מידע על עצמי !?!?!?!?!?!?!

FreeFeeling

New member
מידע על עצמי !?!?!?!?!?!?!

*יש סיכוי שלא יבינו למה אני כותב את זה פה. *אני גם מקווה שהמידע לא יוריד מערך העבודות שלי. הנה קצת מידע על עצמי והתייעצות חשובה מ א ו ד ! שם: בן באור. גיל: 19. מגורים: קיבוץ רמת השופט. אני כרגע בתקופה שמאוד מבלבלת אותי ! להמרות שאני חושב שיש לי רמה לא רעה בכלל בציור אולי אצטרך לוותר על כול הנושה הזה ! (שכול כך חשוב לי !!!) ושכרוב ל-
לא כמו הרבה אומנים אחרים אני התחלתי לצייר לא מזמן יחסית (שנה ורבע !!!) והציור נתפס לי בצורה בלתי רגילה ודהרתי קדימה במהירות.... כול ידע הבסיס שלי נוצרו מישישה שיעורי רישום (כול שיעור 4 שעות). ומהסתכלות על עבודות של אחרים וניסיון להבין את מה שאני רואה. שם המורה שלי לרישום: סמדר (היא קטלנית אבל מדהימה! ומיוחדת מאוד בתור בנאדם וכאישה) -והמורה כמאת היחידה שראיתי שבאמת מבינה ויודעת מה שהיא מלמדת ! יכול להיות שעם היה לי ציוד מקצועי ולא הכי זול ! (זה מה שאני יכול להרשות לעצמי כרגע) הייתי מגיעה לתוצאות יותר טובות בהרבה.... ובגלל שאני מתגורר בקיבוץ ולא יכול לעבוד למטרת כסף. אני לא יכול לקנות ציוד כו יקר ! ואני חייב למצוא מהר איזה מקור עזרה !!! אם אתמיד לצייר הרבה סביר להניח שבמהרה הגיעה לרמה גבוהה יותר. וגם רצוי שאלמד מסודר ציור בצבע ואדגיש יותר זמן לכול ציור. אשמח לכבל תגובות בונות באהבה, שלכם בן באור FreeFeeling

radm

New member
אי,בן בן.כמה מוכר. לא הבנתי מה

דחוף עכשיו להחליט ומה האלטרנטיבה. לי(בעיני העירונית שלי)נתפס קיבוץ כמקום בטוח יחסית.כלומר מאפשר קורת גג ומזון.לא שזה כל מה שאדם צריך אבל אם אלו מתקיימים הוא יכול לנסות להרקיע ולנסות,ולנסות ולנס האם אתה רוצה ללמוד במוסד אומנות כלשהו?האם הקיבוץ יכול לאפשר לך ללמוד? אם לא ,למה? לא מעט בני קיבוצים למדו איתי ואפילו דיור מומן להם. בררת? ודבר מה נוסף - צריך יכולת שרידה והמון מוטיבציה להתמיד. כלומר,שנה וחצי של עיסוק בציור,התקדמות מהירה(מה זה בדיוק?לאן?האם לצייר טוב זו אמנות ?(אפילו שלא שאלת).מה זו אמנות? מי קובע,למי הטעם? שאלות כאלה ואחרות שעייפתי מהן,אבל רלוונטיות ,מה לעשות) שנה וחצי ואתה קצת מתייאש? בטח מייד יתפתח פה השיח ותקבל הרבה עידוד ועצות מהאנשים הטובים פה הגעתי לפורום כדי לצרף קישור לספר לציור פיגורות(מאנטומיה עד תנועה ועוד) חושבת שייעניין אותך הרבה נועם,בינתיים

בנצ´יק - מה קורה איתך???

מה קרה? למה ציוד משוכלל צריך להיות ערובה לאומנות??? ואם אתה כל כך צריך כסף למה שלא תפנה לאגודת המאיירים ותציא את האיורים הדיגיטליים שלך? אתה יודע שהם נמכרים למשרדי פרסום ולכל מיני צרכים...למה שלא תפנה לחברות אנימציה? לפעמים יש שם צורך באנשים שיציירו את הדמויות הראשוניות ועוד כל מיני דברים מעניינים.... למה לעזוב את האמנות? הרי חלק מלהיות אמן זה המעוף, ויש לך כזה, אז תנצל אותו ותחשוב על פיתרון מקורי לבעיות שלך! חזק ואמץ

