מידע

מצב
הנושא נעול.

ציפי9

New member
מידע

מידע
בוקר טוב לכולם ,אני חדשה בפורום ומאחלת לכולנו הצלחה רציתי לשאול האם משהי מכן יודעת על תרומת ביציות בהדסה מבחינת זמן המתנה אנימתענינית במידע עדכני ,כמו כן הייתי שמחה על מידע עדכני בבני ציון (זמן המתנה ,הגינות ,ועלות )למרות שהמקום מרוחק מאיזור מגורי .תודה ויום טוב

עולמי5

New member
ברוכה הבאה ציפי

מידע
בוקר טוב לכולם ,אני חדשה בפורום ומאחלת לכולנו הצלחה רציתי לשאול האם משהי מכן יודעת על תרומת ביציות בהדסה מבחינת זמן המתנה אנימתענינית במידע עדכני ,כמו כן הייתי שמחה על מידע עדכני בבני ציון (זמן המתנה ,הגינות ,ועלות )למרות שהמקום מרוחק מאיזור מגורי .תודה ויום טוב
ברוכה הבאה ציפי
בני ציון מסלול מעולה אם צוות רופאים טוב מאוד אני אישית הייתי שם פעמיים ובחודש הבא (פברואר) שוב מקווה שזאת הפעם האחרונה. בני ציון מורכב מרופאים מקסימים לויט קלדרון אותם אני מכירה כדאי לנסות למרות המרחק זמן ההמתנה היא כ - חודש חודש וחצי בהצלחמה עולמי

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

מידע
ברוכה הבאה
ו

אין לי מידע על הדסה (ובכלל חסר מידע בפורום על מסלול זה- נשמח לעדכונים...), ולגבי בני ציון- ענו לך ואני בטוחה שעוד יענו. רק נותר לי לאחל הרבה

גולה1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מידע
ברוכה הבאה

לא יודעת לענות לך לגבי הדסה או בני ציון אבל מאחלת המון הצלחה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה ציפי!

מידע
ברוכה הבאה ציפי!
האם בהדסה לא אמרו לך מהו זמן המתנה המשוער? אין לנו מידע עדכני,אם כי אני מכירה מישהי עם בטן מתנוססת מהטיפול שלהם,ומנסיון ראשון. ידוע לי רק על טיפול באוגוסט שהיו 3 הריונות מתוך 4.ושהריון אחד לא הסתיים. את יכולה לשאול על הסטטיסטיקה שלהם בלי בושה.(ותספרי לנו) שיהיה בהצלחה! על בני ציון יש דווקא הרבה חומר בפורום.

ציפי9

New member
התלבטות

ברוכה הבאה ציפי!
האם בהדסה לא אמרו לך מהו זמן המתנה המשוער? אין לנו מידע עדכני,אם כי אני מכירה מישהי עם בטן מתנוססת מהטיפול שלהם,ומנסיון ראשון. ידוע לי רק על טיפול באוגוסט שהיו 3 הריונות מתוך 4.ושהריון אחד לא הסתיים. את יכולה לשאול על הסטטיסטיקה שלהם בלי בושה.(ותספרי לנו) שיהיה בהצלחה! על בני ציון יש דווקא הרבה חומר בפורום.
התלבטות
לגבי הדסה הבנתי שיש תור המתנה מאוד ארוך של לפחות חצי שנה ואולי יותר ההתלבטות האם לחכות בכל זאת שמעתי שהמקום רציני .

עולמי5

New member
גבי מסלול בני ציון

התלבטות
לגבי הדסה הבנתי שיש תור המתנה מאוד ארוך של לפחות חצי שנה ואולי יותר ההתלבטות האם לחכות בכל זאת שמעתי שהמקום רציני .
גבי מסלול בני ציון
נסיעה לרומניה ההמתנה כ חודש וחצי זה תלוי אולי אפילו פחות אל תהססי לברר זאת אני הייתי שם פעמיים מסלול גם מומלץ את יכולה לשאול כאן בפורום אז בהצלחה לך ולכולנו עולמי

sagivkr

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מידע
שלום וברוכה הבאה

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מידע
ברוכה הבאה

אני מאמין שתכב תיכנסנה המוחיות העדכניות לגבי בני-ציון (
שיבולת.. , ויגעת..., איפה אתן) ויתנו לך מידע הכי עדכני שיש על המסלול. מניסיון אישי זה מסלול אמין מקצועי ועם אחוזי הצלחה די טובים והוכחה לכך משחקת כרגע עם אמא שלה בסלון
המון המון בהצלחה

