מידע על האלבום החדש.

E l i a l o N

New member
זה יהיה אותו כשלון כמו שקרה עם שירי מימון.

למה נראה לכם שנינט מוציאה דיסק באנגלית? זה כ"כ דחוף לה, כי גם שירי הוציאה. לא מבין למה כל הזמרות החדשות יחסית קופצות ישר למים העמוקים?

נינט מוציאה דיסק באנגלית כי היא מתחברת../images/Emo66.gif

לכיוון הזה ואני בטוחה בזה שהיא לא מוציאה בגלל ששירי הוציאה. ונינט לא נחשבת לזמרת חדשה.

E l i a l o N

New member
הסבר../images/Emo9.gif

התכוונתי לזמרת חדשה יחסית. ניקח לדוגמא (לשם דוגמא בלבד)את שרית חדד (כי אותה אני מכיר בצורה הטובה ביותר) שהיא אחת מהזמרות המצליחות והאהובות בישראל, מופיעה רבות בחו"ל (יש לה ביקוש רב), יש לה שירים שהפכו להמנונים "שניים" (כשהלב בוכה, לראות את הכאב). כל אלה מראים שהיא זמרת וותיקה, יש לה נסיון והיא יציבה מבחינת הקריירה המוזיקלית מכל הבחינות. אם כך מדוע היא לא מוציאה אלבום בינלאומי אם היא כל כך אהובה ומצליחה? משום שלא דחוף לה. היא הוכיחה את עצמה כבר הרבה קודם לכן. נכון, היא עובדת על אלבום בינלאומי אבל לא בחיפזון...היא אגרה על עצמה מספיק "בשר" ובעתיד כבר תוכל להוציא אלבום כזה. חס וחלילה- לא נעשתה פה שום השוואה בין שתי הזמרות, כי לא מגיע לנינט, עם כל הכבוד. כל החפירה הנ"ל הייתה כדי להסביר לך שאפילו זמרת ותיקה ומנוסה עוד לא הוציאה אלבום בינלאומי. ויחסית אליה נינט היא חדשה. על אלבום אחד כושל לא בונים קריירה מוזיקלית. אין לה מספיק "חוזק עצמות" עליו היא יכולה להלביש "בשר"- כלומר אין לה מספיק יציבות מוזיקלית כדי לקפוץ ישר למים עמוקים שלא ברור אם תוכל להתמודד עימם. ובמקרה הגרוע, אם היא לא תוכל להתמודד, לא תהייה לה דרך מילוט כי זה יהיה גדול עליה ויהיה סיכוי שהיא תטבע ב-"ים הכשלון" (ואני לא מאחל את זה לאף אמן). ערב טוב
אז שיהיה...בהצלחה!

אין צורך להשוות../images/Emo66.gif

אני מעריכה מאד את שרית חדד ואת כל הדרך שהיא עשתה. אבל עם כל הכבוד ויש כבוד כל זמרת בוחרת את הדרך שלה ואם נינט מרגישה שהיא מסוגלת להוציא אלבום באנגלית וזה לא קשור שזמרת שהרבה יותר שנים בתחום לא הוציאה. לא כל זמר צריך לעשות את אותה דרך כל אמן בוחר את הכיוון שלו.

ג ב ש ו ש

New member
עברית,אנגלית או לא משנה מה..../images/Emo88.gif

אני בטוח שהאלבום יהיה מעולה בעז"ה.. בעיקר כי נינט כתבה שירים,הלחינה והיא מעורבת בכל חלק וחלק באלבום הזה

למעלה