מידע פנימי א'

niki love

New member
מידע פנימי א'

"אני הולך להגשים לך פנטזיה שאת לא יודעת שיש לך" צחקתי, ממש צחקתי, "אין לך שמץ של מושג עם מי אתה מתעסק" עניתי. זהו, שהוא ידע . זאת אני שלא ידעתי, מיהו, ולמה הוא מסוגל. זאת אני שלא ידעתי, שהוא השיג שעתיים של תחקורים עלי עם מירב החברה שלי – הכי טובה, שהייתה חייבת לו טובה ענקית, וגם לי איזו אחת קטנה. מידע פנימי. * כוח בלי אלימות, כאב דק בלי אף מכה, שליטה בלי שום השפלה, מילים חזקות בלי אף מילה רעה, שימוש פיזי עם הכרת תודה, ציווי עם חופש פעולה, לקיחה עם כבוד, והכי הכי חשוב – אף קללה. "אני הולך לשרותים" הוא זרק והחל ללכת, אבל הוסיף מבלי להסתובב "בינתיים תורידי את התחתונים". אופס, לא הייתי מוכנה, עיקמתי את הפרצוף, אבל הוא לא ראה, הפה נפתח אבל שום דבר לא יצא, והוא כבר נעלם. וואלה עוד אחד, פעמיים גבר – בואי זונה קטנה. בינתיים תורידי את התחתונים אה ? בינתיים תורידי את התחתונים ... הייתי בסרט, מכירה ! הלב דופק חזק, מדגדג לי כבר בברך, מתורגלת היטב, יכולה כבר לשמוע את האפקט הקולי של הבעיטה, אח ... הביצים של הגבר הם מקום נפלא. אוקי, אני מחליטה בין עצמי לעצמי, נוסיף לו גם אלמנט של הפתעה. בזריזות אני מורידה את התחתונים האדומים, (כבר יש רטיבות ?) מניחה אותם בהפגנתיות על השולחן, נשארת בגופיה וחצאית קצרה, ממתינה. הוא יוצא מהשירותים מתקרב אלי, מרים את התחתונים, ממשש את הבד, מריח אותם, ולבסוף שולח לשון לוקח את הזמן מלקק את הטיפה הקטנה. אני יושבת מסתכלת מתפתחת ציפייה. "תורידי את החולצה" הנה זה בא ... "לא רוצה" אני מתכוננת מתריסה. הוא לא מתייחס, אני בוחנת את פניו, אבל לא מגלה אף תנועה, "אני אוריד את שלי " הוא אומר, ומושך את החולצה מעל ראשו. לוקח את התחתונים שלי ומלטף את החזה איתם. אני יושבת מולו, מתבוננת, לא מבינה, הראש שלי ריק, שום מחשבה. "הנה, קחי תעשי את זה את" הוא מושיט לי את התחתונים. אני מתבוננת בתחתונים האדומים שלי, מושטים לי מול הפנים, מתבוננת אולי דקה, הוא לא זז, הוא לא אומר כלום ... בסדר אני מחליטה בסוף, מושיטה יד לתחתונים שלי, קנית לך הארכה. אני מתחילה ללטף עם התחתונים את החזה הרחב שלו, הנפלא. הוא מביט תוך כדי לתוך עיני, מבט ישר, בלי שום דבר, לא צחוק, לא התנשאות, לא התרפסות או התמוגגות, מבט ישר בלי שום דבר. אני מורידה את העיניים מבולבלת, משום מה אני חשה קצת בושה. אבל ממשיכה ללטף לו את החזה, התחתונים האדומים שלי עוטפים את היד. "זה מגרה אותך" הוא אומר. ולשבריר שנייה עצרתי, אינסטינקט ישן מכין את הברך, והיד השנייה מתכננת כבר סטירה. לשבריר שנייה עצרתי שום תשובה מתחכמת לא עלתה לי בראש, אולי כי זו לא הייתה שאלה. לשבריר שנייה עצרתי, הסטירה קוראת לי מכף היד, שואלת, על מה ?

niki love

New member
מידע פנימי ב'

