מידע על מכשירים

imanub

New member
מידע על מכשירים

אני חולה סוכרת שבועיים, כבר התחלתי לקלוט מה הולך, וגיליתי שיש לאבא שלי חבר שעובד בנובו בדנמרק. השאלה שלי אם יש מכשיר שכדאי לי לבקש ממנו שיקנה לי? ראיתי באינטרנט כל מיני מכשירים, למשל indou, או inovo השאלה אם הם מועילים ואם הקופה נותנת את המוצרים בשבילם. בינתיים יש לי accu-check וnovo-pen 3 חוץ מזה אני מקבל דיאטה של בוקר- 2 כוסות קורנפלקס ו2 חלב צהרים- כוס וחצי אורז ו120 גרם עוף+ תפוח וערב- 4 פרוסות לחם אני מאוד רזה 56 קילו ומטר 82 והדיאטה הזאת משאירה אותי מאוד רעב. השאלה אם היא נורמלית. בינתיים אמרו לי לא לעשות ספורט ואני שומר על הדיאטה בקפדנות.

../images/Emo70.gifעצה כיצד לבחור מכשיר../images/Emo70.gif

ראשית יש מיגוון מכשירים לבדיקת סוכר. מדיי פעם יוצאות החברות המיבאות ומשווקות במבצעים מפתיים.(ברר פרטים בקופ"ח שלך). עלות מכשיר בארץ הינה כמה מאות שקלים .ממומלץ לקנות ממשווק בארץ כדי שתהיה אחריות ושירות תיקונים והחלפה במידת הצורך. כאשר עושים סקר שווקים לגבי המכשירים ברר גם מה עלות הסטיקים לבדיקת הסוכר שמתאימים למכשיר-קח בחשבון שההוצאה על המכשיר היא חד פעמית אך ההוצאה העיקרית היא על רכישה קבועה של סטיקים ואם אתה חולה חדש ועדיין לא יודע כיצד לאזן את הסכרת שלך תאלץ לעשות כמות גדולה של בדיקות ולכן זה צריך להיות השיקול העיקרי שלך.(ההפרש במחירי הסטיקים יכול להיות 200%) *יש מכשירים שמאפשרים בדיקות בכמה מקומות בגוף פרט לאצבעות-דע לך שרמת הדיוק במקומות שונים מהאצבע היא נמוכה מעט וכחולה חדש עליך להעדיף עשיית בדיקות מהאצבעות בלבד.

imanub

New member
תודה רבה!

תודה על התשובה. אני מודד בינתיים שש פעמים ביום(אא"כ אני חושב שאני בהיפו) א. האם האחיות סוכרת מבינות במחירים של הסטיקים וכדאי לשאול אותן? אם לא איך אפשר לדעת? המכשיר שקיבלתי עד עכשיו נראה לי מיושן, לוקח לו איזה 30 שניות והוא שותה מלא דם. נראה לי שאני יכול לקבל מכשיר יותר טוב בחינם. הסטיקים עולים לי בערך 20 שח ל50 סטיקים.(אקו-צ'ק) ב. יש מכשירים באתר שזוכרים את הכמות שהזרקת ואת השעה, השאלה אם מישהו משתמש בזה וזה עוזר?

בירור שעשיתי השבוע בקופ"ח מאוחדת

פשוט ניגשתי לבית מרקחת של הקופה וביקשתי מהרוקח שיתן לי את המחירים של כל הסטיקים לכל המכשירים. המחירים הם לאחר השתתפות בערך של 15% מהעלות המלאה. בכל החברות יש 50 סטיקים בחבילה. ACCU CHEK SENSOR- 19 31.5 -ACCU CHEK GO FREE STYLE- 39.9 ELITE (כל הסוגים)21.8

מכשירים

יש הרבה מאוד סוגים. מה שחשוב הוא לבדוק איזה מקלונים מספקת קופ"ח שלך. אתה יכול לבחון את ההבדלים כאן.

למעלה