מידע על שאקירה:

W800I

New member
מידע על שאקירה:

והמופע של ברוק בריו (רק ללקוחות נטויז'ן) .. http://music.red.net.il/Article/?ArticleID=375287&sid=121

12ShakirA12

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

כפרעליה

עגייב

New member
Estoy Aqui היא שרה בערבית!!

האינטרו היה ככה: אעטני אלנאי וע'ני פאלע'ינא מן סיר אלווג'ו ואנין אלנאי יבקא בעד אן יפנא אלווג'וד! זה קטע משיר של זמרת ערביה גדולה קוראים לה פיירוז.. והתרגום שלו זה ככה: נאי(זה כלי הזמר שניגנו בו בהתחלה) אז תן לי את הנאי ותתחיל לשיר כי הזמר או השירה הן סוד הקיום, וצליל "הנאי" יישאר גם אחרי שהעולם יפסיק להתקיים!!! איזה ענקייית התחילה את ההופעה שלה בשירה ערבייית!!! ענקקקק!!! אני אוהב אותה יותר מתמיייד!!! ועוד לזמרת הכי גדולה מכולם!! פיירוז!!!

W800I

New member
המופע ברוק בריו

ממש ממש שווה, היא שרה שם המון שירים וכל המופע נמצא שם לצפיה!!

pringles1

New member
איזה באסה אוף!!!

אבל הבנתי שיהיה את זה גם ב-VOD או שאני טועה? כי אם כן יש לי אז אני אזמין... וחיפשתי ולא מצאתי אז אם מישהו מצא שיגיד לי...

עגייב

New member
איזה הופעה היא דפקה שם!

Intro Estoy Aqui La Tortura Don't Bother Underneath Your Clothes Hey You Inevitable Hips Don't Lie How Do You Do No Pies Descalzos Ojos Asi Whenever, Wherever Ciega Sordomuda

yuDa398

New member
זה היה בתשלום?

כי גם אני לקוח נטוויז'ן ושניכסתי דרך הפרסומת בתפוז היה שם משהו עם תשלום חודשי...אנעארף...

pringles1

New member
יווואו אלוהים!!!!

זה רק ללקוחות נט ויז'יון למה עזבתי אותם למהההה??? זה יהיה באתר שלה או משהו? (או בVOD???)

למעלה