FreeFeeling

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

radm: תודה על התגובה
" האם אתה רוצה ללמוד במוסד אומנות כלשהו?" *האומנות שאני רוצה לעסוק בה היא לא כול מיני הדבקות וכול מיני כאלה. גם גרפיקה לא מעיינן אותי במיוחד. כנראה שאני הלך לעסוק בקתה של אומנות דיגיטלית ,רישומים ,צבעי שמן ,וצילום. ולכן אני צריך ללכת אולי למין קורסים מזורזים ולעניין מבלי לבזבז זמן. *כן הקיבוץ צריך לתת לי לימודים ,בקשר לדיור אני לא חושב. "האם לצייר טוב זו אמנות ?"
שאלה טובה ... לדעתי כן. ואפילו הרבה מאבר לזה .......... (במובן הרגשי והרוחני) " שנה וחצי ואתה קצת מתייאש?" אני מבולבל מאוד ולכן אולי ניראה מיואש ,(זה בגלל צהל בהמשך אסביר....) *אני חושב שהאיכות זה מה שחשוב ולא הכמות (או כמות השנים לא חשובה אלו מה עושים בהם) כן זה משפט למחשבה.... אפרת:
אהובתי שוב את מצילה אותי !?
"לאגודת המאיירים ותציא את האיורים הדיגיטליים שלך?" *בכףףףףףף איפה מה מי מו !?
אני ממש לא מתמצה בכול הנושה הזה של הקשרים ולא מקיר כלום בו. יש למשהו פה אוד מידע בנושה הזה !? "למה ציוד משוכלל צריך להיות ערובה לאומנות???" *הוא לא ! אם כי הוא יכול מאוד לעזור אני גם מדבר על צבעי שמן ובדים שהם יקרים בשבילי. הבעיה הכספית היא הגורם הפחות קשור למחשבה של הויתור. (כסף זה הדבר הכי פחות חשוב באומנות.) מה שכן זה כמו מברשות (רצוי לעבוד אם הציוד הנכון !) יותר משתלם לי לעבור לאומנות דיגיטלית במובן מסוים. הבעיה הרצינית כרגע היא כמו שאמרתי לא קשורה לכסף אלה... ..צהל.. הם עושים לי בעיות בקתה של הגיוס ! בהתחלה הייתה לי מוטיבציה מאוד גדולה והם הצליחו להרוס אותה כליל
ולכן אני כול כך מבולבל ...... אם אני מתגייס אז כול האומנות שלי הלכה כליל ! (ולא בגלל שאני רוצה בכך פשוט אין לי בררה) אולי אני יצייר פה ושם איזה רישום אבל אני לא חושב שאותה מסגרת תתאים לאומנות. אולי להישרדות אבל לא לאומנות. "חזק ואמץ"
להיות שונה זה לא דבר פשוט כלל !!!! (במיוחד בקיבוץ) FreeFeeling

יקירי שלי....

אגודת המאיירים בישראל יושבת בחדרה - רח´ מילנר 50 -6201960 04 תכין בבקשה תיק עבודות יפה, , ציורים בשמן איורים שעשית ודיסק צרוב עם העבודות הדיגיטליות המדהימות שלך - אם יש לך אפשרות להכין עוד אז קדימה, תתקשר ותבקש לתאם ראיון, קח בחשבון שתצטרך לשלם דמי חבר סמליים. אני גם אברר בשבילך לגבי חברת הפצה שאני יודעת שמפיצה דיסקים בחנויות. נשיקות ממני אפרת מה-

FreeFeeling

New member
WOW לא יכולתי לקבל יותר מזה !!!

המון תודות
אוד הלילה אני יצייר איזה ציור דיגיטלי חדש ! *איזו מוטיבציה !
תודה רבה אפרת

איה@

New member
בן בן ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אל תוותר!! בורכת בכשרון נדיר! יש לך את זה!! אני מקווה שהיה לך יום לא מוצלח - וזה עבר...... תמשיך ליצור, תמשיך לצייר - ותלחם בכל דרך כדי להמשיך ואין לי ספק שאתה תצליח, ובגדול!! מעריצה שלך
איה.

SC

New member
בן באור היקר !!!!!!!!

ציוד יקר אינו ערובה כלל לאומנות איכותית, מה גם שהציוד אינו יקר כ"כ (אפרט בהמשך). המורה שלי לציור, בזמן המלחמה עם הנאצים, לא היה על מה לצייר מן הסתם ויש לו בבית רישום בעיפרון או צבע אחר (אני לא כ"כ זוכר) על ניר עיתון. לא משהו שהייתי רץ לצייר עליו, אבל הציור כ"כ מדהים, עם המון נשמה, המון המון. צייר יצייר בכל זמן, על כל דבר ועם כל דבר, זכור הציור זה בנשמה של הבנאדם. ראשית אתה כשרוני מאוד ובתחילת דרכך, אתה אדם רגיש מאוד ואומנות ורגש זה שני דברים בלתי נפרדים. אז לך יש גם מזה וגם מזה זו התחלה. הצבא הייתה תקופה לא כ"כ פוריה אצלי, אם כי בחופשות ובזמנים פנויים הייתי מוציא עשן מהמיכחולים ויהיה לך גם את הזמן הדרוש לצייר. תחזיק לך בתיק חבילת דפים לבנים עיפרון מחק ומחדד, זהו !!! בכל הזדמנות צייר. קודם כל מתחילים עם רישום. למי שהכסף מהווה בעיה, ניתן לרכוש ציוד אומנות איכותי לאט לאט. תתחיל עם מכחול במידה קטנה. 3 מכחולים במידות קטנות אך שונות. מספר מסויים של צבעי שמן שהם חובה, את השאר אתה יוצר בעצמך מפגמנטים אלו. זה ממש לא סיפור. לאט לאט ממכחול למכחול אתה לא תמצא את עצמך. צבעי מים טובי, בסביבות ה 120 - 150 ש"ח זה יחזיק לך המון המון זמן. עפרונות מחקים זה כלום כסף ! אל תדאג, יהיה לך הכל. אל תלחץ מהצבא, זה לא נעים לאף אחד, אל תפסיק לצייר לעולם (אם אתה אוהב את זה מאוד) ואם תרצה עזרה אל תהסס לפנות אליי, דרך הפורום או הדוא"ל שלי. אני קורא את כל ההודעות וזה קצת קשה להגיד את הכל בכתב בפורום. אז אל תהסס. בהצלחה מכל ה -

למעלה