FreeFeeling
New member
מידע על עצמי !?!?!?!?!?!?!
*יש סיכוי שלא יבינו למה אני כותב את זה פה. *אני גם מקווה שהמידע לא יוריד מערך העבודות שלי. הנה קצת מידע על עצמי והתייעצות חשובה מ א ו ד ! שם: בן באור. גיל: 19. מגורים: קיבוץ רמת השופט. אני כרגע בתקופה שמאוד מבלבלת אותי ! להמרות שאני חושב שיש לי רמה לא רעה בכלל בציור אולי אצטרך לוותר על כול הנושה הזה ! (שכול כך חשוב לי !!!) ושכרוב ל-
לא כמו הרבה אומנים אחרים אני התחלתי לצייר לא מזמן יחסית (שנה ורבע !!!) והציור נתפס לי בצורה בלתי רגילה ודהרתי קדימה במהירות.... כול ידע הבסיס שלי נוצרו מישישה שיעורי רישום (כול שיעור 4 שעות). ומהסתכלות על עבודות של אחרים וניסיון להבין את מה שאני רואה. שם המורה שלי לרישום: סמדר (היא קטלנית אבל מדהימה! ומיוחדת מאוד בתור בנאדם וכאישה) -והמורה כמאת היחידה שראיתי שבאמת מבינה ויודעת מה שהיא מלמדת ! יכול להיות שעם היה לי ציוד מקצועי ולא הכי זול ! (זה מה שאני יכול להרשות לעצמי כרגע) הייתי מגיעה לתוצאות יותר טובות בהרבה.... ובגלל שאני מתגורר בקיבוץ ולא יכול לעבוד למטרת כסף. אני לא יכול לקנות ציוד כו יקר ! ואני חייב למצוא מהר איזה מקור עזרה !!! אם אתמיד לצייר הרבה סביר להניח שבמהרה הגיעה לרמה גבוהה יותר. וגם רצוי שאלמד מסודר ציור בצבע ואדגיש יותר זמן לכול ציור. אשמח לכבל תגובות בונות באהבה, שלכם בן באור FreeFeeling
*יש סיכוי שלא יבינו למה אני כותב את זה פה. *אני גם מקווה שהמידע לא יוריד מערך העבודות שלי. הנה קצת מידע על עצמי והתייעצות חשובה מ א ו ד ! שם: בן באור. גיל: 19. מגורים: קיבוץ רמת השופט. אני כרגע בתקופה שמאוד מבלבלת אותי ! להמרות שאני חושב שיש לי רמה לא רעה בכלל בציור אולי אצטרך לוותר על כול הנושה הזה ! (שכול כך חשוב לי !!!) ושכרוב ל-