מידע שהגיע זה עתה

Tu Lus

New member
מידע שהגיע זה עתה

ממידע שהגיע זה עתה נמסר כי בצער רב וביגון קודר לא אוכל להגיע למפגש הפורום ! ../images/Emo10.gif ממש רציתי לבוא אבל בגלל הצבא ומשהו שאנחנו עושים פה אני נאלצת לסגור את השבת הזו ../images/Emo7.gif אני ממש מצטערת כי אמרתי שאני באה ושחר שרציתי לקנות ממך את הפינגווינים. הלוואי והייתי מגיעה כי ממש תכננתי את זה אבל הודיעו לי רק היום. סליחה נחכה למפגש הבא... ../images/Emo4.gif

Bar391

New member
אוף! חבל מאוד..רציתי לפגוש אותך

אבל אין מה לעשות ..ניתראה במפגש הבא :)

NanyGosh

New member
אוף!! ../images/Emo4.gif

צבא נאחס! לפחות אני מקווה שזה שווה את ההפסד של המפגש....

Tu Lus

New member
בתל נוף

זה בסיס של ח"א אחרי רחובות. כל כך רציתי לבוא אוף איזה באסה הידיעה שתיפגשו ואני לא אהיה שם!!!!../images/Emo7.gif

ellapr41

New member
../images/Emo10.gifאוף

חבל.. דווקא רציתי לפגוש אותך..../images/Emo4.gif טוב נו.. במפגש הבא.. ונעלה תמונות, אז את גם תזכי לראות איך כולנו נראים..

מאיוש33

New member
אויששש ../images/Emo201.gif

איזה באסה.. נו טוב לא נורא נפגוש אותך במפגש הבא ../images/Emo13.gif

MorraniChan

New member
אויש TT__TT חבל ):

הממ לא נורא, תמיד יהיו עוד מפגשים D: [בואו נעשה מפגש יום אחרי! XDD]

Tu Lus

New member
חחח יום ראשון יהיה לי כנראה אפטר

אם בא לכם אבל אל תבטלו תהנו ותצלמו הרבה ותסריטו אולי!

Tu Lus

New member
חברי הפורום - מידע חם

רציתי להגיד שבצער רב אני לא אגיע למפגש. אני מאוד מתנצלת ומאוד מאוד מאוכזבת בגלל זה אבל החליפו לי את השבת בגלל בעיה שהיתה למישהי לסגור. זה באמת לא היה אמור לקרות וחבל לי על זה מאוד גם כי אני רואה שעוד הרבה אנשים אומרים שהם באים. וגם שחר כי רציתי לקנות ממך את הפינגווינים
וגם כי אולי הבמאיות באות וגם רמי המנהל שלנו (אורלי אולי). חבל לי כי רשמתי את זה ביומן ובתזכורות. שיהיה עוד מפגש אני יעשה כל מאמץ להגיע. אבל שאתם תיפגשו אני אהיה בתורנות מטבח, בעעעע כמה עצוב.

Bar391

New member
כתבת כבר הודעה כזאת לא?

ואממ בכל מקרה לא נורא יהיה עוד מפגש!

MorraniChan

New member
אווו ../images/Emo10.gif לא נורא

בטוח שיהיו עוד מפגשים :) אולי באותו היום יהיה לך חופש ואז לא תיהי בתורנות מטבח XD את בטוח תפגשי אותנו ותקני משחר את הפינגווינים :) דונט וורי אנד בי הפי! DDD:

lsabag

New member
איפה את משרתת? אולי נעשה ת'מפגש אצלך בבסיס?

אני מבטיח שנעשה מפגש אחד לכבודך :)

Tu Lus

New member
אתם יכולים לבקר בשבת

שאני בצוות כמובן כי ככה אין תכלס עבודה אלא אם כן ה"בסיס תחת מתקפת טילים" חחחחחחחחח תודה

../images/Emo13.gif

ולא רק את השרשורים האלו איחדתי, אלא עוד כמה נושאים שנפתחו שלא במקומם, רק כדי לעשות קצת סדר בבלאגן P:

למעלה