מידע צרכני

טל205

New member
מידע צרכני

אין אחד מאתנו שלא קונה או שלא צריך לקנות כל מיני דברים.. ממוצרי חשמל,תאורה ועד לפרט הכי קטן בביגוד. לפעמים גם קורה שקונים מזגן או מקרר ומגלים שוואלה,שלמנו 550שח יותר וחבל. בפינה השבועית הזו אשתדל להיוועץ עם חברי הפורום במוצר שאני חפץ לקנות,לפעמים אנו מכירים מקום זול וחבל שזה לא יהיה נחלת כולנו.אז נסו לשתף פעולה הן בטיב המוצר והן במחיר. אשתדל להביא גם מידע צרכני שיראה לי חשוב ושיחסוך לנו קצת כסף.הפינה בניסוי,בואו ותתרמו מהמידע שלכם.

טל205

New member
מזגן עילי תדיראן

החלטתי שאני רוצה לקנות מזגן מתנה לאחי. נדלקתי על הסידרה החדשה של תדיראן ספירט. אני רוצה לקנות 3.5 כ``ס. יש למשהו מושג מה המחיר הכי זול בזאפ? אני חייב שיהיה לפחות 10 תשלומים ללא ריבית. משהו מכיר חנות שמוכרים תמזגן הזה בזול? תדיראן ספיריט 35.אודה לכולם על שיתוף הפעולה.

c o h e n 8

New member
ניסיתי לחפש בזאפ אבל לא כל כך מצאתי 3.5 כ"ס

אבל יכול להיות שעדיין יש שם לא חיפשתי בהכל

טל205

New member
לקוחות אורנג

יום רביעי יש הטבה שמקנה 90% הנחה לשיחות מאורנג לאורנג בישראל. לקבלת ההטבה בחינם יש להתקשר ל4050*. תהנו.

evilihi

New member
מבצע של מוצרי חשמל

נדמה לי של אלקטרה - מזגן, תנור, מכונת כביסה ומקרר ב7990 שקלים או משהו כזה. היתה פרסומת בטלויזיה. רציתי לקנות לדירה החדשה שלי אבל זה ירד מהפרק לגמרי.

בדקתי לך

בזאפ יש רק מזגן 1 עילי של תדיראן, 3.3 כ"ס טיימר, 5580 ש"ח, משלוח חינם. חנות אטרקטיבי. אם אתה רוצה עוד פרטים תגיד לי.

טל205

New member
זה דגם ספיריט?

טוב,מקסימום אכנס לזאפ.בכל אופן תודה לך.

ממש בא לי..

להיות בעניינים ולעזור..אבל בקושי לפורום אני מצליחה להיכנס!! שיהיה בהצלחה עם הפינה..

למעלה