מידע על הגירה ???

tzachi58

New member
מידע על הגירה ???

שלום לכל החברים הישראלים מקנדה ! אנו זוג צעיר (נשוי) הנמצא במונטריאול שנכנסנו לכאן עם ויזת תייר. אין ברצוננו לחזור לישראל ואנו מעוניינים להשאר כאן בקנדה. הגענו לא מזמן ולכן איננו עובדים עדיין אך אנו מעוניינים לעבוד ולהשאר כאן באופן חוקי לחלוטין ומאוד חוששים לעבוד ללא ניירות. ברצוננו לדעת מידע , איך מגישים בקשה להגירה מתוך קנדה עדיין לא נתקלנו באנשים שממש יודעים זאת. לאן לגשת , לאן ללכת , את מי לשאול ? נשמח לקבל אינתפורמציה בנושאיםן אלו כיצד עושים את זה מבפנים להבדיל מאנשים שעושים את זה מארצות המקור שלהם. תודה לעוזרים. ואם בעבודה עסקינן !!! מה המצב מבחינת ה INS שלהם בכל הנוגע לעובדים לא חוקיים ? מישהו נתקל - יודע על עונשים קנסות הרחקות , או שלא עושים דבר ? תודה לעוזרים !

gozala

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מעניין מאוד../images/Emo70.gif

באיזה תנאי מגורים אתם שם? ויש לכם כלכלה? כלומר תוכלו להחזיק מעמד מבלי לעבוד? אם כן, כל כניסה לקנדה היא ל-6 חודשים ותיאורטית אם אתם מצליחים להחזיק מעמד (כלכלית), תצאו בתום חצי השנה על מנת להחתים את הדרכון בחזור ולקבל שוב חצי שנה נוספת (אם יתנו). שנית אתם צריכים לפנות לעו"ד לענייני הגירה ומישהו כאן בפורום הציע בזמנו לפנות לעובד שגרירות כאפשרות זולה יותר, מקווה שיכנס ויציע. עד כמה שידוע לי חייבים לטפל בענייני ההגירה מארץ המוצא, למלא טפסים ולקבל ניקוד מתאים ועם ויזת-הגירה לצאת. ויתקנו אותי אחרים אם אני טועה.

tzachi58

New member
ראשית תודה לך !

אנו נמצאים במצב מצויין , לנים אצל קרובי משפחה , יש לנו כסף (מספיק למחייה) אנו לא גונבים או יושבים על הרצפה ברחוב ברוך השם אבל בכ"ז אנו רוצים להתחיל חיים חדשים. אני אשמח לקבל עוד אינפורמציה , בכ"ז אין טעם לנסוע לישראל ולחזור לפה שוב , מה הטעם בזה ? אנחנו כבר כאן , אז אולי מישבו יודע מה האפשרויות שלנו , תודה ותודה לך על תגובתך gozala .

Dry Martini

New member
באופן בסיסי

אין צורך בעו"ד, התהליך פשוט. בקשה ניתן להגיש גם בארה"ב, אנשים רבים שבקנדה מגישים את הבקשה בנציגויות קנדה בבאפלו או דיטרויט הקרובים לגבול. את התנאים כמו גם זכאותכם להגיש בקשה אפשר לבדוק באתר הרשמי של ממשלת קנדה. יש צבירת נקודות על פרמטרים שונים (גיל, עיסוק, השכלה, ניסיון מקצועי, ידיעת שפות, וכו'). יש לצבור 75 נקודות כדי להגיש את הבקשה. דומני שאפשר להוריד טפסים והוראות מהאתר, אם לא, אז מקבלים בכל קונסוליה של קנדה בעולם. התהליך לוקח הרבה מאד זמן, יותר משנה. אינני יודע מה האפשרויות הכלכליות שלכם אך זו בעייה מבחינת הויזה. ברוב המקרים, עצם הגשת הבקשה לא מקנה זכות להיות בקנדה. עבודה בלתי חוקית (בהנחה שמישהו יעסיק אותכם) מסוכנת מאד ואם תתפסו, תגורשו ותשלל מכם הזכות להכנס לקנדה בעתיד אפילו כתיירים. המעסיק צפוי לקנס ואפילו מאסר ולכן לא סביר שמישהו יקח את הסיכון. בהצלחה.

אישור עבודה

הרעיון היחיד שעולה לי בראש הוא לבקש ויזת עבודה, על מנת להוציא ויזת עבודה, אתם צריכים למצוא מעסיק שיהיה מוכן להעסיק אתכם, ויתן לכם הצעת עבודה בכתב עם פירוט משכורת ותנאים, באתר הרשמי של קנדה תוכלו למצוא הסברים וטפסים שיש להגיש לשגרירות קנדית (כדוגמת באפאלו ניו יורק) ואם הכל תקין ומאושר, תקבלו ויזת עבודה לשנה או שנתיים עם אופציות הערכה,זה יתן לכם זמן שבו תוכלו להגיש ניירות הגירה רשמיים בנחת, וגם הניקוד שלכם להגירה יעלה ב 5 נקודות מעצם היותכם מועוסקים בקנדה.

למעלה