פעם שנייה אני מופתעת, זה היה נקי לגמרי, הוא פשוט ציין עובדה. המשכתי ללטף אותו, והפעם הרגשתי את הגוף שלי נענה. "יותר חזק בפיטמה" התחלתי לשפשף את הפטמה שלו חזק עם התחתונים, מרגישה את הבליטה הקטנה מתקשחת, משפשפת מלטפת מסביב, החזקתי אותה, יודעת מה לעשות, באתי לצבוט "לא" הוא אמר בחיתוך חד "עכשיו את השנייה" . שוב קפאתי, לשבריר שנייה מתלבטת בין מה שרציתי, מה שהתכוונתי לפקודה. עוד שבריר שנייה, והוא גבר, הושטתי את היד לטפל לו בפטמה השנייה. משפשפת, חזק כמו מקודם, רוצה לצבוט אבל לא מעיזה. "את עושה את זה מצוין" הוא אומר, ואני מביטה בו בהפתעה. שמעתי הרבה פעמים שאני אלופת העולם במה שאני עושה, הפעם זה אחרת, הפעם זו מחמאה נטו על מה שהוא רצה. אני לא מרגישה הכרה בכמה שאני טובה, אני לא מרגישה אותו מגלה את העולם, אני מרגישה כמו ילדה קטנה שמבלי לדעת איך, הצליחה לעשות מה שהוא רצה. כולי אדומה מתרגשת מהמחמאה. הוא שולח יד לשער שלי מעביר אותו אחורה מעל לאוזן, אוסף את כל השיער שלי יחד תופס אותו הדוק ביד אחת, אני נענית כמו בובה. השיער הדוק אבל הוא לא מושך, אני מזיזה מעט את הראש מרגישה את המתיחות בשיער - מוחזקת כך. "תלקקי אותן" הוא אומר, אני מקרבת את הראש, הוא לא מושך לי את הראש, לא מושך לי בשיער, רק מחזיק אותי מתוח חזק, אני מקרבת את הראש אליו, כל משיכה נובעת מהתנועה שלי, תחושה משכרת אני מוחזקת חזק ובו זמנית חופשייה. התחלתי ללקק לו את הפטמה, למצוץ אותה, אבל רציתי לחוש גם את המתיחות בשיער, אז התחלתי ללקק יותר מסביב, עם הלשון כולה, שטוחה, ליקקתי את כל החזה, מרגישה את העור הנפלא הזה מחליק לי על הלשון. הוא מחזיק אותי חזק, שולט בכל מילימטר של תנועה, אבל אני זו שנעה, אני יודעת לאן. בעודי מלקקת הוא מושיט את היד השנייה, ובאצבע מלטף לי את הלשון. אני ממשיכה, לא מפסיקה ללקק אותו, אבל מאפשרת לו לשחק בלשון שלי. הוא מכניס אצבע ושתיים לתוך הפה שלי, אני נאבקת להמשיך ללקק את החזה שלו, את הפטמות, נאבקת להצליח במשימה, השיער כבר נמשך יותר. הוא דוחף שתי אצבעות לתוך הפה שלי, אני דוחפת ביניהן את הלשון בכוח נאבקת לא להפסיק, הוא משחק בי, צובט את הלשון תופס אותה, מקשה עלי גם עם השיער, ואני מנסה בכל כוחי להמשיך להיות טובה. הוא מחזיק אותי חזק, אצבעות בפה תופסות את הלחי, יד שנייה אוחזת בשיער, הוא לא מושך, הוא לא צריך, אני מושכת עד כאב דק, כולי משתוקקת לשאוב את הפטמה שלו לשפתיים, בקושי עם קצה הלשון מגיעה. "די" הוא אומר. אני עוצרת, ומייד לשבריר שנייה אני קולטת שאני מתוסכלת. תורידי לי את המכנסיים, אני מייד מצייתת, השיער שלי עדיין מוחזק. אני באה להוריד את התחתונים "לא" הוא אומר. "את רוצה לראות את הזין שלי" אני מהנהנת בראש שלי. "כן, אני רואה, ממש רוצה" שוב אני מהנהנת עם הראש, יותר מהר יותר חזק. "תעשי את זה עם הפה" הוא אומר, עוזב לי את השיער ותופס את ידי מאחורי הגב. אני תופסת את רצועת הגומי העבה של התחתונים עם השיניים, האף שלי צמוד אליו, מרגישה את הריח של העור, הריח של המפשעה, ריח של טיפה ראשונה, נטרפת . אני מנסה להוריד את התחתונים ולא מצליחה, הוא זקוף, מלא והתחתון ממש נתפס עליו. אני מתחילה למשוך בכוח נאבקת חסרת סבלנות. הוא מושך אותי אחורה עם הידיים "לא ככה" הוא פוקד, דמעות פתאום עולות לעיני משום מקום, ואני שומעת את עצמי אומרת "סליחה".

