מידע על גלשני אוויר

sorenm

New member
מידע על גלשני אוויר

אני מעוניין להיכנס לתחום של הגלישה אווירית ויש לי כמה שאלות בנושא איך כדאי להתחיל .. איזה קורס מתאים שאחריו אני יוכל לגלוש ברמה סבירה לבד? כמה עולה גלשן משומש טוב?? איזה עוד דברים אני צריך לקחת בחשבון מכל הבחינות.. ( כלכלית, בריאותית וכו..) לפני שאני נכנס לזה..? תודה אורן!!

shaniya

New member
כנס לקישורים ומשם לאתר שרישמי של

האגודה. תמצא את האינפורמציה.... כרגע הקישור אינו עובד אבל אני בטוח שדודו יסדר ברגע שיראה את ההודעה. הקישור שכן עובד: http://www.ihga.up.co.il/

חגי

New member
יש אחד שעושה קורסים והוא יגיב בקרוב

עלות קורס כ- 1600 דולר אם אינני טועה גלשן וציוד גלישה בסיסי יעלה לך כ- 1400 דולר במקרה הטוב שתברר לפני שתקנה. אתה צריך לקחת בחשבון שמתוך 10 שמתחילים את הקורס רק 2-3 מסיימים ומתוכם רק 1 ממשיך איתנו . השאר בדכ נשברים מהקושי הפיזי של הקורס או שוברים לעצמם עצמות או פשוט לא מתאימים פיזית לטיסה ולא מגיעים לרמה מספיקה כדי להמשיך או לסיים קורס. אגב - כדי להיות נהג בסופי שבוע בשבילנו כשאנחנו יוצאים לטיסות מרחק , צריך רק רשיון נהיגה בתוקף.

natyh

New member
אני משתדל לא להגיב

לשטויות שהכותב הנ"ל כותב בפורום . הפעם הגזמת ! מי אתה חושב שאתה בכלל ?

natyh

New member
קושי פיזי של הקורס ?

הקורס למרות שעברתי רק קורס מתחילים לא קשה פיזית ! הוא קשה מנטלית אבל מי שאוהב את החוויה מסתדר לא רע . התגובה שקיבלת כאן מהליצן ההוא היא לא רצינית בעליל ואל תתיחס לאף מילה ממנה . קורסים יש אצל עגור והאגודה, שוב אל תבלבל אגודה עם כמה טפשים שכותבים פה יותר מדי לפעמים , ואפילו אל תאמין להם כי האגודה זה הם . אזה דברים צריך לקחת בחשבון : יכולת מנטלית , הספורט הזה הוא ספורט שאתה חייב לדעת לעבוד יפה מול לחץ יפה מאד אפילו . בריאותית האנשים המוסמכים מאמין שיסבירו , בריאות רגילה כמובן , אם אתה יכול לנהוג אתה מספיק טוב . שבירת עצמות : הספורט הזה מסוכן , לא באופו קיצוני אבל מסוכן ולכן הרבה נשרו , המיומנות הנדרשת נבנית לאט ודורשת הרבה זהירות ושיקול דעת, זה העיקר לעבוד רגוע מול לחץ .

shaniya

New member
מעניין אותי... מה עורר את התגובה...

ההרסנית הזאת. עם כל הכבוד, הנתונים שחגי טרח והביא - נשמעים מהימנים.... וגם אם לא.... למה באלימות ? אויר קר נכנס - אויר חם יוצא.....

ג ל נ ט י

New member
אני דווקא תומך בחגי

פיזי, מנטאלי, מה זה חשוב... ? (אולי אתה תפרש את זה מנטאלי, אבל אחרים לא ישרדו את הדיונות, את ההמתנה בחום הכבד במבוא חמה וההתנהלות האיטית של הקורס וכו' ...) אז שטויות או לא, נתי, הפעם אתה קצת קופץ בראש

ג ל נ ט י

New member
ויש לי קושי מנטאלי

שלא לטוס איתכם גם השבת... (לפחות אראה את דיסנילנד מתוך שיעמום ונסיון להרוג זמן).

ג ל נ ט י

New member
שמע לא יודע אם היה שווה

אבל ביום ראשון אני מדריך את ביל גייטס (אולי אקבל פוטו אופורטיוניטי) וביום שני הוא מציג את מה שנאמר לו. לא צוחק.

גלנטי הנכבד

אם אתה הצלחת אזי אני מאמין שגם השואל התמים יצליח אני פשוט לא מצליח להבין את התשובה הדבילית של חגי

חגי

New member
מה בדיוק לא הבנת - אשמח להסביר שוב

ואם אתה כבר רוצה להשוות אדם רגיל לולנסקי אתה כרגיל שוב טועה - עמירם!

natyh

New member
שאלה של ניסוח

תחליף את המילה פיזית במנטלית ,תסביר באיזה לחץ ופחד מדובר תסביר מה מחירה של טעות ,וקיבלת תשובה ראויה להערכה על הכנות והיושר שלה . אך לא כך כתבת מה כן : כתבת לא כולם מתאימים פיזית לטיסה אבל כל אחד יכול לנהוג בשבילינו : וקיבלת אמירה שחצנית ומקוממת . כל מי שכותב בפורום ציבורי מן הראוי שיהיה ער לא רק למה אלא לאיך ויותר מכך למי הדברים נכתבים , וכיצד הם עשויים להתפרש . המספרים מן הסתם נכונים אך הפירוש שלהם מטעה , ואני מוכן לתת לך את הקרדיט שהתכונת למילה מנטלית , קרדיט שרוב הכותבים נותנים לך בלאו הכי . אני כאמור הגבתי למה שנכתב ,שאלה של ניסוח זה הכל .

אותך כרגיל

איך אפשר להבין ריכוז כזה של אינפורמציה לא נכונה, לא המחירים, לא הסיבות לנשירה וכמובן לא הסטטיסטיקות שלך אבל עשה טובה אל תענה

חגי

New member
טובות עושים באיסוף, לא בפורום.

ולעניין... הנושא האהוב עלי ביותר לויכוח הן "העובדות". וכמו שאמרתי בעבר וכנראה חלק פה שכחו - אני אף פעם לא טועה... (למעט אותה פעם שחשבתי שטעיתי והסתבר שטעיתי שחשבתי שטעיתי) נתי יאהב את זה. מוקדש בשבילו ועמירם אל תתעצבן לי - אני עדיין מחכה לעניין הטנדם.

natyh

New member
לא הבנתי

אם טעית כשחשבת שטעית אז צדקת או טעית ?

למעלה