מידע על שרירים...

regine

New member
מידע על שרירים...../images/Emo35.gif

שלום... אני צריכה מידע על מרחיקי ומקרבי הירך... אשמח לקבל תשובה מהירה (יש לי להגיש עבודה למחר)

מה קרה? אין ספריות? אין ספרים?

אף פעם לא הבנתי אנשים שמגיעים לפורום במטרה לקבל את הטקסט לשעורי הבית שלהם..
אוי ואבוי לנו אם אלה מדריכי חדר הכושר שלנו בעתיד.. אנשים שאת הידע שאבו מאחרים בפורומים, במקום ללמוד ולהשקיע על אמת.

regine

New member
ממש תודה!!!

רק לידיעתך... אני מתעמלת 4 פעמים בשבוע בחדר כושר ואת העבודות שלי אני עושה בסיפריות... רק שעכשיו נקלעתי לבעיה, לחשבתי למצוא פה עזרה, מה שבטוח שמאנשים כמוך אני בחיים לא ימצא!!! אז אם אין לך מה לענות, אז עדיף שלא תגידי כלום!!!

וואו. עצב רגיש.

אדם שלא מוכן להודות בעצלנות שלו ומאשים אחרים... חמודה, זה פורום שאם אפשר לקרוא לו לימודי - הוא לימודי עבור מי שאינו מקצועני, שאלה כמו ששאלת פותרים בקלות עם ספר לימוד מול העיניים.

regine

New member
טוב...

למרות שחבל לי על הזמן שאני משקיעה בלהחזיר לך הודעה... אני כן עם ספרים מול העיניים, ומצאתי חומר על שרירים, פשוט לא מצאתי חומר ספציפי על השרירים הספציפים הללו. בסך הכל בקשתי אם אפשר לדעת איפה אפשר למצוא חומר דרך האינטרנט באתר כל שהוא, לא ביקשתי ממך או מכל אדם אחר שחס וחלילה יעשה לי את העבודה. וממש לא מצאת למי לקרוא עצלנית!!

אלי ו.

New member
פני ל www.exrx.net

תמצאי שם באנגלית את כל החומר שאת צריכה. בעברית פני ל www.gym4all.com פחות חומר, קצת בלגן למצוא, אבל בעברית

למעלה