niki love

New member
מידע פנימי ג'

אני שוב ניגשת, דוחפת את הלשון הכי עמוק שאפשר מתחת לגומי, בקצה הלשון מרגישה פתאום את קצה הזין שלו, פתאום טעם נפלא. מנסה לדחוף עוד קצת את הפנים שלי לתוך המפשעה שלו, הפעם לחיצה קטנה ביד שלי, כמעט בלתי מורגשת בכלל, עשתה את העבודה. מייד הפסקתי, לקחתי את קצה רצועת הגומי בפה ומשכתי רחוק מהגוף שלו, מעבר לזין המדהים הרוטט, והחלקתי את התחתונים למטה תוך שאני מחככת את הפנים שלי בזין שלו, הכיפה הגדולה מסמנת שביל על פני, על השפה העליונה, צמוד לאף, על העיין, עד שכל פני מחליקות על הזין שלו. מחליקות את התחתונים למטה. אני עולה חזרה ומשאירה את פני שני סנטימטרים מהזין הנפלא, משתוקקת, אבל פעם ראשונה בחיי, מחכה לאישור מחקה לפקודה. הוא מתבונן בי, מתפתלת במקומי, מלקקת את השפתיים, משתגעת, משתוקקת, כולי תחינה. והא מתבונן בי שנייה ועוד שנייה. "את רוצה את הזין שלי " , "כן" אני עונה. את רוצה לעטוף את הזין בשפתיים הרטובות שלך, להחליק אותן לכל אורכו עד לקצה" , "כן" אני עונה. "את משתוקקת להכניס את כל הזין שלי לתוך הפה הרטוב, והרך שלך, לינוק אותו, למצוץ אותו, ללקק אותו חזק", "כן..." אני מייבבת. "תעמדי עכשיו". אני נעמדת מולו עיניי בתוך עיניו, "תפשקי את הרגליים" אני מצייתת מיד, עדיין מביטה לתוך עיניו. ומבלי להזיז את עיניו ממני הוא מושיט יד לכוס שלי. צמרמורת עוברת בי, אך אני עומדת מבלי לזוז, עיני מקובעות על שלו, לא מעיזה להזיז אותן. הכוס שלי בוער רטוב, והוא דוחף שתי אצבעות לתוכי, פני מתעוותות, אני פולטת משהו שהוא יותר בכי קצר מאנחה, כל גופי מתכווץ מתשוקה מערגה, ורק עיניי נשארות מקובעות על שלו, פניו ללא תנועה, מרעיד אותי, שולט בי כמו בובה. "את כבר מוכנה", "תרדי על הברכיים בבקשה", אני צונחת מייד על הברכיים, ושוב מולי הזין הנפלא. "תפתחי את הפה, תוציאי את הלשון" אני פוחת את הפה שלי הכי רחב שאני יכולה, מוציאה את הלשון החוצה מתוחה כמה שאפשר, מנסה לרצות אותו לתת לו כל מה שאני יכולה. הוא מכניס את שתי האצבעות שהיו בכוס שלי לתוך הפה, מנגב אותן על הלשון שלי, ואני נאבקת בצורך למשוך אותן פנימה, ללקק אותן למצוץ אותן. ורק נשארת כך קפואה מקבלת רק את מה שהוא נותן לי. אני מרגישה את הטעם שלי באצבעותיו, הכוס שלי בוער, מטפטף, אני כמעט בוכה. "תראי לי כמה עמוק לתוך הפה שלך את יכולה להכניס את הזין שלי" הוא אומר, אני מטיסה את הפה לכיוון הזין כשהוא יורה "לאט!". אני נעצרת, השפתיים שלי מילימטר מהכיפה, אני מקרבת אותן לאט, המגע. צמרמורת עוברת בי, מרגישה את הרצון שלו, רק הרצון שלו, עוצר אותי מלבלוע אותו בבת אחת, אני דוהרת קדימה והרצון שלו מחזיק אותי כך. לאט לאט אני מתחילה להחליק את הזין לתוך הפה. עוד מילימטר ועוד מילימטר, הלשון מוכנה למטה, הזין מחליק עליה, משתוקקת ללקק הכל מסביב ולא מעיזה. עוד מילימטר ועוד מילימטר , השפתיים שלי כבר סוגרות על כל הכיפה, הוא לא זז אני מחליקה את הפה שלי עליו , עוד קצת ועוד קצת, כל הזמן נע פנימה בתנועה אחת איטית נורא. הזין מחליק כולו פנימה , נכנס לי לגרון, אני כולי מרוכזת ממשיכה את התנועה, נותנת את כל מה שאני יכולה, עד שהאף שלי נוגע בבטן שלו, השפתיים בשיער, כולו בתוכי... "ילדה טובה" הוא אומר, ואני מאושרת מרגישה שזכיתי מרגישה הצלחה. אני מתחילה להחליק את הזין לאט החוצה ופנימה, מתחילה, ללקק עם הלשון, מסביב, מניעה את הראש מאיצה, מאיצה ... "לא, לא, לא, לא, לא " הוא אומר מאוכזב. ואני נמלאת בושה.