בריזה1

New member
ברוכה הבאה ציפי../images/Emo140.gif

מידע
ברוכה הבאה ציפי

אני לא מכירה את מסלול הדסה אז לצערי לא אוכל לתרום לך מידע על המסלול הזה. אני אחרי שני טיפולים בבני ציון הראשון לא הצליח השני כן לשמחתי הרבה. מדובר במסלול שמובילים אותו שני רופאים קלדרון ולוויט עליהם תוכלי לשמוע רק סופרלטיבים. זמן המתנה עד שלושה חודשים כשבדרך כלל הוא עומד על חודש וחצי חודשיים. מחיר: 4500$ למסלול 4+4 ביציות כלומר 4 ביציות נסיעה הראשונה בתקוה שתהיה אחרונה ואם אין הריון נוסעים לקבל את 4 הנותרים. מתוך ה-4 כל מה שמצליחים להפרות שייך לך. (כמה מחזירים מחליטים יחד עם הרופא המחזיר, אם לאחר החזרה נשארים עוברים מקפיאים עבורך למשמרת)במידה ואת בהריון בנסיעה הראשונה איבדת את הזכות ל-4 הביציות הנותרות (פרט למקרים מצערים של הפלות בשליש ראשון). כרטיסים בסביבות 500$ לאדם ויזה ל3 חודשים כ300 ש"ח ולחצי שנה כ600 זה משתנה ממשרד נסיעות למשרד נסיעות. בשגרירות רומניה המחירים הרבה יותר זולים. חדר במלון בין 50-100$ יש אפשרות לסדר דרך לויט/קלדרון חדרים במלון + הסעות, אופציה מומלצת ביותר אם כי יקרה קצת. זה עושה שקט ונוחות. שאלות נוספות יענו בשמחה בהצלחה בריזה

ציפי9

New member
תודה

ברוכה הבאה ציפי

אני לא מכירה את מסלול הדסה אז לצערי לא אוכל לתרום לך מידע על המסלול הזה. אני אחרי שני טיפולים בבני ציון הראשון לא הצליח השני כן לשמחתי הרבה. מדובר במסלול שמובילים אותו שני רופאים קלדרון ולוויט עליהם תוכלי לשמוע רק סופרלטיבים. זמן המתנה עד שלושה חודשים כשבדרך כלל הוא עומד על חודש וחצי חודשיים. מחיר: 4500$ למסלול 4+4 ביציות כלומר 4 ביציות נסיעה הראשונה בתקוה שתהיה אחרונה ואם אין הריון נוסעים לקבל את 4 הנותרים. מתוך ה-4 כל מה שמצליחים להפרות שייך לך. (כמה מחזירים מחליטים יחד עם הרופא המחזיר, אם לאחר החזרה נשארים עוברים מקפיאים עבורך למשמרת)במידה ואת בהריון בנסיעה הראשונה איבדת את הזכות ל-4 הביציות הנותרות (פרט למקרים מצערים של הפלות בשליש ראשון). כרטיסים בסביבות 500$ לאדם ויזה ל3 חודשים כ300 ש"ח ולחצי שנה כ600 זה משתנה ממשרד נסיעות למשרד נסיעות. בשגרירות רומניה המחירים הרבה יותר זולים. חדר במלון בין 50-100$ יש אפשרות לסדר דרך לויט/קלדרון חדרים במלון + הסעות, אופציה מומלצת ביותר אם כי יקרה קצת. זה עושה שקט ונוחות. שאלות נוספות יענו בשמחה בהצלחה בריזה
תודה
תודה רבה לכל המשיבים והמשיבות במיוחד לכל אלו שטרחו לפרט בזכותכם התהליך מעט מתחיל להתבהר.......

tali 111

New member
avarti et ze be adassa

מידע
avarti et ze be adassa
mamach le mamliza.mexakim amon zman yxac le tov. ovarnu kol tagalix be laxaz lle azlaxa avrti lmaslul romaniy v ani karega begeraen

מצב
הנושא נעול.
למעלה