מידע על פורום/ I AM ?

אני יכול לעזור לך בכל מה שקשור ל

I AM כיום הסדנה נקראת סדנת מהות ולא I AM איזה מידע אתה רוצה? רוח

מה אופי הסדנה ?

מה התהליכים שעוברים בה ?, למי היא מיועדת ?, ובעצם כל מידע נוסף שישפוך אור על הנושא... תודה

בקשה..

הסדנא מיועדת לכל אדם, הרוצה לשפר את איכות חייו, ולא משנה כמה גבוהה או נמוכה היא, אם יש לאדם רצון ל-עוד, זה המקום לראות איך איפה מה ומי בקשר לחיים האישיים שלו. אתן לך טיפ.. שגם אני קיבלתי אותו לפני 4 שנים שהלכתי לסדנא, לך.. בלי לדעת כלום. אל תשאל על מה קורה שם, לך.. תחווה חוויה מדהימה של כמה ימים, וכך תיהיה לך הסדנא הכי טובה. אם כבר קלטת שזה משהו שווה באמת ולא סתם עוד משהו באוויר, חבל להרוס לך בכל שיגלו לך את "הקטע".. כי ממש יש "קטע". הסדנא מבוססת על "הקטע" שלה.. ואפשר לעבור את "הקטע" זה רק פעם אחת. אחרי זה אפשר לעבור את הסדנא כמה פעמים שתרצה, אבל זה כבר יהיה משהו אחר. תהנה! סדנת מהות-הומניקיישן(I AM): 03-9246646

ההבדל המהותי

אמנם אני לא מדבר מהניסיון שלי אך מנסיון של חבר שהיה בשתי הסדנאות. שתי הסדנאות טובות, שתיהן מעבירות רעיונות די דומים. השוני המהותי הוא באופן העברת הסדנה. בפורום, עד כמה שהבנתי נכונה הסדנה מתבצעת דרך שיחות ודיבורים, עמידה מול קהל רב והתחייבות. במהות הסדנה מתבצעת דרך התנסויות חוויתיות, משחקים, עבודה בזוגות ובקבוצות, וגם עבודה מול המנחה בשיחה אחד על אחד. באמת ממליץ להתקשר להומניקיישן ולשאול יתנו לך את כל התשובות. וגם תבקר באתר www.humanication.co.il מיק. רוח מדבר

לא יודע כמה עולה הפורום

מהות עולה 1950 ש"ח ואם את לא מרוצה בסוף הסדנה, את מקבלת את הכסף בחזרה. (פחות 400ש"ח דמי רישום) יש גם אמצעי תשלום נוחים רוח מדבר

עוד קצת אינפורמציה

1. מהות יש גם בחיפה 2. פורום מנוהל באנגלית עם תרגום סימולטני - קצת מעיק, לא? 3. אני אהבתי את הסדנא אבל יש מן סוג של תחושה שמלווה חלק גדול מבוגריה של "החיים של השתנו" - אז זהו שלא! בכל אופן שיהיה בכיף, ואני מסכימה עם זו שכתבה שעדיף לא לדעת הרבה על הסדנא ועל התהליכים שקורים כי זה יהרוס לך את החוייה החד פעמית!

למעלה