niki love

New member
מידע פנימי ד'

"תעמדי מייד" אני נעמדת. הוא מתיישב ואומר "תעלי עלי, תלבישי את עצמך על הזין שלי, טוב כמו שאת יכולה". התקרבתי, עליתי עליו רגלי משני צידיו, הכוס שלי מעליו. החזקתי את הזין בידי, וירדתי מילימטר אחד, החזקתי את עצמי כך, יודעת שהזין שלו מרגיש את החום של הכוס הקרוב שלי, למרות שעדיין אין מגע, קפאתי. שרירי הרגליים שלי מכווצים, הרצון שלו בלבד מחזיק אותי שם, דקה. ואז לאט לאט התחלתי לרדת. מגע. ושוב קפאתי, ושוב מתיישבת, מחדירה אותו, מלבישה את עצמי עליו, באיטיות נוראה. מרגישה איך הזין האדיר הזה מרחיב אותי, מחליק מילימטר מילימטר לתוך הגוף שלי, ממלא אותי לאט. השרירים ברגליים רועדים כואבים כולי משתוקקת להתמוטט עליו, והוא מחזיק אותי מוריד אותי לאט במבט. עד שהייתי כולי עליו, הזין שלו דוחף את הרחם שלי , כולי מלאה, מתנשמת, חם לי נורא. ושוב אני עולה לאט, ויורדת, יורדת ועולה, הפעם שומרת על הקצב האיטי, כמעט צועקת מעונג, כמעט בוכה מתאווה. הוא מושיט את שתי ידיו ותופס לי את התחת, חזק, אני נלחמת לא להאיץ, נאנקת חזק. והוא מתחיל לתפוס אותי עם כל כף היד, תופס את התחת שלי מועך אותו, צובט אותו לוחץ חזק. אני מאיצה טיפונת מבקשת אישור, והוא לוחץ יותר חזק. אני מאיצה שוב והוא יותר חזק, אני נטרפת הכוס שלי מטפטף עליו, ובתחת כאב דק. חם לי אני בוערת, אני לא יכולה. "תגיד לי עוד פעם להוריד את החולצה" אני אומרת, הוא ממשיך שותק, אף תנועה. "תגיד לי עוד פעם להוריד את החולצה" אני מבקשת שנית, אף תנועה. "תגיד לי להוריד את החולצה" אני מתחננת בוכה "בבקשה, אני רוצה, א נ י ר ו צ ה " . "תקרעי אותה" הוא צועק. אני קורעת בפרעות את החולצה, תולשת אותה מעלי, השדיים שלי פורצים החוצה, משתוללת עליו, כולי סערה, הוא תופס אותי בכל הכוח בתחת, כאב מתוק נפלא, דוחף את הכוס שלי יותר חזק עליו, הוא תופס את השד שלי בפה, יונק אותו מוצץ אותו בכוח, נושך את הפטמה, כאב של עונג, אני כמעט מאבדת את ההכרה. "את נפלאה" הוא צועק, אני מתפוצצת, צורחת "אהההההההההההההה". "מאיפה באת לי אתה" אני שואלת אחרי חצי שעה, הוא מנשק את עיניי, "ד"ש ממירב". "ידעתי ! " אני מחייכת "הבת זונה". Niki love

bugbuster

New member
פוופפפפפפפפפפ, היה שווה לא לרוץ

לקרוא, לחכוןת ולדחות, ועכשיו, פופפפפפפפפפפפפפפפפ.
מעולה.

למעלה