מידע

../images/Emo7.gif../images/Emo186.gifעושה קופה מכאבם של אחרים../images/Emo5.gif../images/Emo41.gif

מילים כדורבנות ידידי לסבל ולכן כתבתי תגובתי שלי כי התחושה שהמקום 'משתמש ועושה קופה מהסבל של אחרים ' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כמה נוח. פיקחו עיניכם חבריי בפרט בימים קשים אלו של מיתון כלכלי ! ! ! עזבתי כיוון שחשתי שארוקן את אבי (שבקש לעזור לבתו) כלכלית בפרט גם כך הזמנים הקשים הביאונו למצוקה כלכלית למה מגיע לאיש הזקן הזה- אבי שעבד בעמך כפיו מנערות ולא עשה ביטוח חיים מתוך כאב של אחרים אלא בנה בתור המהנדס שהוא חיים לאחרים. יצר דברים. חבל-כי בעיני המקום פספס את המטרה ההומנית לסייע כביכול. ואגב זה דרדר מצבי ונטע בי תחושת אשם בעצמי (שבגללי זה לא מצליח לי) -מה לאמר הכי קשה לחוש כשטיפול נכשל גרם לי מצוקה נוראה שעד עתה איני מתגברת עליה

main231

New member
את את בת 90

אז בן כמה אבא שלך? אם את צריכה המלצות למטפלים אוכל להמליץ מתוך נסיון רב השנים לצערי כמטופל וגם מתוך נסיון כמטפל

SMR54

New member
מידע

שלום, האם מישהו טופל במרכז הארצי ל- OCD ? הבנתי שהטיפול שם די יקר ובני רוצה לנסות את הטיפול שם,אך הייתי רוצה לקבל קצת תגובות לפני כן. אודה על כל מידע אמא דואגת

אמא11

New member
המרכז במסילת ציון

נחשב לאחד הטובים בארץ ויש לו הצלחות ניכרות, רק קחי בחשבון שכל אדם בנוי אחרת ולכל אחד יש כימיה שונה עם המטפלים ולפעמים שיטה שמתאימה למישהו אינו מתאימה לחברו. טיפול אינו חתונה קתולית ואפשר להתחיל ולראות אם יש תוצאות. לא מדובר בטיפול ממושך וכבר אחרי 2-3 פגישות אפשר לדעת אם הטיפול מתאים ואפקטיבי. יום טוב תמי

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo5.gifאישית לא התחברתי למקום הזה>>

יסלחו לי כל החולקים עליי אך אישית לא התחברתי כל כך למרכז מסילת ציון מצאתי כי ד"ר עודד בן ארוש מעין מטפל מעט קר ומרוחק ואולי אפילו מתנשא אם לא מר זאת כך :\ ונותרה בי תחושה מעט של חוסר אמון בו (ספק משבר אמון) -וזה לא בסיס טוב לקשר מטפל-מטופל בטיפול קוגניטיבי (חשיפה?) בנושא אגירה- הפסיכולוגית המטפלת הצעירה הפכה לי את תיק היד שלי ותוך כדי התהליך שברה לי זוג משקפיים יקרות ( ' ם ')
שלא לאמר כי התנהלה בצורה די אגרסיבית משהו כלפיי
דבר שקומם אותי מעט וגם עוד אנשים שסיפרתי להם
וכל זאת מבלי לדבר כלל על גובה עלות הטיפול המוטרפת בימי משבר כלכלי כשלנו והמרחק הפיזי והקושי להגיע למסילת ציון כתל אביבית. כל הנ"ל גרם לי עוגמת נפש קשה
וצר לי שאני מביעה דעה כנ"ל לגבי המקום הנחשב.

לגבי תגובתי למסילת ציון אנא>

לגבי תגובתי למסילת ציון אנא> הביאו בחשבון כי התחושה שלי לגבי המקום אולי מעט אישית :\ ולא מחייבת אף אחד מכם להרגיש כך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי פשוט לי לא הלך שם אבל אחרים ירגישו טוב שם... זה קטע אישי ולא הייתי רוצה להכפיש את שמו של ד"ר בן הרוש ששמו הולך לפניו והוא ידוע ובעל מוניטין של מטפל נחשב בתחום. תודה.

שסע

New member
אני נמצאת שם

אני לא ממש יכולה לתת מידע משמעותי כי אני יחסית בהתחלת הטיפול, אבל מה שבטוח את יכולה להתקשר לשם יש שם מזכירות מקסימות שידעו לתת לך את כל המידע. לדעתי גם כשתהיי שם יוכלו להסביר לך ולבנך מה הדרך, מה מטרה והאמצעים פחות או יותר. יש להם ניסיון בזה. דבר נוסף: מבחינה כספית זה אכן מחיר גבוה כי הם מרפאה פרטית. אבל ראיתי שבפורום כתבו איפשהו שניתן אולי לכסות מעט מהטיפול דרך ביטוח לאומי וגם אפשר לדבר עם ד"ר בן הרוש ולשתף אותו בכך ואולי להגיע לאיזשהו הסדר.

withoutaname

New member
ממליצה בחום

אני מטופלת שם, והם פשוט גרמו לי לחזור לחיים נורמליים לחלוטין. הם הצילו לי את החיים, באמת. הייתי במצב הכי הכי הכי גרוע שיכול להיות ועכשיו אני חיה חיים נורמליים לגמרי. אין לתאר את רמת השיפור במצב שלי שנגרמה עקב הטיפול במרכז. בכל אופן...זה יקר, אבל זה שווה כל שקל.

שסע

New member
הדברים שלך נותנים גם לי כוח

כי כרגע נורא קשה לי בטיפול. תודה לך!

withoutaname

New member
הטיפול נורא קשה בהתחלה

והפגישות מתישות, צריך לתת בהן הרבה מאמץ והרבה כוח נפשי. אבל עם הזמן זה נהיה יותר ויותר קל... והם יודעים מה הם עושים שם, יש להם גישה מצויינת לטיפול. ואין על מה

למעלה