מידע על I-POD

tomg5

New member
מידע על I-POD

שלום לכולם, הייתי רוצה שאם אתה יכולים לכתוב לי מידע על האיי פוד גם באופן כללי וגם מפורט כי אני רוצה יותר להתמצא. תודה רבה

tomg5

New member
בקשה!

בבקשה אם אין לכם כוח להגיב אז אולי אפילו רק לינק עם מידע על האיי פוד.. אבל בבקשה זה ממש חשוב לי

tomg5

New member
אז הנה שאלות ספציפיות:

1. מה יותר כדאי? איי פוד או איי ריבר? 2. אני קראתי פה בפורום שלאנשים הייתה בעייה עם הבטריה של האיי פוד? אז אני רוצה לדעת אם הבטריה איכותית או שהיא אחרי חודש כבר תיגמר אחרי קצת שעות. 3. כמה הבטריה אמורה להחזיק בדרך כלל לפני שאמורים להטעין? 4. כדאי לי לקנות עכשיו איי פוד או לחכות קצת זמן כי הבנתי שיש שמועות שהולך לצאת הדור ה-5. אממ זהו בינתיים ותודה מראש... אולי יהיה לי עוד שאלות =)

oren*

New member
לגבי הסעיף הרביעי, על אותו משקל

לא כדאי לקנות מחשב חדש או מכונית כי אחרי דגמי 2004 יצאו דגמי 2005 ואחריהם דגמי 2006 וכך הלאה... אתה קונה מוצר מסויים כי התכונות שיש בו מתאימות לך, לא מתוך מחשבה על תוספות עתידיות שאולי יהיו בו, אלא בהתייחסות למוצר שנמצא כרגע על המדף. במקרה של האייפוד אני לא מאמין שתהיה ירידת מחירים משמעותית (אם בכלל - אפל ממצבים את האייפוד גבוה בסקאלת המחירים, גם לאחר יציאת הדגם עם המסך הצבעוני או השאפל) של הדור הרביעי לקראת יציאת הדור החמישי, פשוט יפסיקו לייצר את הדור הרביעי והאופציה היחידה תהיה רכישתו כיד שניה (בדומה לדורות הקודמים).

finding nemo AB

New member
תשובות

1. מה זה יותר כדי, לכל אחד היתרון שלו, אני אישית מעדיף את העיצוב והפשטות של הipod. 2.אין בעיה כל כך גדולה עם הסוללה, רק לאחר איזה שלוש שנים תהיה לך בעיה ותהיה צריך להחליף אותה 3. האיפודים החדשים (דור 4 ומיני) אמורים להחזיק 12 שעות אבל מעשית נראה לי כך 10 שעות... 4.לפי דעתי אם זה דחוף לך לך על האיפוד עכשיו אל תחכה, מי יודע עוד כמה זמן הוא יצא... 5.זהו...

TheRealDeal

New member
מיני זה 8 שעות, לא 12

ובאמת.. בשימוש מקבלים כשעתיים פחות.. תלוי בתאורה אחורית שמשתמשים, EQ, וליום ועוד..

LinkTree

New member
גם תשובות

1. תשאל בפורום IPOD ומה יענו לך? (IPOD אם לא הבנת) 2. כל הנגנים מתשמשים בבטריה עם אותה טכנולוגיה וכולם לא ניתנים לפתיחה בקלות (חוץ מה IRIVER H10 החדש שהוא 5GB ככה שזה לא משנה גם ככה. 3. הבטריה מחזיקה 12 שעות או 8 למיני - כמו שאמרו אם אתה עובד עם המכשיר הרבה (תאורה לזוז בשירים וכו אז פחות...) 4. לקנות 5.אממ זהו בינתיים

royisr

New member
לא מדוייק - ה Creative ..

לכמה מדגמי ה- Creative, גם בדגמי ה 30-60G ישנה סוללה נשלפת.

tomg5

New member
תודה רבה! והנה עוד שאלות

קודם כל תודה רבה על זה שעניתם לי. ועכשיו יש לי עוד כמה שאלות: 1. זה סתם שאלה להתעניינותי. הבנתי שיש פנלים? אז מחליפים את הפנל? 2. איפה קונים פנל וכמה הוא עולה? 3. אתם מרוצים מהאיי פוד? 4. אם אתם יכולים בבקשה לכתוב לי את הפלוסים והמינוסים? תודה רבה מראש, תום

TheRealDeal

New member
אין פאנל לאייפוד

אי אפשר בכלל להפריד את החלק הלבן מהמתכת בלי מברג שטוח שתכניס ביניהם ותפריד בכח.. מה שיכול להזיק לאייפוד... מה שיש זה ISKIN, נרתיקי גומי שמתלבשים על האייפוד.

tomg5

New member
דווקא יש או שזה משהו אחר?

תסתכל פה באתר בגלריה יש תמונות של איי פודים שבמקום לבן הם בצבעים שונים... ואמרו לי הרבה אנשים שיש פנלים...

finding nemo AB

New member
יש....

יש פנאלים אבל זה לא נקרא פנאלים זה נקרה mod כמו שעושים עם מחשב. ראיתי כמה תמונות באינטרנט של איפודים כסופים וכפתור מרכזי כסוף (דור רביעי). אי אפשר לעות את זה לבד, שולחים את זה למקום מסוים בארצות הברית והם עושים את זה. חפש בגוגל את המילים ipod mod וזה ימצא לך...

tomg5

New member
תשארו מרוכזים!!!

בבקשה תעזרו לי!! תענו על השאלות שרשמתי ואל תתחילו סתם לדבר...

finding nemo AB

New member
תשובה מרוכזת!

1. כן יש אפשרות להחליף פנאלים (mod) אבל זה לא לבד, זה בחברה בארצות הברית , לא עיניני לנו. 2. לא עניני 3. אני מרוצה ממנו 4. המינוס הגדול זאת הסוללה, למרות שאני חי איתה טוב מאוד, מינוס ופלוס (שניהם) נוסף זה העיצוב של הiPod בגלל שהעיצוב כל כך יפה אתה צריך להגן עליו שלא יהרס עם iSkin\Xskn שממש הורסים את היופי שלו ולפעמים גם את המהירות תגובה שלו (יוצר קשה ללחוץ[בעצם לגעת] במקש).

kill bill

New member
IRIVER H10

ראיתי עכשיו תמונות וסרטונים שלו והוא ממש מגניב , אם 5GB היו מספיקים לי הייתי הולך עליו במקום האייפוד מיני.. הוא קטן , הוא מעוצב ממש יפה , השליטה שלו נראת מעולה , ויש לו דברים שאין למיני , כמו מסך ציבעוני מגניב ועוד... (ואני אומר את זה בתור בעל אייפוד גאה)

kill bill

New member
אל תכעסו עלי שאני מתלהב ממוצר של

"האויב" , פשוט בתור נגן 5GB קומפקטי , ממש אהבתי אותו. בייחוד שנראה לי שהשליטה בו מתקרבת לנוחות של האייפוד עם הפס מגע הזה..

למעלה