מידע על ליקרים

מידע על ליקרים

שלום, לצורך עסודת גמר בשיווק נתבקשתי לפרסם מוצר פיקטיבי. נמוצר שנבחר לי הוא ליקר יוקרה כלשהו. משימתי היא למצוא כמה שיותר מידע אמין ומעניין (בעברית) על ליקרים בכלל ועל סוג (שוקולד, קפה וכו') אחד במיוחד לצורך הכנת הקמפיין. אשמח לכל עזרה ואינפורמציה כללית אודות ליקרים.

וואלה...

אולי תוכלו לכתוב לי פה קצת דברים שיהיה לי בסיס להתחיל, מידע כללי על ליקרים. אני פשוט צריך להכין מן עלונים עם מידע ואני לא אסתדר עם תרגום וניסוח מאנגלית לעברית (במיוחד עם שמות ומושגים שזרים לי).

forestdevil

New member
אני אחדד.

נראה לי שמה שניסה לומר מידנייט, זה שאתה תקוע. אין כמעט חומר בעברית, וממש ממש חיפשתי וחשבתי איפה ניתן להשיג חומר בעברית. חוץ מאשר אצל היבואנים (אולייייי, לונג שוט) אני ממש בספק. או ש: 1. תתאמץ, כי אין הרבה ברירות או ש: 2. תפנה למתרגם או ש: תלך לבתי ספר לברמנים ותתחנן לקבל את חוברת הקורס שלהם. תציע כסף, אולי ייתנו. לזמן אמיתי יש כמה סיפורים היסטוריים בעברית בחוברת והסברים יפים. זה ממש עם סיכוי קטן, תבין... קורס עולה 3000 שקלים בערך, וכל מה שאתה מקבל שם זה החוברת הזו וכמה מפגשים וטעימות. לך תעשה חישוב... מה שכן, אולי תחפש חבר שלמד שם ועדיין יש לו. בהצלחה.

MidNight Flame

New member
קרא לי מייק ../images/Emo98.gif

ואכן חידדת נכון מה שלא ציינת זה שיש מומחים פה שישמחו להסביר לו - רצוי שיבקש עזרה מסער שחקר את הנושא יותר לעומק.

benedictine

New member
לכל ליקר סיפור משלו

ויש גם מידע בעברית. כל מה שאתה צריך לדעת זה שמות של ליקרים ולתת לגוגול לחפש עבורך. לאחר שתשמע 20 סיפורים מעניינים, תוכל להתקדם עם עבודת הגמר שלך. קבל בתור דוגמא את הסיפור של ליקר האמרולה: http://www.drinkim.co.il/history_amarula.html

MidNight Flame

New member
יש פה מר בחור שמחפש מידע על...

הכנת ליקרים ומאחר ואתה היחיד פה שלוקח את זה עד הסוף נידבתי אותך לתת תשובות - נחמד מצידי לא?

סער א

New member
ברור שנחמד...הצל"שים כבר בדרך...

אבל איפה אותו מר בחור ? כשמישהו משאיר הודעה הוא בד"כ גם חוזר לבדוק אם יש מישהו שענה לו , לא ? אן שמא כבר הצלחתם להבהיל אותו ? או שהוא יתייאש ?

סער א

New member
די מבין...אבל השאלה מה בדיוק מחפש

אני מייצר ליקרים לבד מפירות שונים ויש לי די הרבה נסיון בזה . כמו כן גם די חקרתי את הנושא באינטרנט ומספרים ולמדתי על שיטות וכל מיני דרכים שונות לייצור . השאלה מה בדיוק אתה רוצה לדעת...

זרוק לי קצת

מידע כללי על איזה ליקר שאתה רוצה, ככה אני אדע ממה להתחיל כי אני בכלל לא מוצא את עצמי.

סער א

New member
דרך ההכנה ?

זה מה שמעניין אותך ? וכמו שאמרתי מדובר על ליקרים שאני עושה בעצמי...

למעלה