. חוקרים באנגליה גילו כי חולי דמנציה לוקח Seroquel חוו ירידה קוגניטיבית ואת הכעס מוגזם בשעה פעמיים את שיעור חולים שנטלו פלצבו." שאי ברכה על טיפולך ושבת שלום

ענתי44

New member
לכל תרופה ותרופה יש עלון

ושם יש מידע על התרופה, ההרכב שלה, מינון אופן לקיחה ובעיקר על תופעות לוואי. קיראי את העלון. פעם ופעמים רישמי לך שאלות שיצוצו ותפני למישהו בתחום כמו הרופא שרשם את התרופה, רוקח או אפילו בפורום תרופות. זה מה שאני נוהגת לעשות בכל פעם שאמא או אני מקבלים תרופה לא מוכרת.

למעלה